- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Van egy RPi3-am és hozzá egy RASPBERRY PI TV HAT. Raspbian alatt feltelepítettem rá a TVHeadend alkalmazást és itthon a helyi hálózaton szépen tudom is nézni a MindigTV ingyenes adásait. VLC playerrel csináltam egy listát és ott tudom váltogatni melyik adót akarom nézni.
Szeretném ha szüleim is tudnák távolról (külföldről) nézni. Ezért fontos lenne, hogy náluk minél egyszerübben lehessen az elérést megoldani (pl a fent említett VLC playlist-tel).Kérdés, hogy ezt VPN-nel lehetne megoldani? A VPN szerver szerintetek lehet ugyanazon a RPi3-on amin a TV headend fut vagy inkább a synology DS218 Play NAS-on fusson? Még soha nem állítottam be VPN szervert, csak elméletben értem, hogy azzal a saját helyi hálózatomba tudnának kerülni távolról, így magát a TV streamet is el tudnák érni.
Mást nem szeretnék megosztani illetve másokkal sem szeretném a tv streamet megosztani (nem cél hogy rajtam keresztül tévézzen a fél világ).
Tudtok ebben segíteni hogy mit hogyan kellene csinálni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hobby elektronika
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest