- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről: 
 A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ricsiii1992 tag Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem  
 Elakad a pi bootolás közben, ez az utolsó sor:
 "Entering kdb (current=0xda82ac80, pid 1) due to Keyboard Entry"Ez vajon mi lehet? Ha van rajta bill. ha nincs, itt megakad, neten videókon legalább 10s-ig bootol, nekem eljut eddig 1 másodmerc alatt, és nincs tovább. 
- 

azbest félisten válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreJó drága... ennyiért komplett tabletet kapni hasonló kijelzővel. Nemrég olvastam hogy edisplayport-os az ipad retina kijelzője, kár hogy a raspi nem tudná kihajtani valószínűleg [link], bár azt sem tudom, hogy hdmi->dp átalakítón át meghajtható lenne-e  
- 

Hyperion senior tag válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetére
- 

Hyperion senior tag Én a warning-ok megoldásával kezdeném. /etc/init.d/ dbus cron udev stb... scriptek LSB tag-je hiányzik. (Begint init info) Ha valóban nincsenek a warningolt fájlok legelején kitöltöd egy alap infóval majd mentés után egy apt-get update, és mehet az install. 
 Elméletileg így eltűnik a warning a következő restartig. Ha biztos vagy a dolgodban, update-eld le az initeket:
 update-rc.d "the service" defaultsNemtudom, hogy a te esetedben ez segít e, de egy Debian6-os szervernél ez volt a gond. Hasznosság: [link] 
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetére140$!!!!??? Jesszus.. Nem lenne olcsóbb egy használt monitor? Touch-ot meg felhasználod máshová.. 
- 

sanchomuzax aktív tag Jók a LED-ek a polctartó pöckök helyén!  Egy ilyen LCD-11612 típusú kijelzővel szemezek, mert HDML, 7", és van egy elfekvő érintő panelem: 
 https://www.sparkfun.com/products/11612 
- 

válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetéremert ezt a hibát kapom:  
- 

ivjoe tag válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreJut eszembe, itt a saját RPi projektem: [link] Én pont ezt csináltam: 
 idő, dátum
 belső hőmérséklet, cpu terheltség, SoC hőmérséklet
 aktuális időjárás
 holnapi előrejelzésFelülről lefelé a szekrény oldalán pedig: 
 hőmérő szenzor
 van-e net statusled
 megy-e a transmision statusled
 infra vevő a távirányítóhozraspbian-on megy xbmc, smaba, transmission 
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreHmmm érdekes gondolatok... Hétvégén, ha lesz időm elmatekozok vele. 
 Köszi!
- 

sanchomuzax aktív tag válasz  Hyperion

üzenetére Hyperion

üzenetéreAzzal próbálkoztatok már, hogy nem a teljes kijelzőt törlitek újabb kiíratás előtt, hanem a változtatandó karakter helyére egy szóközt tesztek ki, és utána megy a karakter? Az letörli a szegmenst. Illetve scrollozásnál emlékszem, hogy a C64-en jobb volt, ha előbb kitettem egy karakterrel előrébb, amit kell, aztán vissza egyel. Azaz kettőt előre és egyet hátra. Így kellemesebb volt a szemnek a scroll. 
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreSimán megéri! Viszont ne 16x2-est vegyél. Én is azzal kezdtem, és hamar kinőttem  Drágább a 20x4, de megéri. Drágább a 20x4, de megéri.
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreNM  
- 

Hyperion senior tag Szervusz! Üdv a klubban :/ Számomra nem egyértelmű teljesen a dolog. Pl. X időközönként, ha scrolloztatok egy szöveget, akkor is teleszóródik szeméttel. De nagyon ritkán, és változó hogy milyen szövegnél.. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak hardware, hanem szoftver gond is lehet. Én is a raspberry-spy féle scriptet vettem alapul ami valljuk meg, nem a legszebb kód amit valaha láttam. Az adafruit féle [link] sokkal szebb, átgondoltabb, viszont jelentős különbségeket nem találtam a két script között.(Talán csak annyi, hogy a karakter kiiratás előtt az adafruit féle megoldásnál van egy sleep, valamint ha jól emlékszem ez a kód minden kiiratás előtt törli az aktuális állapotot. Ez okozza a villogást, a váltások között.) Szóval passz. 
 Mindenesetre átírom a kódomat, az utóbbi kódra alapozva..Valamint azt is észrevettem, hogyha egymásután, pár tized másodperc várakozással küldök új karaktersort a kijelzőre, attól is kiakad. Esetleg Te is tapasztaltad a fentiek valamelyikét? 
- 

ivjoe tag válasz  Hyperion

üzenetére Hyperion

üzenetéreNekem is problémás és én is a tápra gyanakszom: 
 USB HUB-ról tápolom vissza a Pi-t, a HUB-nak egy pici 2A-es tápja van, ha az elosztóba e mellé beteszek egy másik tápot, azt megterhelve és széthúzva is szét tudom cseszni, meg van egy relém egy darlington tömbre kötve (uln2003a), azzal is, ha bebillentett állapotban lehúzom az áramkörről.Még nem igazán foglalkoztam vele, de már kezd zavarni, szóval lehet hétvégén megdebuggolom. 
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetére
- 

sanchomuzax aktív tag válasz  wassermann

üzenetére wassermann

üzenetéreClass 10-es kártyám van, bár sebességet nem mértem, nem panaszkodom. 
- 

Proci85 senior tag RPi-ben próbáltátok már a Samsung SDHC Plus-os szériáját? Elvileg 48/48MByte/s I/O-t tudnak. Kérdés érdemes-e belefeccolni azt a plusz árat. Ki tudja-e hajtani a Pi? 
- 

Proci85 senior tag 
- 

Hyperion senior tag Köszönöm!  Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a 20x4-es kijelzővel? 
 Vannak furcsaságok nálam 
 Pl, ha "lecsapom" a házon belüli kis tápot hirtelen alapállapotba kerül a kijelző (sok négyzet). Ezért minden egyes ki-be kapcsoláskor egy újrainicializálást kell csinálnom. Ami nem zavar, de jobb lenne nélküle.A kódban nincs semmi ami bezavarna. Esetleg vmi impulzus lehet, ami a táp megszűnésekor jelentkezik? 
- 

szalay_1 csendes tag válasz  Hyperion

üzenetére Hyperion

üzenetére@Hyperion Nagyon szép munka! 
 remélem a többiek is raknak fel pár képet, amit megépítettek Raspberry felhasználásával, én is a vége fele tartok a MP lejátszómmal de van még sok kis apró mechanikai részlet.. most éppen a "Oldmobil" féle gomb vezérlésen
 dolgozom.UI: készíthetnél pár képet a belső részeiről is, ha lehetséges. 
- 

Hyperion senior tag Sziasztok! A napokban elkészültem a saját Raspberry projektemmel. Hátha más is kedvet kap a legózáshoz, ezért megosztom veletek  A célom egy Logitech Squeezebox szintű eszköz megépítése volt, természetesen kompromisszumokkal. 
 Webes felületre nem volt szükségem, viszont okostelefonnal, bármilyen PC-vel, távirányítóval, dedikált gombokkal vezérelhetőnek kellett lennie.
 Kényes vagyok a hangminőségre, ezért egy ár/érték arányban elfogatható Behringer UCA USB-s hangkáryát választottam, amihez építettem egy szűrt, stabilizált tápot. Ez utóbbi, kizárólag a hangkártya működtetéséért felelős, semmilyen más eszköz nincs rákötve, nem terheli/zavarja.Jellemzők: 
 Hardver:
 - 4A-es kapcsoló üzemű táp.(Raspi GPIO-n,USB-hub,Relé,LCD)
 - USB hub által biztosított, és kivezetett 4 USB port.
 - Raspi által vezérelt 2 csatornás optocsatolós relépanel (1 ág: Sorba kötött sztereó erősítő, 2 ág: Belső stabilizált táp )
 - Egyedileg épített szűrt,stabilizált tápegység, lehető legtávolabb helyezve a hangkártyától
 - 20x4-es LCD kijelző
 - 5db egyedileg programozható tact switch (Prev,Next,Mode(webradio/filemode),standy(Stab táp ki, LCD ki), play/stop )
 - HDMI splitter a hátlapra kivezetve
 - Infra vezérlés
 - Lézer vágott plexiSzoftver: 
 - MPD alapú lejátszás
 - Python alapú programkódok
 - Fájlfigyeléses eseményvezérlés. pyinotify (Leginkább a távirányító miatt.)
 - Csatorna, előadó, számcímkijelzés
 - A hanyagul kezelt streameknél a rádió honlapjáról automatikusan letöltődik a "most játszott" adat.
 - Menü rendszer, a nagy mennyiségű rádiócsatorna kezeléséhez.
 - FILE-Mode, a HDD-n tárolt zenékhez.Nem vagyok programozó, és mivel ez életem első valamire való Python kódja sok hibát/fölösleges dolgot tartalmaz ezért nem tenném közzé. Persze, ha valakit érdekel szívesen elküldöm. Hát ennyi... Nagy élmény volt az építés, és már pár napja üzembiztosan megy.  CSatolok 1-2 képet. (Bocs a minőségért, már elég sötét volt...)     
- 

sanchomuzax aktív tag Mi nem megy fel? http://pingbin.com/2012/07/howto-install-munin-raspberry-pi/ 
- 

sanchomuzax aktív tag Közben még tegnap sikerült telepítenem a Munin-t. Már szépen tolja a grafikonokat a web folderbe. Egy bajom van már csak, hogy a Lighttpd konfig nem sikerült (leöli a meglévő webes szolgáltatásokat a Munin által javasolt beállítás), emiatt a nem áll össze a weboldal, amin megjelennének a grafikonok. Direkt linkkel megjelennek, így arra gyanakszom, hogy a fastcgi-t kell jól belőnöm csak, és rájönnöm, hogyan kell a lighttpd.conf-ba befűzni a meglévő fastcgi beállítások mellé a Muninét. 
- 

ivjoe tag válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreGrafikonokat nem csináltam, de monit-tal monitorozok pár dolgot a Pi-n: Alap system infok: load, cpu, memory, (swap) 
 Futnak-e bizonyos service-ek: ssh, smb, transmission, stb.
 Filesystem: rootfs, usb drive
 Elér-e bizonyos gépeket/siteokat, pl. vanenet.hu 
 stb.
- 

azbest félisten válasz  Hyperion

üzenetére Hyperion

üzenetéreAz utóbbi hetekben elég sok dolgom volt így most pihent a dolog. Az it9135 és af9015 tunerekkel elfogadhatóan működik a pi, körülbelül megvan minden hozzá, csak szoftveresen kellene teljesen újratenni nulláról mindent, mert azóta sokat haladtak (openelec 3.0 release például) és kiválasztani melyik a legjobb hozzá. 
- 

sanchomuzax aktív tag válasz  Hyperion

üzenetére Hyperion

üzenetéreKöszi, nézem (Google: munin debian install).  Vagy hát: http://pingbin.com/2012/07/howto-install-munin-raspberry-pi/ 
- 

Hyperion senior tag Jó dolog a Raspi, de inkább csak kártyakezelést bíznám rá  
 Mivel ritkán nézünk TV-t, a 30-40W-ot fogyasztó HTPC-m végezné a valódi munkát, a Raspi csak besegítene.A Te projekteddel hogy haladsz? Dobtad a dolgot a csomagvesztés miatt, vagy vársz a megoldásra, eselteg A modell? 
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreNem ismerem, de ha túl bonyis szerintem ne szenvedj vele. Munin első blikkre profibbnak tűnik, és pofon egyszerű a telepítése. Több szerveremen is ez fut, gond nélkül. Igaz raspi gyengébb, de egy próbát megérne.. 
- 

sanchomuzax aktív tag Valaki próbálkozott már Raspberry Pi Debian 7 alá sysstat graph vagy hasonló telepítésével? Tudna egy hevenyészett telepítési útmutatót készíteni hozzá?  
- 

azbest félisten 
- 

Hyperion senior tag Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, olcsó smart kártya olvasókkal? MindigTV, UPC stb... 
 Esetleg ha eBay-es link is van, az csodálatos lenne Köszönöm! 
- 

Paci. tag Lóestét! 
 Ehhez mit szóltok? A pofám leszakad...
- 

wassermann Topikgazda válasz  Proci85

üzenetére Proci85

üzenetérePersze, illik a stabil tápfeszültség és az áthidalható idő sem sok így, de a 10 perc sokszor bőven elég. Ha hosszú áthidalási idő kell a fenti rajzba több cella kell és ez után simán jöhet még DC-DC konverter fokozat, de ne felejtsd el, hogy a Pi egy olcsó cucc. Egyszerűen nem éri meg drágább dolgot építeni köré. Viszatérve a fenti "móricka" kapcsolásra: 5,5V-ról kihajtva 5,5V és kb. 4,63V (hálózat kimaradás állapot) között lesz a feszültség, ha a négy cellát 1,27V-on tartjuk. Az, hogy mennyit tud áthidalni a kapcsolás a Pi-vel, a perifériáktól és a NiMH-akkuk kapacitásától függ... 
- 

Proci85 senior tag válasz  wassermann

üzenetére wassermann

üzenetéreEzeket kicsit szkeptikusan fogatom. Illik egy ilyen cuccnak stabil 5V betápot adni, ez a kapcsolás pedig nem képes rá. Elég csak arra gondolni, hogy az akku merül, akkor csökken a feszültsége. 
 Épp ezért -ahogy a linkelt topikban is szajkóztam- dc-dc konverterben látom a gazdaságos megoldást.
 Az 5-30V közötti bemenő feszültségre is a beállított 5V-t adja le. Így a 12V-s zselés akku lehet 13.8V (teljesen feltöltve) és ~11.8-12V (lemerülve), akkor is 5V-t kap a Pi.
- 

wassermann Topikgazda válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetére
- 

Proci85 senior tag válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetére
- 

üzenetére wassermann

üzenetéreMég gondolkodom ezen a szünetmentes megoldáson. Jeleznie kéne, ha lemerült az akku benne. De az is fogyaszt. Akkor meg tölteni kell. Akkor meg macerás.  
- 

üzenetére wassermann

üzenetéreJópofa. Láttam. Csak lestem. Ügyes spórolás a géppel.  
- 

rasbmc alá nem lehet feltenni a pistore-t? 
- 

g0dl addikt Van itt valakinek tapasztalata raspbx használatával? 
 Mennyire megbízható? Valóban elbír akár 10 párhozamos beszélgetést?
- 

wassermann Topikgazda (Mit keres az irodai telefonok mellett egy PI) Ezt láttátok már? - az embert felhívják Németországban és Kambodzsában csörög a mobilja. [bővebben itt]  
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreGondolkoztam már rajta, de most még csak médialejátszónak használom, így nem kell a szünetmentes. Ha néhány mA-t folyamatosan elfolyatsz a "sönt ágban" töltésre, a főágban semmi nem fogja megérezni. Diódának inkább Schottky-t javasolnék, mert azon max. 0,45V esik. 
- 

üzenetére wassermann

üzenetéreMekkora király vagy!  Köszi az infót! Köszi az infót!
 Végül is magától értetődő, hogy ha a végfok nem bírja a terhelést, akkor behajlik szerencsétlen, ami fagyáshoz is vezethet, ha sokat von el akár csak egy mély hullám kiegyenlítésére is. A kondi azonban bufferel annyit, hogy ezt kibírja.Én nem használom még a hangot, de jó tudni, hogy nem árt neki ennyi támogatás. Egyszerű de tartós szünetmentes védelmen gondolkozom a pi-hez NiMH akkukkal. Az eneloop akár egy évig is 93% felett tartja a töltést. Elvileg egy dióda elég kell legyen neki ugyan ide kötve annak tápját. Gondolkoztál ilyesmin? Egy darab NiMH AA névlegesen 1.2V, egy dióda 0.65V-t ejt. Így 5x 1.2 - 0.65V és még egy sönt ellenállás az átlagos fogyasztással számolva jó lehetne. 
- 

ezt adja vissza: 
 The following packages are only half configured, probably due to problems
 configuring them the first time. The configuration should be retried using
 dpkg --configure <package> or the configure menu option in dselect:
 transmission-daemon lightweight BitTorrent client (daemon)
 autofs kernel-based automounter for Linuxa sudo dpkg --configure transmission-daemon sem fut le, mert a leírt hibával megáll  
- 

wassermann Topikgazda ANALÓG HANGKIMENET "ROPOGÁSÁNAK" MINIMALIZÁLÁSA, TÁP PROBLÉMÁK JAVÍTÁSA: 
 Korábban már többen írták, hogy az USB-n vagy a GPIO-n visszatáplált Pi-k kevésbé "ropognak", illetve kevésbé hajlanak az összeomlásra. Mivel nem használok HUB-ot, és láthatatlanul akartam megcsinálni másképp oldottam meg a dolgot.A szerszámosládámban találtam egy 1000μF/25V-os kondit, amit sikerült elhelyeznem a Pi-n anélkül, hogy bármit is zavarna és a házat is össze tudom csukni. A polifuse elé kötöttem be közvetlen oda, ahol beérkezik a mikro-USB-n a táp (ez azért fontos, mert induláskor ha a polifuse mögé lenne bekötve, tönkre vághatja azt). Sajnos csak egy pisztolypákám van, emiatt a forrasztás nem a legszebb, viszont teljesen jól működik: a hang már nem "ropog" és a stabilabb tápfesznek köszönhetően a tuninghoz szükséges feszültség emeléseket is visszavehettem 1-1 fokozattal a RAM-nál és a CPU-nál is : ))
- 

Lenne még egy bajom. Bármilyen csomagot akarok telepíteni apt-get-el mindig a következő hibát kapom: 
 update-rc.d: error: insserv rejected the script header
 dpkg: error processing transmission-daemon (--configure):
 subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
 Errors were encountered while processing:
 transmission-daemonÖtlet?  
- 

sanchomuzax aktív tag válasz  boatkiller

üzenetére boatkiller

üzenetéreHát a RasPi nem asztali játékok és dokumentumszerkesztésre lett kitalálva. Lassú lesz. Bár vannak hack-ek, de alapvetően ez egy mini szerver, nem asztali gép. Jobb erre a célra egy netbook. De még az sem. 
- 

boatkiller tag Sziasztok! Rendelnék egy rapsberry pi xbmc media center csomagot az rpibolt-tól. 
 Ezzel kapcsolatban kérdeznék egy pár dolgot.
 Külső HDD csatlakoztatása.(formázás, írás olvasás sebessége)
 Farmerama online játék, hogy fut rajta?(lassan fut rajta normál PC-hez viszonyítva?)
 Office program használhatósága.
 Videók, zenék lejátszása hálózatról, torrent használata(mentés NAS-ra)Előre is köszi a válaszokat. 
- 

ivjoe: ezeket végig csináltam, csak nem ezekkel a port számokkal, de az lényegtelen.  Laptopon megy mindez és természetesen nem ezekre a portokra van beállítva. Laptopon megy mindez és természetesen nem ezekre a portokra van beállítva.tomzi1: Igen, átírtam *.*.*.*-ra nem fut a raspbmc-n alapból valami tázfal amit konfigolni kéne? 
- 

ivjoe tag Én általában a config fileját módosítom: 
 1. sudo nano /etc/transmission-daemon/settings.json
 2. "peer-port": 6881,
 A torrent port range 6881-6889, válassz innen egyet.
 3. sudo service transmission-daemon reload && sudo service transmission-daemon restart
 4. Állítsd be a routeren a portforward-ot (portforward.com segíthet), valószínűleg mac alapján fix ip-t kell adnod a Pi-nek, majd az előbbi port-ot erre az IP-re irányítani.
 5. Teszteld le ezzel: [link]Ha ezek után sem megy, akkor próbáld meg a PC-re belőni a portforward-ot, és letesztelni, ha ott megy, akkor a Pi-n is jónak kellene lennie. Jah és külön port-ot adj minden eszköznek, a PC ne használja ugyan azt a portot mint a Pi. 
- 

még egy bajom lenne. Bárhogy állítom be a transmission daemon-t mindig azt mondja, hogy a port zárolt. Már szét "hekkeltem" a routert, de nem akar jó lenni. Van akinek sikerült? 
- 

sanchomuzax aktív tag Ha előbb látom meg ezt a házat, lehet, hogy megrendelem, de így felesleges már: 
- 

szalay_1 csendes tag válasz  wassermann

üzenetére wassermann

üzenetéreKöszi.. 
 akkor itt az ideje kipróbálni 
- 

tamas1985 tag Azt hittem jobban befog itthon indulni a barkácsolási kedv házak tekintetében. 
- 

wassermann Topikgazda válasz  #94180096

üzenetére #94180096

üzenetéreA pink a legjobb : ) Egyébként ezek a házak szellőznek: nekem adtak hozzá négy öntapadós szilikon lábacskát, ezek megemelik a földtől kb. 3mm-re. A ház alján, középen vannak málna alakba rendezve szellőző lyukak. felül pedig a portok fölött van, az a kitörhető rács, ami a képen is látszik. 
- 

#94180096 törölt tag válasz  wassermann

üzenetére wassermann

üzenetéreMegnéztem az oldalt. 
 Micsoda házak 
- 

batabe senior tag válasz  sanchomuzax

üzenetére sanchomuzax

üzenetérenekem ilyen házam van: csak a szerelési "rések" vannak a házon, a teteje nem lyukas. nem tudom, hogy a háznál mennyire érdekes a szellőzés. 
- 

sanchomuzax aktív tag Bár a kérdés nem nekem szólt, de az enyém így néz ki: Házzal és gyári hűtővel együtt a malnapc.hu webáruházában vettem. Nem a legolcsóbbak, de meg volt egyszerre raktárról. 
- 

batabe senior tag válasz  wassermann

üzenetére wassermann

üzenetéreesetleg tudnál felrakni képet a házról, és a bordákról? bordákat hol vetted? 
- 

üzenetére wassermann

üzenetéreNnna, akkor majd megpróbálom én is felhúzni 1GHz-re.  
- 

üzenetére sanchomuzax

üzenetéreIgen az 1000/500/500 MHz-hez képest nem is vészesen meleg. A TV-s polc mellett, jól szellőző helyen a földön fekszik, ott szerintem kb. 20°C lehet. Eredeti, piros-zöld zárt műanyag-házban lakik, de van három pici hűtőborda az IC-ken, így 55°C a maghőmérséklet. 
- 

üzenetére wassermann

üzenetéreEgy gigán megy, és csak 55°C a mag bordával? Ez igen! Nekem 850MHz-en ennyi. Hol tárolod az eszközt? Gyári házban van? Hány fok van a lakásban? 
- 

vzoltan aktív tag RPi+XBMC+Boblight+LED 
 valaki megirta szepen
 https://dl.dropboxusercontent.com/u/6885567/PiBob/software.htmla leirasban szereplo boboptions.txt nalam igy nez ki enabled=true 
 host=localhost
 port=19333
 priority=128
 interpolation=0
 speed=50
 autospeed=25
 saturation=1.1
 threshold=20
 value=1.5
Új hozzászólás Aktív témák
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest