- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Raspberry Pi 2-t, de nem egyértelmű számomra, hogy jó lesz-e a TV-hez vagy sem, vagyis hogy a TV távirányítójával tudjam irányítani a Raspberry-t.
(TV: Sony Bravia KDL-42W650A)Tudom, hogy HDMI-CEC kell hozzá hogy működjön és azt is tudom, hogy a Sony esetében egy Bravia Sync-nek hívják, tehát elvileg minden okés.
Azért a biztonság kedvéért küldtem egy emailt a Sony-nak hogy tutira úgy van-e ahogy én gondolom - és láss csodát nem biztos hogy jó lesz
Idézem a választ;
A Bravia Sync funkció csak Sony termékek esetén elérhető, bár a funkció a HDMI CEC protokol alapján működik, de kizárólag a Bravia Sync funkciót támogató eszközökön.
Az általános HDMI CEC nem támogatott az eszközön.
Megértését köszönjük.Na most akkor értelmezzük; HDMI CEC protokollt használ, de azt csak Sony termék érti meg... Általános HDMI CEC eszköz azt nem érti meg.
Némi ellentmondást látok ebben.Valaki tud nekem erre valamit mondani? Nem akarok potyára venni egy Raspberry-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest