- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
tervben van a dolog... ennek az első verziónak hamar ki is derült pár hibája, de ezeket majd javítom, picit át is tervezem néhány más felmerült szempont alapján, és tervezem hogy "piacra dobom" majd...
azért csináltam végül sajátot, mert vadásztam ebayen és mindenféle kínai oldalakon, de még csillagászati áron se találtam olyan fejlesztői készletet ami mindent tudott volna úgy ahogyan én azt elképzeltem: egyetlen mobilmodemes + GPS-es készletet sem találtam, max olyat amihez külön modulként lehet illeszteni - de akkor már megint ugyanott tartok, mintha egy USB-s openwrt-s routerből építettem volna karácsonyfát...
-
Peter789
senior tag
hamarabb elkészül, ha magadnak építed
az ötlettől a beindításig kb 1.5-2 hónap telhetett el - vagy 5 hetet vártam a postásra / vámosokra, és közben folyamatosan faragtam, tökéletesíttem a nyáktervet... ezen már van mobilmodem és gps is, és így is lötyög a bruttó 0.64 literes, 16x10x4 centis fémdobozában
-
Peter789
senior tag
AIDA? nem egyszerűbb megnézni hogy mi van a csippre írva?
hang: soundmax csippel jártam úgy, hogy az intel szokásához híven csak egy ősöreg elavult driver csomagot kínálta a D201GLY lapon lévő AD1888-hoz, és hiába találtam más alaplaphoz szánt, szintén AD1888-as csomagot, az nem települt fel. a hiba oka, hogy bár a VEN és DEV ID azonos, de a SUBSYS ID nem szerepelt a drivercsomag inf fájljában > nézd meg az eszközkezelőben, hogy mi a VEN, DEV, SUBSYS ID és az inf-ben írd át valamelyik sort (amelyikben a VEN és DEV stimmel) ez alapján. ha szerencséd van, települ és megszólal vele! ha peched, akkor települ de valami nem stimmel, pl nincsen hang, vagy valamelyik hangerőszabályzó csúszka nem jól viselkedik, ilyenkor próbálj meg egy másik sort átírni és úgy telepíteni...
-
gold007
tag
Én is így csináltam csak celirányosabb voltam, egyből a chipet néztem meg
ALC655 a típusa ha jól emlékszem és le is töltöttem hozzá 8 drivert, de egyikkel sem működött sajnos.
Az pedig azért van hogy ilyen régi gép van benne hogy ezt talaltamIlyen kis méretben kb10 szer ennyiért kapnék modern gépet. Talán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest