- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Sajnos máris van egy kis gondom a verdával....egy ütközés után a bal hátsó kerék alsó felfüggesztése kijött a helyéről, mert a kereszttartó, kimozdult a helyéről. Viszont ennek a csavarjaihoz csak úgy férni hozzá, hogy teljesen le kell bontani az autót. Viszont az aljában van két csavar, ami annyira rá van húzva, hogy érzem, hogy elnyíródik a feje a csavarnak. Ez a két csavar tartja azt a fém tartót, ami a kardántengelyt fogja, a kereszt tartó meg a hátsó difi (?) belső oldalán van a kardán alatt.
Az egymillió forintos kérdés: hogyan tudnám ezeket kiszedni?
-
Ispy
nagyúr
válasz
maximilian4 #5523 üzenetére
Nem tudom, hogy brushless-e, azt írja magnetic, fingom sincs ez mit jelent, de most csapattunk vele egy 15 percet ilyen földes kavicsos úton, jól ment ezen is, ennyit szerintem megért.
-
Ispy
nagyúr
Megjött a wltoys 144001, elsőre masszív kis dögnek néz ki, gondolom a fém cuccoknak köszönhetően, azért az is látszik, hogy ez azért nem a profi szint, de remélem a fiamnak majd tetszeni fog és legalább egy kicsit le tud majd szakadni a telefonjáról egy kis csapatás kedvéért.
Hozzáteszem a paypal váltási árfolyama botrányos, mind1, így 30k lett végül, plusz rendeltem még 2 csere akksit 7k-ért hozzá.
-
Ispy
nagyúr
Visszaolvasva találtam wltoys 144001-et, van eu raktárból, ami jó, mert 2 hét múlva kéne.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
12 éves fiúnak ajándékba 40k-ig valami truggyt tudtok ajánlani vagy karcsú a pénz hozzá?
-
Ispy
nagyúr
Mindegy megszivtam, ez sajnos benne van a kínai rendelésben.
Most majd bokszolhatok velük, hogy mennyit refundolnak, aztán rendelhetek egy csere szervót, irányító egységet, meg egy új távot, aztán valamelyik csak megoldja.
Hogyha a motort lehúzom és a gázkar húzása közben rámérek a csatira multimeterrel, akkor ott látnom kéne valami értéket, nem? Mert most nem látok...
Szigetszentmiklós közelében nincsen valakinek egy 2,4-es távja egy próba erejéig?
-
Ispy
nagyúr
Nos az akksi az jó a multimeter szerint, a motort megbikáztam az akksiról, az is megy, a kormányzás működik, csak a gázkarra nem reagál semmit. Szóval most vagy az autóban lévő vezérlés lehet vagy a táv szart be.
Marha jó kis szülinapi ajándék lett ez, a fiam meg itt ugrál a fejelemen, hogy mikor lehet már kipróbálni.
-
Ispy
nagyúr
Jól indul az rc autós pályafutásom, először nem küldtek hozzá eus töltőt, most vettem egy adaptert. Az akksit feltöltöttem, a led zölden világít, viszont az autó meg sem moccan, csak a kerék megy jobbra-balra. Mi a franc lehet a baj? Amikor megjött még volt valamennyi kraft az akksiban, mert mentem vele pár kört. A motort hogyan tudnám letesztelni?
Az akksit 2 óra alatt töltötte fel, viszont maga az akku az még csak nem is langyos.
-
Ispy
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4452 üzenetére
Itt találtam rá, aztán banggoodon akciósan nettó 17k, nekem dhl express szállítással, áru és tarifa biztosítással 24k volt, erre még rájött az itthoni áldás 14k, így összesen 28k.
Ez a töltő annyira gagyinak néz ki, érzésre 1 gramm az egész, én erre nem szívesen kötnék bármit is.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy feiyue fy10-et és szeretnék hozzá venni egy extra akkupakkot. Tudnátok ebben segíteni? Ha minden igaz 2 darab 18650 van benne összekötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest