Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Geller72 #4438 üzenetére
Hát Kopter Géza sem public? Pedig annak kéne lennie. Plz nézz rá, és ha nem látod a posztjaimat, akkor bele nézek a beállításokba, de addig nem szívesen turkálnék.
Fun fact: a követőim 10%-a álprofil alól nyomja, mert nekik sem tetszik h a nagytesó az ember tarkójára szuszog.
Itt viszont jön egy ideggyenge modi és bármit, bármiért, bármikor töröl. Ahogy látod, pl. ebben a topicban meg lehet kérdezni, hogy mi mennyibe kerül. Tegnap ugyanezt megkérdezte egy srác a drón topicban, hogy mennyiért tudná eladni a Syma X8-át. Frissítettem az oldalt h válaszoljak, erre már törölve lett a hsz. Az iA6 modot már ki sem raktam ide. Ezeknek? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Geller72 #4436 üzenetére
El tetszett tévedni. Mindenki, aki egy kicsit is konyított a röpcsikhez, már lelépett a Facebookra.
-
Teréz Atya
senior tag
Hmm érdekes. Azt lehet tudni milyen MCU, FW, bootloader van rajta?
Autókhoz nem értek, de ha segít, én eddig három ESC beállítási lehetőséggel találkoztam:
1. Ha nincs letiltva, akkor TX programming
2. Az MCU gyártójának a saját programozója, pl. Silabsnál C2 linker, ami helyett sokan Arduino-t használnak
3. Ha az ESC FW-e támogatja, akkor módosított FTDI (1-wire), szintén használható ArduinoHeliknél/röpcsiknél/kvadoknál a régi SimonK ESC-eknél a programozó kártya csak a vevő PWM jelét szimulálta. Aztán jött a Blheli és az egész távirányítós, programozókártyás bohóckodás ment a levesbe.
Amint kicsit jobban kezdtem érteni a témát, cseréltem is le a Flycolor gyári szutykát Blheli-re, azóta övm és bódottá vagyon.Még valami. A Hobbyking / Turnigy semmit sem gyárt. Keress rá, kinek a termékét címkézik át.
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Johnny_vT #4233 üzenetére
Z-84 iNAV-al esetleg?
Vagy S800, abban gyárilag van Gopro mount. Nekem ment 150-et mielőtt vízre parkoltam volna.Fogy akarod a röpcsit röptetni? LOS vagy FPV? Ha FPV, akkor az átlag táv nagyon harmatos lesz, nagyon hamar ki lehet futni a használható range-ből.
Ha magad akarod a röpcsi vázát is összerakni, akkor keress rá a Flytetest-re, kegyetlenül sok tervük van Depronra, de én inkább EPO vagy EPP-ben gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest