- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Mordred #19140 üzenetére
Hát biztos működik ez a módszer is, csak mondjuk ha gmail-en kettős authentikációt használsz, akkor valószínűleg nem megy. Meg mondjuk én biztos nem adnám meg a google account-om adataim semmilyen scriptnek.
Az én módszerem sokkal egyszerűbb, sokkal általánosabb.
1. Ha nincs még Dynamic DNS beállítva, akkor állíts be egyet: http://www.techjawab.com/2013/06/setup-dynamic-dns-dyndns-for-free-on.html
Így bármikor, bárhonnan eléred a géped (jól jön SSH-hoz, SFTP-hez, stb is).
2. Állítsd be a webinterface-t a transmission-ben, link.
3. Ezekután csak a 9091-es portot kell forwardolni a router-edenHa ez megvan, akkor bárhonnan tudod a torrentjeidet manage-elni, egyszerűen csak megnyitod böngészőben a regisztrált címedet a 9091-es porttal. Simán tudsz torrent file-t is így hozzáadni.
+1. Én android-on a Transdone applikációt használom. Így ha letöltök egy torrent file-t a telefonon, csak egy klikk a letöltött file-on, és a Transdone automatikusan elindítja az otthoni Pi-n a letöltést. -
Keef_Lee
őstag
válasz
Mordred #18603 üzenetére
Köszönöm, így már kerekebb nekem is.
Viszonylag tapasztalt xbmc-ző vagyok (persze csak felhasználó szinten) asztali gépen, de a célmasina (málna) az más lesz. (már most úgy vagyok vele, mint ecceri parasztembör a szomszédasszonnyal... "csak egyszer kapjam a kezeim közé!") -
Keef_Lee
őstag
válasz
Mordred #18595 üzenetére
Szia! Azért írhatnád azt is, hogy mit üzemeltél be...
Melyik szoftver (OMC, Openelec, Raspbian, stb. közül..., melyik verzió) melyik leírás alapján, hol tárolod a filmeket (USB HDD, NAS... ) stb.
Persze lehet, hogy csak nekem van igényem erre..., de nekem is a napokban érkezik a kicsike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Fotó állvány eladó
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest