- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
ADAM1337 #5302 üzenetére
Hát igazából ajándékba nekem
annyira ugratni nem szeretnék vele ... de jó lenne ha nem lenne annyira lomha és jó lenne ha sokmindenen átmenne ... kissebb ágak ... falevelek kavics ... fű ... de ugratni annyira nem akarok vele... inkább szórakozni... driftelgetni kavicsba stb ... inkább gyors legyen ... vagyia h valami erő legyen benne... annyira nem akarom strapálni ..vigyázok rá csak ne essen szét egy kis erdei uttól..
-
blu79
addikt
Sziasztok, ezekről a Maverick autókról mi a véleményetek ? (A kék-ekre gondolok
)
-
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #5267 üzenetére
Köszi a tanácsot
, igazából kis kikapcsolódásra / szórakozásra kellene de azért annyira gagyit nem akarok venni ezért is érdeklődtem itt , helikoptereztem , most kapok egy kezdő drónt (dji Tello) de ezt az rc autózást is kipróbálnám, családban van egy rc autó de az csak aszfaltra jó ... nekem nem jön be mert az sztem kevésbé élvezetes... Lehet maradok inkább amit fentebb kolléga emlegetett 144001-nél , néztem videókat és egész jónak tűnik
-
blu79
addikt
Sziasztok, rc autót szeretnék venni , terepre ( fű , kövek, erdő stb ilyenek) , tudnátok ajánlani valamit ? Akár aliról is ? Ott pl rengeteg van és nem tudom melyik lenne jobb ...
Itthon ami így szimpi az a WLtoys A959-B , Wltoys 12428 , WLtoys Victorious A333 , alin meg elsősorban ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest