Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S:type
csendes újonc
Sziasztok!
Hamarosan venni fogok egy Raspberry Pi 4 Model B 8GB alaplapot de előtte lennie 1-2 kérdésem. Hátha másokat is foglalkoztat a téma.Ház: Ti milyen házzal használjátok? Mindenképpen szükségen lesz házra mert azért néha mozgatni fogom. Elsősorban valamilyen jobb minőségű, tartósabb, jő passzív hűtéssel rendelkező házra gondoltam. ARGON ONE V2-re gondoltam mert lehet belekerülne egy m.2 SSD a memkártya helyett. Alternatívát esetleg tudtok ajánlani vagy megfelel a ház?
Emellett szükséges lehet még hűtőborda?
Aktív vagy passzív hűtéssal használjátok? Annyira nem zavar ha esetleg hangos bár nem hiszem túl nagy hangja lenne egy ilyen kis ventillátornak. Cserébe ha viszont van szignifikáns különbség és segítségével lehet nyerni pár fokot akkor lehet megéri.Network monitoringra, webservernek használnám, illetve NAS-nak külső adattárolóval stb. Pontosabban ezeket próbálnám ki. Tanulási céllal vásárolnám.
Milyen OS-t választottatok a használathoz? A Raspberry Pi OS-t még nem próbáltam, Linux Mintet (KDE) raknék fel rá szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- Eladó hasznalt asztali pc:ryzen 5 5600x,nvidia4060,750w premium tap,1 terra ssd,16gb ram,b550 alapla
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M + Intel Core I5 13400F + Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann