Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege

Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
/Vlbba
-
-
-
travix
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
ez nem a mátrix

-
travix
aktív tag
-
RazoR
veterán
-
travix
aktív tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Hát attól függ, hova rakod, általában megvannak már a default helyek ahova szokta rakni a mira az ablakát minden helyszínen, persze lehet trükközni, de ha pl laundryban behuzzák mindkét falat akkor én is agyvérzést kapok

-
Dazsar
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nézz videókat, mit hova kell
-
Csokishurka
őstag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
akkor boostoltak
csak vicceltem 
Mirát abszolút nem vágom...meg a többit sem

-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
akkor csalsz xd, ha gold 3 vagy nagyon kis szinttel. és még csoda,hogy nem vágtak ki xd
-
Chuzzlee803
aktív tag
Srácok,
Mirát hogy lehet körbejátszani, amikor velem egy csapatban van? Megvettem pár hete a játékot, napról-napra jobban belejövök (gold 3 jelenleg, de ne tévesszen ez meg senkit, a W/L arányom ötszöröse a KDA-mnak
), viszont a Mira játékosok célja nekem rejtély marad. A helyzet a következő: ha lerakom mindkét vasfüggönyöm, szinte biztos, hogy az egyik neki útban lesz, és hallgathatom a sipákolást voice chaten, de ha meg nem rakom le őket, az ellenfél megtalálja a hibát a mátrixban, és bejön.Mi a Mira játékosok célja, és mivel tudom ezt elősegíteni?
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Abból nekemk is van egy tarcsiba de hasonló okokból nem használtam fel még. Megbeszélhetnénk egy közös game-et valamikor és akkor duplázzuk!

-
Csokishurka
őstag
LoL-nál csináltam ilyet utoljára mikor kijött az első lego skin, meg lehet utána is volt pár

Nem mondom hogy most nem érzek rá késztetést hogy csináljak ilyet, csak valahogy sikerül magam visszafogni.

Amin gondolkoztam, hogy egy xp boostot eltolok valamikor de az a baj nincs annyi időm hogy egy napot végigtoljak. -
válasz
Csokishurka
üzenetére
2 robbanogranat, 4 Ela fele granat, claymore es kurvajo a puskaja.
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Impulzusvásárlás volt.....

-
RazoR
veterán
Elgurult a gyógyszerem és hétvégén megvettem a Year 3-at és unlockoltam a komplett Year 1-et, így még 5 operátor hiányzik....

-
válasz
Csokishurka
üzenetére
Zofia
-
Csokishurka
őstag
Lassan összegyűlik a pont. Melyik a jobb?
Jackal vagy BB? (Vagy még esetleg Zsófika) -
giornalista
senior tag
G2A akkor termel profitot az eladónak, ha az lopott hitelkártya adatokkal vette a játékot. minden más esetben bukó. aki ott nagy tételben árul, az gyakorlatilag bűnöző
vagy legalábbis együttműködik velük.a lopott kártyaadatokkal megvesznek X játékot. a bank észleli a csalást, letiltja a kártyát és chargeback-kel. az eredeti játékot eladótól (pl. Steam) visszaveszik a pénzt, a kártyát letiltják (és az eredeti tulajdonost kártalanítják), a tolvajnál pedig ott marad az érvényes kód (amit akár érvényteleníthetne és a Steam, de nem teszi meg). neki ezért is tiszta profit az 50 eurós játékot 20 euróért adni, hiszen a bekerülési költsége minimális.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Azt mondod, hogy még Tachanka is egy jó operátor?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Coccolino_O
őstag
Nincsen olyan, hogy rossz operátor, csak olyan játékos van, aki nem a szituációnak megfelelően használja őket. Caveira talán az egyik legjobb példa erre. A legtöbb ember instant ráfekszik arra az ellenfélre, akit lefektet, és 2 másodperc múlva halott. Jobb esetben lelövik azt is, akire ráfeküdtél, rosszabb esetben felszedik, és buktál 1 gyilokot és egy potenciális kihallgatást.
-
travix
aktív tag
Én ilyen baromságba tuti nem mennék bele, akkor már kiadom a rendes árát, egyébként semmi haszna nem lenne az ubinak ha legálisan lebeszélné a céggel...de nem tudom, hogy működik a dolog. Én g2a-n párszor adtam el játékokat, mert sok pénz bejött tradelésből (kb 200 euro), olyan 20%veszteségre számítottam, de a végén lett vagy 30-40%, szóval nem értem eladóknak, hogy éri meg nagyon trükközniük kell, de azóta távol is maradok ezektől a cégektől, főleg, hogy sok olyat hallani, hogy nem jó a kulcs. Nekem olyan volt egyszer, hogy eladtam 1 gta v-t és csávo reoportolt , hogy nem mukodik, pedig nem vertem át, még a könyvtárában is ott volt, az is eltartott 1 hónapig mire megkaptam a pénzt, szóval ezeket az oldalakat kerülni kell szerintem.
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Kellenek nekik az accountod adatai?
De ha ők is store-ban veszik meg akkor nem értem, hogy hogy adják olcsóbban? -
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Te vásároltál onnan?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Ez az oldal tökéletesen működik 4000 ft a 2760 r6 credit.
(#7760) meszike91:
Nem, megnéztem az experience beállításokat, úgy van ahogy én állítottam be, ő egy csomó lehetőséget fentebb húzna. -
meszike91
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Biztos nem változtak a beállítások? Nekem az nvidia experience úgy gondolta hogy majd szépen "optimalizálja" a játékot. Kb fél óra volt mire rájöttem miért fut szarul.
-
bombibmw
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nálam is mozgat mindent.
Van, hogy kilépek és azt látom, minden mag kiakadt, még ha csak kis időszakokra is. -
DiamondBack
senior tag
Nálatok hogy alakul a cpu/gpu kihasználtság játék közben?
Nálam eddig 40/60 környékén volt viszont tegnap óta folyamatosan 80/100, a beállítások nem változtak, és csak siege közben tapasztalom. Normális ez? -
RangerFox
veterán
Másnak se veszi a játék a daily challange-ben Lion-t GIGN operátornak?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Ga3rieL
üzenetére
És mégis hogy kapnád meg az R6 crediteket, ha csak az Ubisoft áruházból tudsz venni R6 pontot? Ez nem olyan, mint egy set vagy skin.
Meg kell adnod a jelszavad is...RazoR: Én nekem két operátor maradt ki, Ying, és Capitao, az összes többire azt mondom (DLC-sek közül), hogy kb. mindegyik hasznos és jó. (Ying, meg Cap is hasznos, de számomra nem jönnek be.)
-
RazoR
veterán
Melyik a "legrosszabb" 6 operátor? Van egy kis elkölthető pénzmag és beruháznék a Year 3-ra+R6 creditre és 6 operátoron kivételével meg tudom venni mindet csak el kéne dönteni melyik legyen az a 6 akit nem.
-
-
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sürgős infó kell erről az oldalról , hogy megbízható e, itt ugyanis lehet venni r6 creditet többet jóval jó árban. Valaki ismeri ezt az oldalt vett valaki innen valamit, és ha igen nemvolt vele gond? Várom a sürgős segítő válaszokat.

Bár rákerestem most neten, hát cirka 4 csillagja van az oldalnak, akkor nemkéne gondnak lennie, ettől kevesebb csillagú oldalról is vettem mást, és minden okés xd akkor lehet itt is?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ps-el tolom sajnos 😔
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Maestro véleményem szerint univerzális, mindenre jó, az lmg nekem bejön, gadget szintén, én általában ővele vagyok, Elát földig nerfelték azóta nem használom, gadgetje nélkülözhető bőven lehet haszosabbat hozni, a fegyvere meg hát...
Mikor megy a tesztszerver érdemes kipróbálni a még hiányzó operátorokat.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Maestro agyalok még vagy elan, ők tetszenek még😉 vélemény?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Alibit, bár attól függ. A Mira sokszor rosszabb minta nem is lenne ha rossz helyen van és kinyitják, ezen kívűl lassú, site-on ragadt operátor, Valkyrie meg pont a másik de ha nem jó helyen vannak a camok akkor szart se ér maga az operátor. Alibihez nem sok ész kell, elhajigálod a prizmákat és darálsz. Szigoróan szvsz én így látom őket.
-
Bazsi1987
őstag
Kit vegyek meg ezek közül alibi mira vagy kamerás csajt?😉
-
Csokishurka
őstag
Nem értem minek boostoltatja fel magát platra ha utána ott meg elkezd játszani és visszaesik 5 meccs múlva mert olyan béna mintha nagymutert ültetném le az R6 elé aki még PC-t is csak 2 méterről látott.
Ezzel a többi csapattárs játékát bassza el akik tényleg a saját ügyességükből mentek fel platra. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Átvált smurf acc-ra.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
15nap kevés.,.. elmegy nyaralni aztán jön vissza...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
167-esként nem lövöm meg általában (az én véleményem szerint, haverok mást mondanak) a goldot, de legalább a silver charm mellett 1.1-es K/D van.
-
DiamondBack
senior tag
Temp-ban 15 napos. Kevesellem, habár az is elég büntetés hogy plat kettőben nem lövi a silvert, meg a 0,6- os k/d milyen jól mutat a platina charm mellett

Oké a boostoltak megvannak mostmár csak a cheatereket intézzék el...
-
Ga3rieL
senior tag
-
Dazsar
aktív tag
Sziasztok, Ps4-ről Pc-re váltottam, és keresek embereket akikkel tudok játszani. Este-Regge, ahogy épp időm engedi.
-
RazoR
veterán
Srácok van köztetek akinek lenne kedve akár minden nap este 9-10-től 1-2 óra game-hez fix csapatként? Ketten maradtunk és jó lenne még 3 ember, TS van!
-
mcwolf79
veterán
Én PS4 Pro-n tolom a játékot. Jópár hónapot kihagytam, most akartam volna játszani, de amit tapasztalok azelőtt értetlenül állok. Nem tudom mit műveltek vele, de ha a vsync be van kapcsolva akkor tearing-el mint állat, ha ki van kapcsolva akkor meg az fps katasztrófális. Jól szètcsesztèk a játékot.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nekem megvan ez is, meg a Black Ice is rá.
-
BigBlue69
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
-
lobokrisz
csendes tag
Hali!
Az új Windows update utan az eddigi felbontás (fullhd) szét van csúszva, es a színek is mások. Ha egyel lejjebb viszem a felbontást akkor viszont teljesen jo. Ez mitől lehet? Mi a megoldás? -
Bazsi1987
őstag
Valaki próbálta hogy a teszt szerveren milyen lett a BB?😊
-
-
Evome
senior tag
Valaki tudja esetleg jackal lábszag szenzorja pontosan hogy működik ? Van valami range ? Illetve a nyom mikor tűnik el, ? idő elteltével vagy minél többet fut az illető.
Mert nem először halok bele abba hogy megnéztem egy zsákutca elejét, oké nincs lábszag DE az úriember mégis csak ott bujkált a sarokban....
Flusztráló hogy nem értem miért nem kapok szimatot
-
-
CJ4567
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)