- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mordred
csendes tag
Én vettem ilyet. Ez se sokkal jobb mint az az átlátszós lehet, csak talán eggyel esztétikusabb. Legjobb tudomásom szerint a málnák pontos méretei nyilvános infók, szóval bárki tervezthet, nyomtathat hozzá tökéletesen illeszkedő házat. Ennek ellenére itt nem sikerült...
.
Van két kis pöcök ami az USB-k közé nyúlik be. Na az nálam alapértelmezetten beleakadt a portba elég rendesen, össze se lehetett teljesen állítani miatta. Fogóval a pöcköket a tövénél leszedtem, így semmi probléma. Ja meg asszem csak egy darab csavart tudtam beletenni az is csak ferdén kapott bele a helyébe mert a kínai Csang lézeres szemmértéke félrehordott pár millimétert. Apróság.... Ezen kívül teljesen tökéletes a cucc.
Úgy voltam vele, hogy ez nálam nem probléma mert úgy se mozgatom, a TV mögött van a cucc, onnan meg még esztétikus is. Ennyi pénzért még sz.r is lehet akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Delta Force (2024)
- Gumi és felni topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest