- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gambeca
tag
Közben el olvastam végig a cikket, és hát eszembe jutott,h ogy volt nekem egy nano itx lapom is, csak azt nem csináltam meg letöltőnek.
A 12 volt evileg csak akkor kell a géphez, ha teszel rá lcd kijelzőt is, a vga csatlakozó mögötti fehér izére kell rá kötni az lcd-t.
-
gambeca
tag
Kimaradt, hogy én a második ilyen gépemet csinálom, csak letöltésre használtam az előzőt, aztán egy hónap múlva meg adta magát az új alaplap és akkor ott annyi volt.
Abban pico psu táp volt, intel celeron lap, 1gb ram, 80gb hdd, szalag parkettából ragasztoptt ház, nagyon kemény volt, ha valakit érdekel a dolog, utána nézhetek, hogy esetleg megvannak-e még a képek.Az új amit csinálok, ahogy írtam, egy Asus EEE 900-nak az alaplapja,, mivel a kijelzője teljesen használhatatlan, így olcsó volt, táppal és aksival. Akksi és a teljes burkolat, eladásra megy ha megveszik a többit meg felhasználom.
A kivezetések elég érdekesek lesznek majd mind egy oldalon lesz, nem úgy ahogy az alaplapon vannak, ha nem mind hátul lesz. -
gambeca
tag
Én egy Asus eee 900 alaplapjából csinálok ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VPN topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest