- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
bvvitya #37561 üzenetére
Hát figyelj, nem tudom, mennyi tárhelyre van szükséged, ha 2 GB elegendő, akkor https://www.024reg.com/
Ez nem reklám, semmi közöm hozzájuk, nem is fizetnek nekem ha beszélek róluk, csupán jó tapasztalatom van. 2009 óta vagyok náluk (Newhosting-ként kezdte a pályafutását, majd felvásárolták őket és lett a mostani). Éves szinten 3500-at fizetek az alap tárhely+domainért cserébe. Nézd meg, megfelel-e, jó-e neked. Maga a szolgáltatás elsőosztályú, 1-2 kisebb leálláson kívül kimaradást még nem tapasztaltam. Alap tárhelyen backup nincs, de azt a pi-vel éjjelente nagyon egyszerűen megoldom, ebben benne van a dropboxra feltöltés is.Nem tudom, képből mennyit, mekkorát akarsz, de alapszabály (kereső optimalizálás miatt is), hogy embedded képből 100-150 kilobájtosnál nagyobbat nem használunk. Ha kattintásra nagy méret kell, az lehet akár Google Photos-ra is. Tehát a thumbnail a tárhelyen, HTML-be beágyazva, a nagyfelbontású pedig linkre Google Photos-ban (tegyük fel, fotós vagy...). Thumbnailből meg ezzel a megoldással legalább 13 ezer fér 2 GB-ra. Ez csak ötlet, tipp, javaslat. Több weboldalt csináltam és hostoltam már az évek folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest