- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Remélem nem terveznek erőssebb procis, több ramos verziót, mert semmi szükség rá, amire szánták, és használni érdemes, arra bőven elég, és csak addig lesz mögötte ekkora közösség, amíg fix egységes s hardver, ha nekiálnak fél évente új verziókat kiadni, akkor ez elvész, mert nem fog minden projekt minden verzión futni, nem fog mindenki minden verzióra saját fejlesztést csinálni. A b+ pont jó irányba lett fejlesztve, több gpio, aminek a kiosztása kompatibilis a régivel, több usb, és jobb beépíthetőséget célzó változások. Nekem tetszik még az új compute modul is, ha lesz időm foglalkozni vele szerintem veszek is, mert nekem pl nem kell hdmi és audio kimenet sem, szóval én remélem a pi marad olyan amilyen, amire nem elég arra van más eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest