- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesz64
csendes tag
Sziasztok, tanácsra, segítségre lenne szükségem...
Szóval egy ideje nézegetem a PI-t és teljesen összezavarodtam, hogy megfelel-e nekem.
A cél.
Egy tv mellé kellene olyan cucc amivel wifin keresztül elérek egy TP-Linkre usb-vel kötött HDD-t.
Kodi lejátszóval le is játssza és át is küldi TV-re HDMI kábelen. Nem ártana minimum HD minőségben...
Emellett szükséges egy webböngésző, szintén wifin, ami a digi online felületéről átküldi a tv műsort a tv-re.
Több helyen azt olvasom, hogy a 2. pontra nem igen alkalmas, néhány helyen pedig, hogy kis alakítással igen.
Kezdve ott, hogy legalább 5V 2,5A táp kell... de inkább 5V 3AA témában totál kezdőnek számítok, ha lehet ezt vegyétek figyelembe
Elég erre a PI 3, vagy sem?
Érdemes-e erősebb vetélytársban gondolkozni, ha igen merre felé? Van egy ilyen: Tinker Board és még sokan mások. Android alapút is néztem, de a droid Kodi-ja nem hajlandó meglátni a HDD-t, így azt feladtam... (telefonon tesztelve)Egy kölcsön PI-t már sikerült kis monitoron kipróbálni, valószínűleg nem 3-as volt, de a tv-re kötve meg se nyikkant. (HDMI kábellel)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest