- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
Csicsóka #27253 üzenetére
Nem tudom hogy milyen szintű , de ez egy Python progi azt tudom. Ez van beírva az etc/profile-ba ,hogy "python2 /lxy/xy/start.py" és amikor bekapcsolom a pi-t (most ideiglenesen rá van dugva a tv-re) akkor bootolás után várakozik a bejelentkezésre. Akkor a telefonos app-pal már tudom használni a RuneAudio-t ,de az LCD kijelzokijelző még üres amíg be nem jelentkezek. (Egyébként beírtam az is a profile-ba , hogy "loadkeys hu" és az is csak a bejelentkezés után lett érvényes.)
Az a "&" egy ilyen python-os proginál is működik !? (Pl. "Python2 start.py &" ?)
"Kiveszed az SD-t, beteszed egy Linuxos gépbe"
Sajnos nincs kéznél linuxos gépem.Nincs valami win-os segédprogram ami tudja kezelni az ext4-es sd kártyákat ?
Vagy az lehetséges lenne -ez most jutott az eszembe-, hogy egy masik sd kártyáról bebootolok a RPi-n (raspbian) és ezt a mostanit meg usb-s kártyaolvasóval bedugom és akkor ott átszerkesztem. Gondolom igen csak fogalmam sincs, hogy hol találnám meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP ProDesk 600 G4 SFF
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- Apple Mac Studio M1 Max (10C CPU / 24C GPU) 32 GB 512 GB hibátlan
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest