- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blu79
addikt
válasz
ADAM1337 #5302 üzenetére
Hát igazából ajándékba nekem
annyira ugratni nem szeretnék vele ... de jó lenne ha nem lenne annyira lomha és jó lenne ha sokmindenen átmenne ... kissebb ágak ... falevelek kavics ... fű ... de ugratni annyira nem akarok vele... inkább szórakozni... driftelgetni kavicsba stb ... inkább gyors legyen ... vagyia h valami erő legyen benne... annyira nem akarom strapálni ..vigyázok rá csak ne essen szét egy kis erdei uttól..
-
JoinR
őstag
válasz
ADAM1337 #5176 üzenetére
Mert jó móka
Nem kötelező folyamatosan kihasználni.
Amúgy fém a diffi már régóta a 12428-ban. Ha a diffiház olvadna meg, abból is van fém. -
Imre077
csendes tag
válasz
ADAM1337 #5142 üzenetére
Először is köszi a választ!
Kicsit tovább kutakodtam a témában és arra jutottam, hogy 2db 775-ös kefés motrot használnék 60A-os esc-vel, továbbra is 60:1 fogaskerék-áttéttel. Egy esc-hez lehet 2 motrot párhuzamosan csatlakoztattani, vagy gyorsan leégne?
-
SoulReaver
veterán
válasz
ADAM1337 #4963 üzenetére
A sport bőven elég. Nekem tactical volt, de azt jobban át kellett alakítani, hogy ne akadjon fel. A difi zárakon kívül a sebesség váltót nem nagyon használtam. A sportban annyival van kevesebb... Alapból zárt difi, egy sebesség, de ha nem túrára használja, akkor teljesen jó.
-
SoulReaver
veterán
válasz
ADAM1337 #4894 üzenetére
1/8 as buggy már azért jóval nagyobb egy 1/10 buggynál. Alapból alu alváz, közép difi, nagy telók, stb.
2250kv motorral, 150A esc, 46T/15T 4S kb 70km/h a vége, amit hamar el ér.
A slashemben 120A, 4000kv val hasonlót ment 2 cellával
Egyik havernak van egy kis tamya buggy, 8 cellás nimh akksival fogja ezeket a nagy dögöket aszfalton.
-
maximilian4
addikt
válasz
ADAM1337 #4843 üzenetére
Egy ilyen moci van benne: [link]
Ami egy átbrandelt hobbywing, amit a cég nem is titkol. Igazából nem tudom hogy jó-e vagy rossz, nekem elég. A sebességből amúgy elég sokat elvesz a magas fű és a sok falevél. Első nap pont az volt a baj hogy betonon próbáltam ki. Na de sebaj, meg van javítva, megy oszt kész. Ha valami tönkremegy cnc-ből legyártom. -
JoolsNOS
veterán
válasz
ADAM1337 #4777 üzenetére
Köszi!
Mondjuk annyiból már trx4, akkor nem építek.(#4778) SoulReaver: mi a különbség a sport és a sima között? A sport láttam, hogy olcsóbb.
Más: Kínai gépet akarok rövid ideig 3s lipoval hajtani csak poénból. (youtubon még 4s is bírt a gyári esc)
A C érték milyen legyen? Mert van ahol azt olvastam, hogy ha túl kicsi akkor az akksinak nem tesz jót, ha meg túl nagy akkor túl nagyot szippanthat a nem túl acélos esc és elfüstöl. -
SoulReaver
veterán
válasz
ADAM1337 #4779 üzenetére
312mm
De a hátsó teló tornyokat bentebb lehet hozni, van neki lyuk. Akkor rövidebb lesz.
Nekem ez van, biztos láttad már.
Eredetileg tactical volt. Most már nincs köze hozzá
Rövidebb, alacsonyabb. HW 1080 szabályzó, gyári motor, 20kg szervó, alu ötvözet, súlyozott felnik(900g/kerék), hyrax predator gumik, stb.
-
mrsmart
csendes tag
válasz
ADAM1337 #4723 üzenetére
Ez jó lehet?
Azt írja, mini-molex csatlakozó. Az enyém vajon mini, vagy normál? Vagy a mini jelenti, hogy csak két "lyukas"? -
Ferike81
senior tag
-
maximilian4
addikt
válasz
ADAM1337 #4630 üzenetére
Mindenképp terepen. Kategóriát nem igazán tudok mondani. Kialakításra hogy példát említsek egy hpi blitz stílusú váz és karosszéria mondjuk tetszene, de nyilván ezért az árért egy jó vételre hajlanék amit már úgy ahogy lehet használni terepen, esetleg később fejleszteni.
-
SoulReaver
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4574 üzenetére
Nem számít. Vagy megerősítem vagy veszek másik gátlót.
Eddig csak a kormány hub tört. 4-et törtem mert gyenge volt. Csináltam erősebbet. Abból egy eltört egy 360-as flip után. A másikat úgy sikerült, hogy nekiment az autó egy betontömbnek, kölcsönadtam.
Most az erősebbtől is erősebb került bele, egyelőre tart. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4571 üzenetére
Akit esetleg érdekelne az MST FXX-D S drift alváz. [link]
Front motor nem nagyon ajánlott kivitelezés.
Általában 60:40 hátul van a súly (itt gyárilag majdnem fordítva volt) és a motor is, de 36k-ért ajándék volt, sok opciós dolog alapból benne volt, kis hátsó súllyal most 50:50 súly elosztással elég jól autózható. -
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4539 üzenetére
Rétegek mindig lesznek, a technológia sajátossága.
A tartósság részben design kérdés. A rétegösszetartás meg alapanyag függő. Az viszont valóban igaz, hogy jellemzően a rétegek mentén a legkisebb a terhelhetősége.Valami biztosan törni fog. Kíváncsi leszek.
Viszont nem kell hónapokat várni az alkatrészre. -
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4534 üzenetére
Nagyon jól néz ki.
Nem crawler lesz, hanem monster. Illetve elképzelhető, hogy végül egy SCT karosszéria kerül a tetejére. Tudom, hogy nem lesz igazi SCT, de nekem az tetszik.
Egyelőre a fém hajtáslánc és a nyomtatott váz tartóssága a kérdés.Korábban csináltam egy Ursa Bear vázat, ott a nyomtatott alkatrészek széttéptek egy csapágyat.
Az OpenRC Truggy-m műanyag hajtáslánca meg igen gyenge. Szét is bontottam, abból épül ez az új gép.Most tanulgatom az RC autók alapjait, de jól szórakozom.
Korábban rendeltem motorokat és ESC-ket a Speed tankhoz is, azt nem tudom, hogy az mikor fog összeállni.
Érdekesség, hogy quadcopter motorra épül. -
carl18
addikt
válasz
ADAM1337 #4516 üzenetére
Hát még hagyján nem a külföldi árra volna a baj.
Magyarba találtam egy helyet ahol árulja ezt az autót 22E forintértNa annyit én se adnák érte. Főleg hogy itt írtátok hogy ez nem egy igazán tartós autó.
Még erősen elgondolkozok de lehet veszek inkább egyet használtan, vagy építek egy elektromosat.
Így sacc per kb ha olcsón meg akarom úgyni és mindenből a legolcsobbat veszem így "Hobbi" Kategóriába mennyiből jövők ki? Esetleg ha kéz alól vadászok egy komplett autót amihez jár minden. Még úgy látszik ez is jobb választás mint hogy vegyek egy kínai kérdőjeles rc autót.
Ez a kínai RW Aventador se volna rossz. De 10E-nél többet nem adnák érte, amennyiért megy itthon elég zsíros árazás. Azért én nem tartok attól hogy az könnyen törne. 20 Km/h felet nem megy a 1/10-es méretű se .d
-
carl18
addikt
válasz
ADAM1337 #4499 üzenetére
OKé kösz a gyors választ!
akkor átnézzem a kínálatot.
Akkor a hazai kinálat nem olyan jó ?Magyar webshopból nem annyira ajánlatos. ?
Amúgy érdeklődnék mi van akkor ha mondjuk beszerzek egy sima autót kéz alól, és abba cserélnék motort.
Ugyan akkora feszültségről jobban-Többet menne? -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
ADAM1337 #4492 üzenetére
Hát néha-néha poénból eljátszanák rajta
ilyen ritkán unokaöcsémmel játszanák.
Ö is vett tegnap egy RC autót, így nekem is megjött hozzá a kedvem.Az övé amit vett a doboz szerint 10 kmh/h-át megy.
Carrera RC Red Bull RC2 buggy 1:20 [link]
Neki ilyen van pontÉn Leginkább egy Lamborghini Aventadort szeretnék
De mivel ha alapból nem menne úgy ahogy szeretném házilag egy kis kokányolástól megtáltosítom én azt a autót
Szoktam itthon szeretni,kokányolni
Még 2-3 éve a tescoba láttam egy fekete rc Aventadort akcióba 5,000-ért
Csak akkor azért nem vettem meg mert gyerekesnek néztek volna.
Majd ha legközelebb a tescóba járok jobban megnézzem az ott lévő RC autókat.
Átmenetileg elég ez a 10E forintos kategória, aztán ha leköt vagy érdekel majd beruházok egy komolyabbra.
Még ezt néztem Ebayról
Egy Countach
[link]
-
Ispy
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4452 üzenetére
Itt találtam rá, aztán banggoodon akciósan nettó 17k, nekem dhl express szállítással, áru és tarifa biztosítással 24k volt, erre még rájött az itthoni áldás 14k, így összesen 28k.
Ez a töltő annyira gagyinak néz ki, érzésre 1 gramm az egész, én erre nem szívesen kötnék bármit is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4449 üzenetére
Igazából csak a középső difi a kérdéses. A kerekeknél be lehet kötni a kardánt is.
Amúgy nyomtatós projektről beszélgetünk.
MyRCCar 1/10 Typical Pickup Body
MyRCCar 1/10 Monster /Crawler Chassis with Configurable 270 to 330mm Wheelbase -
SoulReaver
veterán
válasz
ADAM1337 #4371 üzenetére
Greg Adler kiadás, csak nem volt kasznia és ezt vette rá az előző tulaj. A truggy kerekek meg azért vannak, mert a gyári lekopott és ez jobban tetszett neki. Annyira nem első genes, mert van benne tsm, mobil app.
Én már intéztem hozzá gyári piros felnis sct szettet, meg majd másik teló szettet, mert ezeket csak úgy lehet feszíteni, hogy berakod a gyűrűket.
-
tvamos
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
válasz
ADAM1337 #4328 üzenetére
Ez nem magas, mint a hpi jumpshot. Nekem a vrx hasonló volt, na annak szarrá tört a bódéja.. Max akkor törhet ez, ha folyamatosan fejre esik. Másképp nem tud törni.
(#4329) üszök
Sokat bír, ha nem mész vele betonra vagy térkőre, stb... Ez tegnap egy 10 perc alatt kopott le...
-
Necronom
senior tag
válasz
ADAM1337 #4324 üzenetére
a Tamiya PS festetek lexranra vannak keszitve....
igy nezve az osszes festek akryl...csak nem mindegy az osszetetele, de ebbe most ne menjunk bele, amugy sem ertek hozza
van a tamiyanak makettezos festeke is, az ugyanaz, amit az obiban is lehat kapni normal akryl festek
az muanyagra jo, de a lexant megeszi...
van tobbfele lexan anyag, ennek a meghatarozasat sem tudom pontosan...a golyoallo uveg is lexan egyebkent
igy nehany festek egyszeruen csak lepereg rola idovel, nehany festek egyszeruen megeszi, nehanyol meg uveg torekennye valik.....ilyen kis 3 szog darabok tornek ki belole....elsonek, aztan szethullik az egeszfestek es kaszni mind mind mas es mas..
altalanossagban mondhato, hogy a modellfestekek lexan anyagra vannak kitalalva, mas anyagot nem fed jol, vagy lepereg rola...az megint mas kerdes, hogy ma mar sokkal tobben keszitenek lexannak modott valamit kaszni gyanant...ja es +1
-
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
ADAM1337 #4299 üzenetére
Hu nem szívesen bütykölném inkább csak használni néha és 30 ezernél többet nem áldoznék rá. Pisztolyos irányító nem a konzolos joytick. Plusz tölthető aksit lehet kapni vajon? 70 perces töltés után 15 perc használatot ígér ami nem valami sok mondjuk nem ismerem pl drágább komolyabb autóknál mi a helyzet.
-
Necronom
senior tag
válasz
ADAM1337 #4269 üzenetére
Persze, hogy van...van szabadezes, meg a szunetekben is barmikor lehet menni, de vannak olyan kategoriak, ahol nagyon kezdok mennek, hidd el az is jo, csak meg kell izlelni
tvamos
kar, hogy eladtad a 6.1, nagyon jo versenygep az a mai napig
amugy ilyen dolog tobb helyen is elofordul, ahol van valami tet....a pilotak morcosak, idegesek kicsit a verseny heveben...
viszont a KCSD-n az emelvenyen meg egy hangos szo se nincssosem volt, nalunk ez maskepp mukodik...
tobben, akik a KCSD utan atmennek masik sorozatra, pl az MB-re (Magyar Bajnoksag) meglepodve tapasztaljak, hogy ott biza sokszor van szovaltas a versenyzok kozott...hat ez van
mi maskepp vagyunk nevelve -
tvamos
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4266 üzenetére
Voltam itt kint driftesekkel, (ugy 4 eve,) eloszor baratsagosnak tuntek, mondtak, hogy menjek veluk, tetszett nekik az atalakitott TC6.1-em, de szerencsere nem mentem veluk. Egy masik srac is kint volt, es veletlen osszeutkozott az egyik sraccal... majdnem meglincseltek. Elpasszoltam a mult heten a TC-t, mert nem hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest