- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
bvvitya #37561 üzenetére
Hát figyelj, nem tudom, mennyi tárhelyre van szükséged, ha 2 GB elegendő, akkor https://www.024reg.com/
Ez nem reklám, semmi közöm hozzájuk, nem is fizetnek nekem ha beszélek róluk, csupán jó tapasztalatom van. 2009 óta vagyok náluk (Newhosting-ként kezdte a pályafutását, majd felvásárolták őket és lett a mostani). Éves szinten 3500-at fizetek az alap tárhely+domainért cserébe. Nézd meg, megfelel-e, jó-e neked. Maga a szolgáltatás elsőosztályú, 1-2 kisebb leálláson kívül kimaradást még nem tapasztaltam. Alap tárhelyen backup nincs, de azt a pi-vel éjjelente nagyon egyszerűen megoldom, ebben benne van a dropboxra feltöltés is.Nem tudom, képből mennyit, mekkorát akarsz, de alapszabály (kereső optimalizálás miatt is), hogy embedded képből 100-150 kilobájtosnál nagyobbat nem használunk. Ha kattintásra nagy méret kell, az lehet akár Google Photos-ra is. Tehát a thumbnail a tárhelyen, HTML-be beágyazva, a nagyfelbontású pedig linkre Google Photos-ban (tegyük fel, fotós vagy...). Thumbnailből meg ezzel a megoldással legalább 13 ezer fér 2 GB-ra. Ez csak ötlet, tipp, javaslat. Több weboldalt csináltam és hostoltam már az évek folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged