Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Év végéig egészségbiztosítás jár a Samsung csúcskészülékeihez
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Srácok, megjött a másik kínai PiFi DAC, de nem tudok örülni neki, mert valaki jól megtaPOSTA útközben, és pár helyen eltört.
Az RCA csatlakozót még egészen jól helyre tudtam állítani, de letört róla egy kis bisz-basz, amiről nem tudom, hogy pontosan mi is lehet, (talán valami SMD ellenálás?) de az megvan, hogy honnan hiányzik. Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi olyat, amire az lenne írva, hogy: A 1066 13BW2, vagy mi.
Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az RCA csatlakozót még egészen jól helyre tudtam állítani, de letört róla egy kis bisz-basz, amiről nem tudom, hogy pontosan mi is lehet, (talán valami SMD ellenálás?) de az megvan, hogy honnan hiányzik. Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi olyat, amire az lenne írva, hogy: A 1066 13BW2, vagy mi.
Valakinek valami ötlete esetleg?
wassermann