Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Raspberry Pi 2-t, de nem egyértelmű számomra, hogy jó lesz-e a TV-hez vagy sem, vagyis hogy a TV távirányítójával tudjam irányítani a Raspberry-t.
(TV: Sony Bravia KDL-42W650A)Tudom, hogy HDMI-CEC kell hozzá hogy működjön és azt is tudom, hogy a Sony esetében egy Bravia Sync-nek hívják, tehát elvileg minden okés.
Azért a biztonság kedvéért küldtem egy emailt a Sony-nak hogy tutira úgy van-e ahogy én gondolom - és láss csodát nem biztos hogy jó lesz
Idézem a választ;
A Bravia Sync funkció csak Sony termékek esetén elérhető, bár a funkció a HDMI CEC protokol alapján működik, de kizárólag a Bravia Sync funkciót támogató eszközökön.
Az általános HDMI CEC nem támogatott az eszközön.
Megértését köszönjük.Na most akkor értelmezzük; HDMI CEC protokollt használ, de azt csak Sony termék érti meg... Általános HDMI CEC eszköz azt nem érti meg.
Némi ellentmondást látok ebben.Valaki tud nekem erre valamit mondani? Nem akarok potyára venni egy Raspberry-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann