Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Qva jó game.Gyereknek érzem magam mikor játszom vele.Küldetéseket még nem csináltam.A drive menüben szoktam bohóckodni úgy hogy magam rakom össze a szerelvényem.
Pl raktam 3DB mozdonyt meg egy halom vagont,azt hittem alig bírják majd megmozdítani,közbe meg másodpercek alatt 80km/h-ra gyorsultak.A grafikai beállításokat hogyan célszerű belőni hogy szép is legyen de ne zabálja meg a gépet.
Alul van 3 opció ami alapból off-on van.Azt ti bekapcsoltátok?Mert én igen és eléggé eszi a vasat de nem jöttem rá,hogy mi vagy miért.Az élsimítás nekem fxaa.Vissza olvasva látok sokaknak indulási problémái vannak.Adobe flash player telepítése kötelező.Csak hirtelen nem tudom melyik verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest