- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Megjött a hőmérő szenzor, össze forrasztottam, természetesen nem működött, nem látta az eszközt, sokadik tutorial után, egy más megoldással végre működik.
Szeretnék figyelmeztetéseket kapni biztonyos hőmérsékleti érkékek elérésekor, adott hőfok fölött, csökkenéskor, de max 2 üzenetet.
A kiszállításra várva szépen meg is scripteltem powershellben az egészet, több linuxos eszközön is használom a powershell core-t, tök jól működik, szeretem a felépítését.
Szóval a script kész, gondoltam akkor rakjuk fel a powershell core-t a pi1-re.
Szépen fel mentem az ms oldalára, végig mentem a telepítésen, a végén nem indult el.
Ma, második nekifutársa elolvastam a leírás eleján ezt részt is."
A CoreCLR és a PowerShell Core csak a pi 2 és a PI 3 rendszerű eszközökön működik, mint például a PI Zero, nem támogatott processzorral rendelkezik.
"Szerintetek kicsit lettem ideges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest