Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege

Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
"Emellett egyébként nerfelni fogják Liont, egyelőre három területen, de ez még nem a vége. A védők körvonala csak addig látszik majd szkennelés után, amíg mozognak, három helyett két alkalommal lehet a drónt használni, és a kettő között 10 helyett 20 másodpercnek kell eltelnie."
-
Beni97
őstag
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Most úgy látom akciózzák a steam-en a játékot.
Ezek már jó árnak számítanak szerintetek? Illetve melyik verziót érdemes megvenni? Köszi előre is.
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én se próbáltam ki
elég volt 1 video youtube rol róla.. az is sok volt.... ez nem való r6 ba -
travix
aktív tag
Én is csak az első charmig játszottam.
-
-
Lifer092
senior tag
Nekem 4 kör elég volt belőle, normalon uncsi, Pandemicen van benne kihívás de ott meg általában randomokkal katasztrófa.
Valóban jobb lett volna egy új map, vagy valami más aminek több az értelme. Én úgy hallottam hogy most ez úgymond egy teszt volt, és később fizetős DLC-ként fog érkezni?
... vagy ez csak rémhír? Bár nem tudom ki adna érte pénzt.... -
travix
aktív tag
Outbreaket még játssza valaki? Én 3 kör után meguntam. Többet ért volna 1 új map(vagy akár 3 is belefért volna idióta űrlények helyett)
-
Lifer092
senior tag
Nekem is volt múltkor egy, bár az szokásos hitreg probléma volt, lőttem az ellent, szemmel láthatóan talált is minden lövedék, de mivel balf*sz voltam sikerült lelőnie, és ugye a killcam visszajátszásban az élete meg maxon volt....

Múlthéten volt durva lagg hétvégén, olyanokat ugrott a kép hogy már szédültem, de a legjobb az volt amikor fogta magát a karakter és elkezdett oldalazni jobbra vagy 3 másodpercig, se egér se billentyű inputra nem reagált, még jó hogy csak terrorist huntot mentem akkor.

-
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a játékot és lenne egy elég nagy problémám. Mégpedig, hogy ha Discordon "Push to talk"-ra van állítva a beszélgetés, akkor sem a játékban, de még ha az Uplay felületét nézem Windowsban, akkor sem érzékeli a gomb lenyomását, szóval nem tudok beszélni. Hangérzékeléssel működik, de jobban örülnék, ha maradhatnék a gombos megoldásnál. Próbáltam olyan gombra állítani, amire a játékban nincs semmi bindelve (oldalsó egérgomb), így sem ment, illetve ez az Uplay felületes dolgot nem oldaná meg.
Van ötletetek?
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Az optionsban a custom settingsnél nem tudom testreszabni a billentyűzet kiosztást: a prone-ig le tudok görgetni, de ott megakad és utána semerre se. Nyilakkal is próbáltam. Frissítés előtt is ez volt sajna, csak gondoltam megvárom az updatet háta... Ötlet?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hja jó karakter, shotija tetszik. Kétszer saját csapattársat flasheltem le a bogyókkal.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Casualon Ying-et ki tudtam választani úgy, hogy meg sincs még nekem az az operátor. o.O Le is toltam vele a kört.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Scotland yard, jon egy kalapos sherlock nagyitoval?

-
csiak
tag
3 napja irtam az ubisoft supportnak ticketet. Szerintetek mennyi ido mulva valaszolnak ra

-
El Gringo
senior tag
mondjuk ez a két kivetített hasonmás két Mira ablak mögött érdekes lehet 1 vs 1-nél

-
AD4MINATOR
nagyúr
Trap meta után most rush meta van...kíváncsi vagyok mi lesz a következő.
Szerint Maestro valami izom típusú lesz, a másik holo-s meg technikai operátor
-
Zedz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Miért? Lion nem egy roamer alkat.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Simán, indulás előtt benyomod az adrenalint aztán mehet a pixel lövészet az ablakból

-
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jól mondod, kellene. De itt a ubisoftról beszélünk

-
Zedz
addikt
De ha jól látom a reddit threaden, akkor támadó op lesz a Maestro?

-
-
Beni97
őstag
Ha már megvan 3 operátor a year 2 pakkból és meg szeretném venni a maradékot, úgy hogy megveszem az egész pakkot egybe, a teljes árat ki kéne fizetnem érte, vagy azokat már nem kell és annyival olcsóbb?
Gondolom nem lesz olcsóbb de megkérdezem hátha.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Lesz még itt tér-idő kapun átjárkáló goblin shaolin szerzetes operátor is, csak győzzétek kivárni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
3-4 ilyennel körberakod a mapot aztán csak mozizni kell

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyelőre wtf, de hátha jó lesz.

-
Soulles
aktív tag
Azért remélem, hogy átgondolják még ezt a 100+ operátoros dolgot. Erről a Company of heroes 2 jut eszembe, igaz, hogy más műfaj, de a lényeg hasonló.
Ahelyett, hogy a meglévő commandereket balanszolták volna, sorra dobálták ki az újabbnál újabbakat (kellett a pénz a mikrotranzakciókból).De ne legyen igazam, lehet, hogy beválik és élvezhetőbb lesz a játék.

-
.LnB
titán
Így a két új op-ot látva, kezd értelmet nyerni, hogy miért akarják bevezetni a pick/ban rendszert.
-
Dazsar
aktív tag
Ezért kell hozni egy c4-es operátort (Engem nem kaptok el
) és magad alá dobni. Néha viszed őt is -
Lifer092
senior tag
Amikor jön a Lion scan mindig megindul bennem egy csodálatos érzés...

Múltkor nálunk és a másik csapatban is volt olyan akinek megvolt Lion. Így amikor ők voltak a támadók minket töröltek ki kb. 2 perc alatt, amikor mi voltunk támadók mi töröltük őket 2 perc alatt.

Egyébként, a randomokkal próbált Casual még a mai napig sokszor katasztrófa, tele idiótával, meg 8 éves team-kill pistikékkel. Szóval erősen ajánlott valami csapat / fix játékostársak keresése azoknak akik most kezdenék a játékot, mert sok bosszúságot tud okozni a sok mentális sérült.
-
-
Lifer092
senior tag
... vagy akár mind a kettő egyszerre, 5 secről 3 secre és ne legyenek a piros körvonalak PvP-ben. PvE módban maradjon, de PvP-ben szerintem baromság.
Nekem mostanában meccs közben mindig rezeg a telóm.... Pedig már nem egyszer elmondtam Dokkaebinek hogy ne hívogasson, mert nem érek rá, meg drága a Roaming.

-
Dazsar
aktív tag
Elit skinről átváltasz rá, mintha láthatatlan akarnál lenni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy kis leak.
Kiszivárgott (az olasz operátorok) videója: [link]
-
El Gringo
senior tag
találkoztam az IQ Elite skin leakben megadott uniformmal. Azt hogy a tökbe lehet megszerezni?

-
Karesz0995
tag
Volt már valakinek ilyen hibakódja, és ha igen hogy sikerült megoldania? [6-0x000010000]
-
Soulles
aktív tag
Pedig mire körbekolbászolnál egy speeddel a mapon, lejár a menet.

Engem személy szerint nem zavar Lion, van 3 másodpercem fedezéket keresni, nem is szokott elkapni a drón.
Ash hitregje és fegyvere már viszont annál inkább bosszantó, mikor a fejes nem fejes. Mellette rohadt gyors és övé a legjobb fegyver. Érdekes mód Jackal fegyverét nerfelték.
Előbb látnék szívesebben egy Ash nerfet mint Liont. -
Zedz
addikt
válasz
Soulles
üzenetére
Nem hiszem, hogy a speedje miatt lett játszható a Kapkan. Kényelmesebb vele mozogni, igen, de az 5 kvázi láthatatlan trap, ami nem is sebez keveset, inkább többet nyom a latba.
De Lionnak OP a képessége, erős a fegyvere, és gyorsan mozog nem kevés armorral. Ráadásul egy támadó operátor. Ha lassítanának rajta akkor jobban körbejátszható lenne sztem.
-
Soulles
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Sajnos a RS6S közösség elég toxic tud lenni... Ahogy észrevettem nagyobb szinten már nem megy a vérszívás és megvan a kölcsönös tisztelet. Csak oda el kéne tudni jutni

-
Dazsar
aktív tag
Jogos ez ruhás dolog, múltkor ütöttem egy lyukat a falba ( hibana pro skin) egyből fejes voltam.

-
-
válasz
Soulles
üzenetére
Mivel Ela nő így elég hülyén hangzik, de teljesen kiherléték

Lionnál annyit tudok elképzelni nerfként, hogy kevesebb ideig láthatók a körvonalak vagy 3 helyett 2 lehetősége lesz drónozni. Vmint az se lenne baj, hogy mute "routerének" hatáskörében állva nem detektálna akkor sem ha mozogsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

oda nyökögtem neki angolul azt a válasz végén ott van hogy írhatok ám magyarul is 
... vagy ez csak rémhír? Bár nem tudom ki adna érte pénzt....

![[link] [link]](https://ubistatic19-a.akamaihd.net/resource/en-us/game/rainbow6/siege/blackbeard_fancy_720x284_316468.png)

, milyen jó peeker lett volna belőle.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és magad alá dobni. Néha viszed őt is