- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S:type
csendes újonc
Egyelőre bash, python, webprogramozás és SQL az, amit gyakorolgatni szoktam. A jövőben lehet mással is fogok próbálkozni.
NAS, médiaszerver van még tervben. De a lehetőségek tárháza végtelen
Épp ezért SZERINTEM egyelőre nem éri meg erre befektetni de ebben nem vagyok biztos.Mi indokolhatja az I/O sebességkülönbségen kívül?
-
csendes újonc
Sziasztok!
Raspberry Pi 4 8GB esetében érezhető jelentősebb sebességkülönbség m.2 SSD-vel?
Gondolkodom egy argon on m2 vásárlásán és egy gyorsabb SSD. Érezhető lenne a különbség? Mivel USD híddal van összekötve a lappal az SSD gondolom a sebesség erősen limitált. Így a kérdés az is lehetne, hogy megéri ennyi pluszba ráfizetni. Van olyan terület, amihez indokolt lehet? -
csendes újonc
Sziasztok!
Hamarosan venni fogok egy Raspberry Pi 4 Model B 8GB alaplapot de előtte lennie 1-2 kérdésem. Hátha másokat is foglalkoztat a téma.Ház: Ti milyen házzal használjátok? Mindenképpen szükségen lesz házra mert azért néha mozgatni fogom. Elsősorban valamilyen jobb minőségű, tartósabb, jő passzív hűtéssel rendelkező házra gondoltam. ARGON ONE V2-re gondoltam mert lehet belekerülne egy m.2 SSD a memkártya helyett. Alternatívát esetleg tudtok ajánlani vagy megfelel a ház?
Emellett szükséges lehet még hűtőborda?
Aktív vagy passzív hűtéssal használjátok? Annyira nem zavar ha esetleg hangos bár nem hiszem túl nagy hangja lenne egy ilyen kis ventillátornak. Cserébe ha viszont van szignifikáns különbség és segítségével lehet nyerni pár fokot akkor lehet megéri.Network monitoringra, webservernek használnám, illetve NAS-nak külső adattárolóval stb. Pontosabban ezeket próbálnám ki. Tanulási céllal vásárolnám.
Milyen OS-t választottatok a használathoz? A Raspberry Pi OS-t még nem próbáltam, Linux Mintet (KDE) raknék fel rá szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest