Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Remélem nem terveznek erőssebb procis, több ramos verziót, mert semmi szükség rá, amire szánták, és használni érdemes, arra bőven elég, és csak addig lesz mögötte ekkora közösség, amíg fix egységes s hardver, ha nekiálnak fél évente új verziókat kiadni, akkor ez elvész, mert nem fog minden projekt minden verzión futni, nem fog mindenki minden verzióra saját fejlesztést csinálni. A b+ pont jó irányba lett fejlesztve, több gpio, aminek a kiosztása kompatibilis a régivel, több usb, és jobb beépíthetőséget célzó változások. Nekem tetszik még az új compute modul is, ha lesz időm foglalkozni vele szerintem veszek is, mert nekem pl nem kell hdmi és audio kimenet sem, szóval én remélem a pi marad olyan amilyen, amire nem elég arra van más eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann