- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
vadkörte #29148 üzenetére
Megértem, csak kicsit húztalak
Nekem is van projekt aminek neki kezdtem, aztán 5 éve csak áll a dolog, pedig minden meg van, csak össze kellene rakni. De van amit befejeztem és van amiben elakadtam, de most próbálom megoldani.
Na meg ahogy te is mondtad, sok kis alkatrész sincs ingyen, mert bár külön külön nem nagy tétel, de amikor mindent össze raksz, már nem olyan pénztárca barát. És iylenkor elgondolkozik az ember, hogy "kell ez nekem?". Mert azért lássuk be, az esetek többségében teljsen felesleges eszközök készülnek.
De megéri az építés és keresgélés öröme, na meg a végeredmény amikor működik amit összeraktál.
Bár ha meggondolom lehet inkább legozni kellene, igaz az sem olcsó játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest