Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heraldry
tag
Megosztanám a hétvégi pozitív élményemet. Egy pi3-at használtam eddig mozizásra opelnelec-el. Mivel van egy ideje spotify előfizetésem, feltettem rá a spotify plugin-t és azt tapasztaltam hogy nem csak az kodi felületén működik hibátlanul, hanem a spotify connect-en keresztül bármilyen eszközről rá tudom küldeni a zenét.
Az egyetlen gond hogy alaphelyzetben ugye a HDMI-n keresztül jött a hang, ehhez pedig be kell kapcsolni a tv-t. Mivel volt egy elfekvő hangfalpárom, vettem egy Hifiberry AMP2-őt és rátettem a p3-ra. Teljes hétvégi mókolásra számítottam, de itt lepődtem meg mert, de a kodi hangforrások között egyszerűen csak megjelent a hifiberry.
Így folyamatosan megy a pi, Spotify is és a mozi is ráküldi a hangot.
(Beviteli eszközre évek óta egy rádiós billentyűzetet használok ezen a +/- -al egyszerűen változtathatom a hangerőt, nem kell tv-t itt sem bekapcsolni a Spotify esetén.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Amazon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Szerver - 19" rack,
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Új BMAX B9 Power mini PC 32 GB RAM 1 TB SSD Intel Core-i9
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest