- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android dual SIM okostelefonok
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
chris-v #29150 üzenetére
"Megértem, csak kicsit húztalak"
Végülis az ember gyereke mit várjon egy vámpírtól!"Bár ha meggondolom lehet inkább legozni kellene..."
Logout-on olvastam a napokban egy Millenium Falcon építést. Az árak xxx.xxx Ftláttán a hidegrázás kerülgetett.
Ez a kis rádióprojekt is "teljesen felesleges" kategória, hisz ott a konyhai rádió, órával. Amire kell, arra jó. Itt inkább az építés öröme ami izgalomba hoz. Nameg az, hogy egy halálraítélt eszköz, még ha csak részeiben is, de tovább élhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lightyear - befektetési app
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest