- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Darksiders84 #4685 üzenetére
Kb. 40-60%-ra érdemes meríteni, és úgy tárolni. Az önkisülés nem sok, azzal nem szikott gond lenni. Feltéve, hogy Li-ion / LiPo aksikról van szó.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Darksiders84 #4640 üzenetére
RTR - ready to run. Ez annyi, hogy megveszed és akksi be, aztán játszhatsz is.
Gondolom a full rtr annyit tesz, hogy még akksi is van hozzá.
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4487 üzenetére
Elég sok fajta van. A kefés alap motor 80 Watt körüli,innen felfelé a többi.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Darksiders84 #4434 üzenetére
Bocsi, de 40.000 Ft egy 1/18 verdáért....
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4424 üzenetére
Emmi? Valami teszkó szemét?
-
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4417 üzenetére
az a baj, ha egy akksi rossz, azt a boltban nem veszik eszre..csak eladjak neked
nem tesztelik (van kivetel, ahol igen)
a bolt reszerol meg nem tudni, hogy a tulaj ugy toltotte, ahogy annak rendje es modja van
igy garit nem lehet ervenyesiteni, max a joindulat jatszik kozre azoknal, akik mar tobbszor vasaroltak a boltbanilyenrol kovetkezteteseket nem lehet levonni
-
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4415 üzenetére
nem az a baj, hogy az autoban benne tolti - bar az sem ajanlott
hanem az, ha pl tultolti az akkut ugy, hogy akar a toltot nem jol allitotta be az akksihoz....
es hogy megadjam a sanszot issiman elofordulhat hogy egy akksi rossz, bolt ide vagy oda
de az sem mindegy milyen boltban vasarolta -
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4412 üzenetére
az, hogy a boltban vette semmit sem jelent, ha egyszer nem ugy es nem olyan toltovel tolti amivel kell...
siman kigyullad a lipo akku a helytelen toltestol....
ezert nem szabad hasznalt akksit vasarolni...
(de szvsz ott teljesen mas volt a dolog, hogy is irtak? user errores egyeb magyarazkodas)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Darksiders84 #4412 üzenetére
Nem megfelelő töltés, és benne hagyta nem lehúzva az aksit.
User error -
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4404 üzenetére
Ha Mavericket veszel,mindenképp EVO legyen,mert annak teljesen zárt a hajtása a WRX-el ellentétben. Nem fog bele menni a por és az apró kavicsok,nem kell félóránként takarítani. Én Truggy-t vennék a helyedben Brushlesst mindenképp. Lipo akkuval amiből 2 a minimum,3 az optimális valami normálisabb töltővel.
A Maverick EVO verziója amit most lehet kapni az nem azonos teljesen a Himoto Monster, Tuggy, párossal. Szélesebb a nyomtáv kicsit,nagyobb a hasmagasság, a kerék is látszólag egyforma,viszont a Maverick sokkal keményebb tömésű,jobb is vele menni. Ebből kifolyólag a Maverick alkatrészek sajnos drágábbak,mert a Himoto cuccok amivel tele az Ebay jó része nem jó hozzá.
Ma autóztam fűben,és azt kell mondanom normálisan csak az 1/8 Tuggy megy. Még a buggy is felült állandóan,muszáj voltam áttenni a Truggy kereket rá.
Amúgy nem rossz autók a Maverick-ek én szerettem a truggy-t. Most is van egy Blackout. Meg tervezek egy Vader-t.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Én ajánlottam neked ezt. Belső és külső is makulátlan. Akksi kell bele és go..
Ennyiért nemigen találsz most jobbat, használt piacon. Nem kókány, tehát nincsenek beleszakadva a menetek, stb...
Nekem a slash meg a losi mellé már felesleges...
-
Necronom
senior tag
válasz
Nem arrol van szo, hogy elso autonak ez nem jo, csak meg lehet vasarolni olcsobban is, keresgelni kell
es igen, szinte semmi nincs odairva...
ugyanigy belepo szintu autok a VRX tipusok, eleg nagy a valasztek beloluk, nezz korul a jakomodell.hu oldalon
nagyjabol minosegere ezek egyformak, sokat elvarni toluk nem szabad...
Arra mindket tipus jo, hogy kimesz vele a kertbe, utcara mezore es jatszol vele napi fel orat 1 orat
Ha masra nem kell, akkor ezek jok tanulniAmi ezektol jobb, azok tenyleg 100 folott vannak, de ott mar jol meg kell gondolni, hogy mit is szeretnel
szerintem kezdesnek vagj bele a Maverickbe (vagy Himoto vagy a tobbi neven) vagy pedig ha megtetszik a VRX akkor abba
Ezek mar azert automodelnek nevezheto joszagok, amig a WLtolys inkabb jatek mint modelHa pedig ugy veled, hogy inkabb tobbet koltenel egy strapabirobb autora, akkor beszeljunk rola
De tudnod kell, hogy kezdesre meg hasznaltban sem uszod meg 100, de inkabb 120-140 ezer alatt, hiszen minden kell elsonek, nem feltetlen az auto maga draga, hanem minden ami korotte es benne van -
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4401 üzenetére
Felszereltsegben masok
Mint majdnem minden auto, ami RTR (Ready to Run, azaz menetkesz)
nem mindegy, hogy milyen motor, szabalyzo, szervo, akkumulator es tolto van hozza...
Ez a verzio egy teljesen alapkiepites, a toltorol meg mindig nem tudok nyilatkozni, ahogy az akksirol semIgy akkor auto+ami benne van+taviranyito = joszerivel 35 ezer Ft
Tudni kell, hogy ez is egy belepo kategorias jargany....azaz egy full alap auto
Sot azt is jo tudni, hogy rengeteg mas neven is aruljak ugyanezt a tipust, kicsit maskeppen nez(het) ki, de teljesen ugyanaz ez isazert hozzatennem, hogy mekkora tiszteletlenseg a M&H reszerol NEM odairni meg csak annyit sem, hogy kefes motor es kefes szabi, nembeszelve a tipusarol...
az rcvilagon nemhogy 20 ropival ocsolbb es odairjak, hogy HW szabalyo van benne, persze az is inkabb a reklam resze, mert vizallo....bar ez nem hajo, de inkabb hagyjuk -
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4399 üzenetére
megprobaltam segiteni....de igy nem jon ossze
kb 48 fele kiszerelesben kaphato -
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4397 üzenetére
No de mi van az autoban??
Az auto uresen allapottol fuggoen 15-20 ezer
a bentlevosegek 5 ezertol akarmeddig, fuggoen, hogy mi van benne (szabalyzo, motor, szervo)
az akksi hasznaltan szamomra semennyit sem er, senki sem tudja, hogy hanyszor lett toltbe
de legyen 5000 Ft, mar ha az lipo akku - ennek sem tudjuk a tipusat
a tolto meg lehet 500 Ft-rol 100 ezerig....ha a gyari falitoltoje van, akkor az a nulla es az 500 ft kozottpontos infok nelkul nehez bearazni barmit is
-
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4395 üzenetére
latatlanban?
-
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4391 üzenetére
Pedig ugy igaz, kintre 1/10-tol kisebb auto nem valo
Ha van epitett palya, akkor az lehet kivetel, de mivel ez nem jon szoba, igy ez van...
De ha mar eldontotted, akkor senki sem fog meggyozniAmi511
Ez messze nem igy van...ponthogy kint a monsterek a legjobbak, nekik van a legjobb kepesseguk a terepre
ugratni is nagyon, de nagyon jol tudnak...es max a tescos jatek monster az, ami konnyen felborul... -
Ami511
csendes tag
válasz
Monstert nem ajánlom mert könyen borul és nem élvezetes a használata. Ugratni sem lehet vele mert magas a súlypontja.
-
üszök
őstag
válasz
Kintre 1/10 a minimum. Abból is truggy-Monster,vagy valamelyik nagyobb SCT aminek nagyobb kereke van,és van hasmagassága. Vagy ez,és nem mész fűben. Az ION lakásba való inkább,nekem volt rövid ideig, a fűben alig bírt menni.
-
Ami511
csendes tag
válasz
Darksiders84 #4388 üzenetére
Szia. Mi a célod az autóval. Mire akarod használni és hol akarod használni?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Darksiders84 #4306 üzenetére
Nekem balanceszer töltöm van 5A-el töltöm az aksimat, kb 80-120perc után tudok 40percet menni az offroadal (brainergy 2s 5200mah lipo), szőnyegen driftelve a sakura d4-embe meg kb 3órát bír.
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4306 üzenetére
A töltési időt lényegesen le lehet rövidíteni egy rendes RC töltővel,de ugye az megint plusz pénz.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Darksiders84 #4304 üzenetére
sgmodell, jakomodell, modell and hobby(bár ez a legdrágább).
VRX szint felett nézelődj szerintem. (himoto, hsp dolgokat kerüld)
Én offroad-ra egy használt hpi jumpshot st-t vettem, az már használható kategória bőven. -
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4301 üzenetére
Nekem volt ION MT. Kintre kicsi lesz. Az csak 1/24 méret,bent el lehet vele bohóckodni,de a füvet nem fogja szeretni. Ha jól emlékszem 1000 mAh körüli NIMH aku volt hozzá ami bent elég sokáig bírta,de az udvaron a kicsi fűben hamar lezabálta az aksit. Ha jól emlékszem a lipo aksi azonnal elfüstölte a szabájzót ami egyben van a vevővel. Én 1/10 allatti méretet nen vennék ha ki is akarod vinni a lakáson kívülre. Azok meg bizony nincsenek 50 alatt itthon újan.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Darksiders84 #4298 üzenetére
Ez az a kategória amit senkinek nem ajánlunk.
Sajnos mivel nem javítható első ütközésnél offolod is a gépet.
Lehet finoman menni nyilván beállítás kérdése bár az említett gépet nem ismerem, remélhetőleg pisztolytávos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest