Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
EgySrac
üzenetére
Szerintem ez egy erősen többváltozós kérdés. Attól függ milyen szoftvert akarsz futtani majd rajta, hány db hdd-t akarsz rákötni (és az mekkorák), mi a az elvárt írási sebesség stb..
Nem vagyok a téma szakértője, kicsit sem, de én is most jártam erősen körbe a témát.
Minőségre és szoftveres támogatottságra (valószínűleg) a Raspberry a legjobb. Azonban nem feltétlenül a legalkalmasabb médiaszerver alapnak. Ha hálózaton akarod megosztani a filmeket, akkor szerintem mindenképp gigabites ethernettel szerelt lapot válassz, akkor is ha nem 4K az elsődleges felbontás amit nézni akarsz. Ezen kívül olyan lapot érdemes választani aminél nem osztozik az ethernet az usb-vel. Ha több hdd-t is szeretnél rákötni, akkor olyan lapot érdemes választani, aminél nem osztoznak egy darab porton a csatlakozók. Szerintem más gyártóknál nézz körbe: Odroid, BananaPi, OrangePi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Projektor topic
- Viccrovat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann