Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Megjött a hőmérő szenzor, össze forrasztottam, természetesen nem működött, nem látta az eszközt, sokadik tutorial után, egy más megoldással végre működik.
Szeretnék figyelmeztetéseket kapni biztonyos hőmérsékleti érkékek elérésekor, adott hőfok fölött, csökkenéskor, de max 2 üzenetet.
A kiszállításra várva szépen meg is scripteltem powershellben az egészet, több linuxos eszközön is használom a powershell core-t, tök jól működik, szeretem a felépítését.
Szóval a script kész, gondoltam akkor rakjuk fel a powershell core-t a pi1-re.
Szépen fel mentem az ms oldalára, végig mentem a telepítésen, a végén nem indult el.
Ma, második nekifutársa elolvastam a leírás eleján ezt részt is."
A CoreCLR és a PowerShell Core csak a pi 2 és a PI 3 rendszerű eszközökön működik, mint például a PI Zero, nem támogatott processzorral rendelkezik.
"Szerintetek kicsit lettem ideges?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann