Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
A, értem

Akkor én is a DS18b20-at ajanlanám vagy dht22-t. A ds tuti elmegy 10-15m-t utp-n, erre van rengeteg példa is a neten. Hátránya hogy nem mér páratartalmat.
Légnyomast bőven elég egy helyen mérni, mert ha nem hermetikusan zárt szobáid vannak, akkor az azonos, és megegyezik a kintivel
I2C-re is vannak hosszabitó eszközök, pl ez, de ebay-en is biztos talalni olcsón. Sosem probáltam még, csak belefutottam párszor a neten.Szerk: találtam kimondottan rj45-ös csatisat is [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Kedvenc zene a mai napra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann