-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
na,akkor menjünk sorjában:
Szerinted ha nem a kérdésekre felelsz
asszem egy kérdés volt,hogy milyen oprendszert használok és arra írtam is,hogy raspbiant.
rébuszokban beszélsz (nincs olyan panel,mint a videóban) hogyan tudnánk segíteni?!
Milyen "panel"re gondolsz?azért tettem be a videó linkjét,hogy aki segíteni szeretne,az gondolom megnézi,hogy mit is csináltam pontosan.linkelem a yt videónak azt a részét,ahol kiválasztja és hozzáadja a "panelt",amiről beszéltem a hsz-ben : [link]
Az a baj, hogy elindulsz a szélrózsa minden irányába, itt-ott elállítasz ezt azt, és a végén csodálkozol hogy nem megy?
valóban próbálkozom,dehát másképpen nem fog működni.amit először próbáltam (videó) azt mivel nem működött,így a feltelepített dolgokat le is szedtem és csak utána próbáltam a következőt.
a kép,amit beillesztettél,nekem olyan nem is volt.eredetileg a hangerőszabályzó settings megnyitásánál ez fogadott,de semmi bluetooth eszköz nem volt választható.
ezután olvastam valahol,hogy a "pulseaudio"-t érdemes használni a beépített alsamixer helyett.azt feltettem,de nem lett jobb:
ja,és ha a bt-nél kattintok,akkor ezt kapom:
a connect-re való kattintást követően pedig ezt:
de az audio menüben nem mutat csatlakozási lehetőséget.
köszi,ha tudsz segíteni!
mod.: ja,ez igen,lemaradt:
Mielött kidurransz, leírnád hogy pontosan hol akadtál el?Az eszköz megjelenik amikor hozzá akarod adni?
Sikerül is a prosítás?
a párosítás sikerül,de nem tudom megszólaltatni az aktív BT-s hangfalat.nem találok olyan lehetőséget sehol,ahol kitudnám választani,vagy csatlakozni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Hp omen x900 2 db gtx 1070 vga-val SLI
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest