- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
bvvitya #37561 üzenetére
Hát figyelj, nem tudom, mennyi tárhelyre van szükséged, ha 2 GB elegendő, akkor https://www.024reg.com/
Ez nem reklám, semmi közöm hozzájuk, nem is fizetnek nekem ha beszélek róluk, csupán jó tapasztalatom van. 2009 óta vagyok náluk (Newhosting-ként kezdte a pályafutását, majd felvásárolták őket és lett a mostani). Éves szinten 3500-at fizetek az alap tárhely+domainért cserébe. Nézd meg, megfelel-e, jó-e neked. Maga a szolgáltatás elsőosztályú, 1-2 kisebb leálláson kívül kimaradást még nem tapasztaltam. Alap tárhelyen backup nincs, de azt a pi-vel éjjelente nagyon egyszerűen megoldom, ebben benne van a dropboxra feltöltés is.Nem tudom, képből mennyit, mekkorát akarsz, de alapszabály (kereső optimalizálás miatt is), hogy embedded képből 100-150 kilobájtosnál nagyobbat nem használunk. Ha kattintásra nagy méret kell, az lehet akár Google Photos-ra is. Tehát a thumbnail a tárhelyen, HTML-be beágyazva, a nagyfelbontású pedig linkre Google Photos-ban (tegyük fel, fotós vagy...). Thumbnailből meg ezzel a megoldással legalább 13 ezer fér 2 GB-ra. Ez csak ötlet, tipp, javaslat. Több weboldalt csináltam és hostoltam már az évek folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- DELL T40 EMC Szerver
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest