Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan DLC-t, amiben vannak jó menetrendes feladatok, változatos, és érdekes a route, nem csak 1 féle loko van? Most a Pacific Surflinerrel szemezek, de youtube-os videók alapján elég steril... Meg inkább az európai (főképp) német vonatozáshoz vonzódom.
Köszi minden tippet!
-
rush22
tag
hello.
valaki tudna nekem abban segíteni TS 2014 téren hogy hogyan kell azt megcsinálni-elérni hogy a letöltött dolgok működjenek is a játékban?
hiába telepítem fel a package manager segítségével,sehogyse megy semmi.egy példát ha leírna valaki hogy mit hogyan tegyek azt megköszönném.
pl. egy mozdonyt hogyan kell berakni,telepíteni.
köszi,hello. -
ikerevans072
újonc
Sziasztok lenne olyan kérdésem hogy nekem Train Simulator 2013 van meg és Letöltöttem pár mozdonyt meg is csináltam minden csak egy bajom van editor ba mikkor csinálom a pályába a dolgokat akkor vala mikkor ott vannak a mozdonyok és vala mikkor el tűnnek és csinál olyat is sinekek is el tűnek áttláco ban vagy a házak szóval nem vágom.. valaki el tudja magyarázni ???
-
joezx
újonc
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A nickhawk által készített wood train nevű forgatókönyvben nem jelenik meg nekem a mozdony.
-
slayer006
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Arra nem vonatkozik nem is írt senki olyat.
A 2012 nálam is gond nélkül fut. -
-
Mr.Csizmás
titán
asset = a TS2014 univerzumának az építőelemei. lehet akár egy bokor, egy forgóváz, peron, vagy éppen letehető hangeffekt akár. pl. egy mozdony XML fájl tartalmazza a forgóváz, hang, menettulajdonságok, stb. fájlok hivatkozását.
mit szedtél le a workshopból? szokásuk néha egzotikus dolgokat beletenni, vagy hivatkozni rá.
-
joezx
újonc
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Helló!
Nos, az első problémám, hogy letöltök a workshop-ról egy forgatókönyvet és nincs mozdony. A ts 2013 gyári lemezt vettem meg, amihez ugye adták a 2014-es steam verziót, már megvettem a steam-en az összes német útvonalat, meg mozdonyt. Tehát megvan minden hozzá, a pályát be is tölti, de nem ad mozdonyt. Más pályán viszont működik a mozdony. A pálya biztos, hogy jó, mert a steam-en sok dicséretet kapott. Írtad azt az asset dolgot, ha ahhoz van köze, írnál róla pár sort, hogy mi az és mire jó?
Köszi. -
truefx
aktív tag
ez a tempdump téma nekem is kijött... mekkora egy hulladék ez a szoftver...
-
joezx
újonc
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy segítesz, de bevallom férfiasan, nem vagyok egy mai gyerek. Olvasgattam a fórumot, hogy miről beszélgettek, de szinte semmit nem értek belőle. Én elsősorban vasútmodelleket gyűjtök és terepasztalokat építek. Most épp szétszedtem az asztalomat, mert hamarosan nagyobb házba költözünk, így nincs mivel kiélni a vasút iránti szeretetemet, ezért vettem meg a TS-t. Teljesen analfabéta vagyok a számítógéphez, sajnos, én még a középiskolában is oroszt tanultam, nemhogy számítástechnikát. Ez az első pc játék, amit kipróbáltam és nagyon bejött. Lehet, hogy furcsa kérés,- a mai világban-, de ha valahogy úgy tudnál egy-két dolgot elmagyarázni, mint tanár a diáknak, hogy valahogy megértsem és megtanuljam, azt nagyon megköszönném. Sajnos, az ismerőseim nem nagyon vannak otthon ebben a témában, a kislányom meg még csak négy éves, úgyhogy csak rátok tudok számítani és tőletek tudok segítséget kérni. Remélem menni fog. Előre is köszönöm. -
truefx
aktív tag
A workshopot is érdemes megnézni, ha megvan a megfelelő asset, akkor onnan szedhetők ingyenes dolgok. Mindezt nem saját tapasztalat alapján mondom, mert még nem vettem semmi DLC-t, brutál az ár/érték arány

(#679) justo00: reverser irányba van téve? Fék ki van engedve? Áramszedő (ha van) ki van engedve? (angol vonalon kétféle áramszedő is lehet, azt a műszerfalon kell bekapcsolni)
-
joezx
újonc
Sziasztok srácok! Tudnátok abban segíteni, hogy honnan lehet venni/letölteni/ új gépeket vagy esetleg pályát a TS2014-hez. A német vasút érdekel, a steam-ről már az összes mozdonyt és pályát megvettem ami fent van, de sok videón láttam olyan mozdonyokat, szerelvényeket, ami nincs a steam-en. Előre is köszönöm. Üdv: Szűcs István Sátoraljaújhely
-
justo00
tag
Üdv szakik!
Egyik ismerősöm hívott egy olyan "hiba" miatt, hogy nem tudják elindítani a vonatot.
Vmi beállítási probléma lehet, vagy egyszerűen csak nem megy nekik? -
akyyy
senior tag
azzal mit lehet kezdeni hogy pl külső nézetbe vagyok, jelez az éberségi, de ha nem vagyok belső nézetbe nem ad hangot, csupán a jel van, amit ha hamar nem veszek észre, elkezd vészfékezni amit ki se lehet kapcsolni és megáll a vonat.
nincs valami gomb ami felülirja ezt a teljes lassulást, ha már észrevettem? esetleg külső nézetbe is adjon ki hangot?
-
akyyy
senior tag
időközben rájöttem. kezdek egyre jobban belejönni.
most ilyen Altenburg-Wildau pályát töltöttem le, be is tettem, de mikor betöltené a pályád, csak kezelőfelület van meg fekete kép, alttabbal kilépbe meg hibaüzenet. gondolom valami hiányzik de nem tudom mi lehet, readme szerint minden benne van.
-
akyyy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
na beletettem végre a délit, csak nincs rajta vonat

-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És mi az URL?

-
akyyy
senior tag
sziasztok. mi a jelszó a magyar fórumra?
-
rail
csendes tag
Oké, ma megnézem
Köszi! -
rail
csendes tag
Sziasztok!
A München-Ausburg pálya betöltésénél ezt dobja ki:
"Saved dump file: C/tempdump/ts2014-39.3a.dmp"
Van erre megoldás?
Ha van osszátok meg velem.
Előre is köszi! -
truefx
aktív tag
Sziasztok! Ezt a BR103-at letöltötte gratis valaki? Ilyenkor jár hozzá vonal is vagy csak a loko? Kicsit zöldfülű vagyok, most vettem meg a TS2014-et, nagyon tetszik, de ez a DLC tarhálás kiborító.
-
slayer006
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem lehet csak Northeast Corridoron menni vele, de ez a kisebb bajom
az állandó memory dump hiba kikészít
ennyire nem komálja az ati kártyákat?
-
slayer006
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Northeast Corridor Metropark - Rahway
-
slayer006
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

azért ennyire nem vagyok lol
jár a motor, világítanak a visszajelzők, megy az ablaktörlő csak a kV mutat üreset
-
slayer006
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
igen
próbáltam elsövel, hátsóval, mindkettővel de semmi változás -
slayer006
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
van hozzá kézikönyv pdf -ben
a procedúra:1. Switch on the battery <Shift+B>
2. Release the handbrake (Use the mouse and turn the handbrake until the handle folds
away)
3. Check the main pressure reservoir (HLB) it needs toshow you 10 BAR
If not use <Shift+;> for raise pressure.
4. Set the train brake to 4,7BAR (Important: HLB need to be at 10 Bar!)
5. Reverser to M (Fst Ein) <W>
6. Choose the pantograph <Shift+P> (Notches: front, back ,both ,down)
7. Raise the pantograph <P> (wait until the kV value is shown on the vertical gauge)
8. Switch the main switch on <Z> (Hauptschalterlight should turn off)
9. Set the transformer switch when necessary <Shift+W>
10. Switch on SiFa if desired <Shift+7>
11. Switch on PZB if desired <Shift+8>
12. Switch on LZB if desired <Shift+6>
13. Switch on the headlight <H> and the instrument lights <I>
14. Set the reverser to V or Ra gond csak az,h a 7. lépésben nem mutat töltést a kV jelző műszer

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
slayer006
üzenetére
még nem szedtem le

itt van egy kis help: http://www.zugindianer.de/Fuhrerstand/fuhrerstand.html
-
slayer006
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pontosan melyik változata a 10 közül?
-
Mr.Csizmás
titán
http://www.virtual-railroads.de/
Itt, 2013. december 31-ig, a BR 103 piros változata, karácsonyi ajándék gyanánt, ingyen van!
Regisztrálni kell az oldalukra, és "megvenni", viszont ugye fizetni majd nem kell érte és utána simán lelehet tölteni.
Kellemes meglepetés!
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Majd kipróbálom
Szolnok keleti pu útvonalat ha betudnám rakni az már király lenne -
Mr.Csizmás
titán
gyerekek, profik vagyunk b...zeg

google műholdfelvételek importálása:
Elsőként szükséges egy google API hozzáférés, ha van gmail-od, akkor nyert ügyed van.
create console
done
goto service
static map API – ON
API console
API access
Key for browser apps (with referers)
API key:Xxxxxxxxxxxxxx
start TS2014, ablakban
settings – graphics – google map overlay
ctrl-c ctrl-v oda az API-t
1280
map type - egyértelmű
Save save stb. Ok, off
editorban Ctrl+G-vel hozható elő az ablaka, ha kell a magasságát állítani, vagy az átlátszóságot terrain texthez
magyar pályaalap ezt kell telepíteni, utána a magyarral létrehozni az új pályát, és jöhet a domborzat:
Most jön a domborzat megadása:
A földrajzi fokhálózat (koordináta rendszer) szerint országunk az északi szélesség 45 fok
48′ és 48 fok 35′, a keleti hosszúság 16 fok 5′ és 22fok 58′-e között terül el.
Forrás: földrajz tételek | Érettségi tételek, feladatok
Vagyis az északi szélesség 45-48° és keleti hosszúság 16-23° közé eső domborzatra van
szükségünk.
http://dds.cr.usgs.gov/srtm/version2_1/SRTM3/Eurasia/
ezen az oldalon megtaláljuk az eurázsiai térség teljes domborzatát, NxxEyyy formátumban,
azaz az é.sz. 45° k.h. 16° koordinátához tartozó domborzat N45E016.hgt nevű file-ben
található. Mentsük le egy könyvtárba a szükséges file-ket, majd másoljuk be a TS2014
…./DEM/SRTM mappába (a HGT fileket).N45E016.hgt.zip
N45E017.hgt.zip
N45E018.hgt.zip
N45E019.hgt.zip
N45E020.hgt.zip
N45E021.hgt.zip
N45E022.hgt.zip
N45E023.hgt.zip
N46E016.hgt.zip
N46E017.hgt.zip
N46E018.hgt.zip
N46E019.hgt.zip
N46E020.hgt.zip
N46E021.hgt.zip
N46E022.hgt.zip
N46E023.hgt.zipN47E016.hgt.zip
N47E017.hgt.zip
N47E018.hgt.zip
N47E019.hgt.zip
N47E020.hgt.zip
N47E021.hgt.zip
N47E022.hgt.zip
N47E023.hgt.zip
N48E016.hgt.zip
N48E017.hgt.zip
N48E018.hgt.zip
N48E019.hgt.zip
N48E020.hgt.zip
N48E021.hgt.zip
N48E022.hgt.zip
N48E023.hgt.zipsaját leírásaimból ollóztam össze, azért ilyen kusza.
-
Mr.Csizmás
titán
imho a fizetős DLC-k nem érnek egy fillért se, a magyar taurus kivételével, mert a fejlesztő srác állandóan updateli, új festések, funkciók...."add-on" címszóval kell keresni, jópár német, osztrák, meg egyéb dolog elérhető.
magyarból jelenleg készül: M62, M41(?), Bz, Bhv, BDt, TRAXX átfestések vannak, stb.
aki kreatívkodni akar, a pályaépítéshez itt van a google maps API leírása: [link]
még készülnek, nem elérhetőek jelen pillanatban:

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja az éberségi elektronikát gyártottuk a szolnoki járműjavítóban 1 évig állandóan hogy vinné el az ördög... Amúgy neki kezdtem én is állatkodni ezzel a játékkal kár hogy alig van benne valami, 90%-a plusz dlc aranyáron

-
kisselandras
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Rendben köszönöm

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kisselandras
üzenetére
töröld a temp könyvtárak tartalmát, mondjuk CCleanerrel.
-
GT5402
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kedves!
Train Simulator 2014 tolok és career mode és egyik Hannover-Bremen pálya ugyanaz feladatnál van a mozdonyok, szerentém lecserélni Traxxről Taurusra szerenték és hogy lehet cserélni a mozdonyt a feladatban?
Még egyszer elnézést a Google Forditóval!
További szép estét kívánok!
Üdv: -
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Aha, akkor ezzel lesz a gond. Egyszer tök véletlenül el tudtam indulni, de akkor kisípolt valami vészjelzés miatti meg nem állásért.

Ilyen mozdonyfék, meg ilyenekről eddig nem tudtam, köszi a tippeket.

Ha lemegy a wot-os event, talán lesz is időm kipróbálni ezeket.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem meg nemrég, de a tutorialt nem tudom elindítani, mert nincs benne pálya. Azt se tudom, hogy kell a vonatot elindítani. Tudnátok nekem ebben segíteni?
Köszi. -
horvathd
aktív tag
Nektek mennek a tutorialok a TS2014-ben? Nekem nem akarja betölteni a Class 166 vonatot és a TestTraK pályát. Viszont free roamban más mozdonnyal és pályán fut a játék. A fájlokat már ellenőriztem Steammel.
-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
és megkaptuk a TS2014-et is

ideje visszatelepítenia kuponjaikat meg ***** föl maguknak, így is teljesjáték-árú az összes DLC-jük

-
Cooper911
senior tag
TS2013 DLC-khez 20 és 25%-os kuponok ingyen elvihetők. Lista: [link]
-
bgabi1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy a 2013 Railworks - hoz készült Powerhaul Class66 diesel DLC miért nem működik. Mellesleg nálam szinte az összes 66-os hibaüzenetet dob, kivéve egyet-kettőt. Most megörültem ennek a DLC-nek, hogy végre lesz Freightlineres 66-om, de újra csak a hibaüzenetek és be sem tölti a pályát, hanem egyből kidob. Nem értem tényleg. Szinte az összes mozdony fut kifogástalanul ez az egy semmilyen körülmények között semmikor nem hajlandó munkát végezni. Valami orvosság?
Köszi előre is! -
Lenry
félisten
-
XP NINJA
őstag
Ajjaj nem pörög a fórum

-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ok köszi a segítséget. Most egy kicsit összeszaladt a tavaszi munka a ház körül, de jelentkezni fogok, mihelyt utol érem magam a munkáimmal. Közben persze nézegetem majd és már néztem is, hát nem lesz könnyű dolgom az biztos. Próbáltam úgy, hogy megállítottam menetrend szerinti járatnál a játékot és betettem szerkesztőbe, hogy milyen tallérok vannak felette, hátha ki tudom hámozni, de sajna olyankor eltűnnek a vonatok a pályáról, csak a tereptárgyak maradnak.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Összeállítanám én a menetrendet, de még egyszer sem csináltam. Megpróbálkozom vele, de nem biztos, hogy sikerül. Esetleg néhány tőmondatban elmondanád. World editorban gondolom a jobbszéllén kiugró táblánál kell valamit beírogatni. Sajna ez még nagyon magas nekem. A tájat síneket egyebeket tudom szerkeszteni, de ezt még nem.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi!
Pont előtte leltem rá én is erre a mozdonykészletre, miután említetted a Dán eredetet, rákerestem és meg is lett. Egy két scenário kivételével megy már a Northern is. A Nohabnak örülök, mert régóta keresgéltem.
Végre egy mozdony, ami nálunk is futott, persze nem ilyen ruhában, de az mindegy.
Ok a regisztrálást megértettem, de azt még nem, hogy hogyan tudok egy szerelvényt úgy feltenni, hogy az közlekedjen nélkülem is, azaz ha megyek a saját szerelvénnyel, időnként jöjjön szembe is egy egy.
Nem akarlak zavarni folyamatosan, mert nekem is van melóhelyem, ahogy neked is és jön a nyár is, de egyszer egyszer jelentkezem majd. -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Bocsi rosszul írtam le a típust.
DSB ME Blue
DSB ME Red
DSB MZ
és ehhez hasonlóak.
Ha tudnál ötletet adni örülnék neki! Mármint a letöltéshez.
Van ami csak akkor megy, ha a megfelelő repaintja áll rendelkezésre?
Gondolok itt arra, hogyha ugyanazt a mozdonyt, vonatot le tudnám szedni más kinézettel, akkor az lehet, hogy nem is menne itt, csak, a betenném a szerkesztőn keresztül.
Igazából a gondom az, hogy tudok a helyükre tenni más szerelvényeket, de akkor a pályán sincsenek más vonatok, csak egyedül poroszkálok. Legalább is azon scenarión belül, ahol nem volt meg a megfelelő szerelvény. Más scenariókban, ahol megvan a vonat, ott vannak más vonatok is. Állnak a pályaudvarokon, jönnek mennek. Persze lehet, hogy ezt is lehet pótolni, de ehhez még nem értek. Gondolom ha felrakok egy szerelvényt, akkor annak feladatot kell adni és akkor teszi a dolgát. Kérdés, hogy a jelzőlámparendszer érzékeli-e a feltett szerelvényeket és irányítja-e azokat a megfelelő módon? -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
TED mappán belül a Mauer Halbhoh mappát kell eltávolítani és láss csodát minden a helyén van, mindenhol végig lehet menni, nincs többé Bad Happened in Your Program. Persze assetek kellenek és pályák is, mint az Altenburg Wildau. Ez utóbbi nélkül nem is működik egyáltalán.
Most még abban segíthetnél, hogy a Northern Europe pályáról hol van a járművek fele?
Igazából néhány Német vonatkozású járgány hiányzik. Ezek többek között a DB MZ IV vagy a DB ME. Honnan lehet esetleg letölteni ezeket, vagy mi az amit nem vettem észre, mert lehet, hogy ott van a Railsim.de oldalon, csak elsiklottam mellette. Persze lehet, hogy ez a pálya is máshonnan veszi a járgányait, mert a múltkor egyetlen vonat sem volt rajta, most meg, hogy sok pálya van fent, így itt is megjelentek szép számmal. Ez a két mozdony, vagy vonat viszont semelyik pályán sincs szerintem. Ha utánanéznél, hogy honnan lehetne előszedni őket, megköszönném! -
bgabi1
aktív tag
Probléma leküzdve
Hamburg Bremen vonal tökéletesen működik, együttműködik a Railworks 4-el.
Több heti kutatás és kitartó munka meghozta az eredményt. Ha valaki ezt a pályát szeretné, akkor keressen bátran. Szépen elbeszélgetek itt magammal. Kár, hogy senki sem ismeri és játssza ezt a játékot. Nem csak assetek hiányoztak, de van olyan mappa is az assetekben, amit törölni kell, mert blokkolja a játékot. -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az tuti, hogy a sínek és a hidak, az Altenburg Wildau pályával jönnek meg ehhez a Hamburg Bremen pályához.Ezt most már többedszerre kipróbáltam. Még az EWD pályát akarom feltenni, illetve megpróbálom az asseteket egyenként felrakni, hátha valamelyikkel van gondja konkrétan. Korábban fent volt az EWD, hátha az segít rajta, mert az is Német pálya. Amikor az asseteket másolom az asset mappába, akkor amikor rákérdez, hogy felülirja-e a mappa tartalmát, akkor felül kell íratni ugye? Tehát nem a kihagyást kell választani.
Felülírásnál gondolom benne maradnak az eredeti fájlok, pl. az RSC-ben ha éppen abba pakolgatok, csak hozzáteszi az újakat is én ezt értem felülírás alatt. Még abban nem vagyok biztos, hogy a cachet, azt minden egyes asset bemásolása után kell-e törölni, vagy elég egy komplett telepítés után, vagy havonta is elég törölni. Egyébként ez a Hamburg Bremen pálya jó lenne, mert tetszik, csak 2-5 perc után kidob és azt írja angolul, hogy valami rossz történt a programban. Volt hogy 10 perc után dobott ki, előtte mindig vibrál egyet a kép, vagy inkább kivilágosodik egy pillanatra. Ezért gondolom, hogy talán nem kompatibilis a 4-essel.
A Sanyo Shinkansen is hasonló, de ott kerek perec le van írva, hogy a Railworks 4-el nem megy sajnos.
Elindul az is, de idő után kidob. Hát ez is ilyen.
Az European Community Asset Pack kellhet-e valamihez? -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen ezek le vannak töltve. Az aktíválást még mindig nem tudom, hogy mi. Ezenkívül a readmeből kiolvastam, hogy kell az Altenburg Wildau pálya, amit fel is tettem. Így most már vannak felsővezetékek is, de néhol még így is hiányzik néhány cucc a pályáról. Ezenkívül van még egy 34MB-os file, ami 7.-ként szintén kell, különben meg sem jelenik a pálya a kiválaszthatóak között. Az is ott van amellett a 6 fájl mellett, amit belinkeltem.
A végeredmény pedig az, hogy a vonatok kb. fél percig mennek a pályán, majd a szürke kis hibaüzenettel kidob a játékból teljesen. Van amelyik pályáról már a betöltődéskor kidob.
Ez a vonal egyáltalán kompatibilis a Railworks 4-el?
Valaki használja ezt a pályát a 4-esben?
Hetek óta ülök már rajta és semmi eredmény.
Még az Elbe Wesser D. pályának is köze lehet hozzá, mert azt feltelepítve szintén megjelennek a sínek a kérdéses Hamburg-Bremen pályán.
Aktíválás Hogyan és mit? -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Aktíválás alatt mit értesz konkrétan? Csak azért kérdezem, mert ez a pálya már működött egyszer nekem sínekkel együtt és akkor sem emlékszem, hogy valamit kellett volna aktíválni. Most is ugyanezt a 6 dolgot telepítem fel, de se sín, se villamos hálózat és még pár dolog hiányzik. Hogy kell aktíválni és mit. Gondolom nem a kockára gondolsz, ahol a mozdonyokat, vonatokat kell kipipálni.
Német oldalról szedtem le először és minden működött, amikor másodjára akartam ugyanazokat a fájlokat telepíteni már nem ment és háromszor is próbálkoztam a package managerrel is meg a manuális mappamásolgatós módszerrel is, de valamit módszeresen elrontok ezek szerint. -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
http://rail-sim.de/railsimnew/index.php/downloadscat/viewdownload/166/933
Ebben van egy readme, de azt nem értem, hogy a multkor ugyanúgy telepítettem, mint most és akkor voltak vágányok, most meg akárhogy telepítem nincsenek. Belenézhetnél ebbe a linkbe, hogy kell-e ide még valami.
Előre is köszi. -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszönöm Uram!
Nagyon örülök, hogy végre itt vagy, benned van minden reményem!
Sok mindent megtanultam ez idő alatt, de sajna a kétes dolgok is szaporodnak.
Most éppen azzal bajlódok, hogy az utóbbi három telepített pályánál nincsenek sínek és néhány tereptárgy, pl vasúti híd. Egyszer már működött a Hamburg Bremen vonal, de most eltűntek a sínek. Egyenlőre nem telepítettem a szimulatort végleges helyére az SSD-re, csak akkor teszem, ha mindent helyretettem.
Valami megbolydult most, mert minden pálya, legalább is a szabadon letölthetőek közül 3 nem tartalmaz síneket, de a vonatok szaladgálnak rajta, amíg váltóba nem ütköznek, persze azok sem látszanak.
Már a víruskeresőt is kikapcsoltam és ezt a Hamburg Bremen pályát 2 helyről a Holland és a német oldalról is leszedtem, de nem akarja a korábbi állapotnak megfelelően a síneket adni.
Arra kezdek gondolni, hogy ezek a szabad pályák, talán más pályák asseteire támaszkodnak és most az épp nincs feltelepítve, ami kellene neki.A korábbi railworksom jó tele lett pakolva pályákkal és ott ment kifogástalanul a Hamburg Bremen. Most fele annyi van csak, pályából, de nem is megy a Hamburg.
Lehet, hogy nincs összefüggés ebben a dologban nem tudom. Az biztos, hogy 8 része van ennek a pályának, azaz nyolc dolgot kell letölteni hozzá és azt mind telepítettem is, de így sem jó, korábban meg 2 letöltött fájllal is működött. egy assettel és egy routessel.
Komolyan nem értem ezt az egészet! Annyi letölthető pálya van, de mindnek meg van a maga bugja.
Van amelyiken vonatok hiányoznak, a másikon meg a sínek.
Bármilyen infónak örülnék!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és semmi problémám nem volt.