Hirdetés
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Srácok, megjött a másik kínai PiFi DAC, de nem tudok örülni neki, mert valaki jól megtaPOSTA útközben, és pár helyen eltört.
Az RCA csatlakozót még egészen jól helyre tudtam állítani, de letört róla egy kis bisz-basz, amiről nem tudom, hogy pontosan mi is lehet, (talán valami SMD ellenálás?) de az megvan, hogy honnan hiányzik. Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi olyat, amire az lenne írva, hogy: A 1066 13BW2, vagy mi.
Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Proxmox VE
- Starlink
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7600X/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az RCA csatlakozót még egészen jól helyre tudtam állítani, de letört róla egy kis bisz-basz, amiről nem tudom, hogy pontosan mi is lehet, (talán valami SMD ellenálás?) de az megvan, hogy honnan hiányzik. Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi olyat, amire az lenne írva, hogy: A 1066 13BW2, vagy mi.
Valakinek valami ötlete esetleg?
wassermann