Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Sajna rá kellett jöjjek, hogy ezt a játékot senki sem ismeri és senki sem játssza ebben az országban, leszámítva azt a néhány usert, aki itt alkalmanként megfordul.
Kérdeznék és segítenék is de nincs kitől, nincs kinek.
Azért majd szóljatok, ha lesz a topik temetése. Mindenképp ott leszek egy szál virággal a kezemben! -
bgabi1
aktív tag
Railworks 4-ben lehet-e utólag fotót behelyezni, szerkeszteni, vagy bármilyen más eljárással készíteni oda, ahol a mozdonyoknak és a pályáknak csak egy üres karikatúraszerű ábrája van? Arra téglalapra gondolok, amik a kiválasztásnál megjelennek.
A forgatókönyv szerkesztő az melyik? Nevet akarnék adni pl. a Class50-nek. A leírásában szerepel, hogy lehet és ábra is van, csak nem találom azt a részt sehol.
Köszönöm annak, aki segít! -
taurus1044
tag
lenne egy olyan kérdésem hogy a trs 2006ba hogyan lehet élethű térképet szerkeszteni?
-
taurus1044
tag
szivesen.sajnos nem tudom mert a railworksom nincs,de szerintem abba is lehet tenni vezetöt.nekem a microsoft train simulator1,microsoft train simulator2013,train simulator1,train simulator 2006 és Schwebebahn-Simulator 2013 starten van meg.railworksom volt ugyan de olyan op rendszerem van amin nem fut sajnos.van még másfajta vonatos is.azokkal együtt 7 van.de ha megjelenik ujjab már meg is kapom.3 évig voltam apám mellet mozdonyon.ha tehetném vissza is mennék.

-
bgabi1
aktív tag
válasz
taurus1044
üzenetére
Köszi a gyors választ!
A Freightliner kocsijai használhatóak, csak a mozdonyt törlöm. Mozdonyból meg van 7, ami működik legfeljebb nem Freightliner feliratos. A Malcolm és társai is szépek. A TGV duplex-el van még olyan gondom, hogy mozdonyvezetőt nem lehet bele tenni. Lehet, hogy ez sem kompatibilis 13-assal? -
bgabi1
aktív tag
A zöld Class66 Freightliner vajon miért nem működik a Railworks 4-ben?
Minden mozdony működik ebben a játékban a régebbi verziósok közül is leszámítva ezt az egyet. Pedig a pakkjában vannak jó kocsik is ami miatt kellett volna. Fel lehet tenni a pályára, de amikor rápacskerolok, azaz kiválasztom, kidob hibaüzenettel. Van amikor meg berreg illetve bent ülök a kabinban, de ha kintről nézem, csak a vagonok mennek a sínen. ??? Lehet, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval? Railworks 2-ből van.
Kezelőfelületnél egy kisebbre gondoltam, amit utólag lehet feltölteni a játékhoz és nem takarja ki a képernyő 30 százalékát, mert billentyűzettel nem szeretünk játszani. Ha pedig a vonatot irányítjuk nem látjuk a pályát, az kissé nehézkes.
Valahol olvastam, hogy a telepítés nem lesz jó, ha nem törlünk, én ezért törlök minden alkalommal, de ha azt mondod, hogy felesleges, akkor nem fogok csak alkalmanként. -
taurus1044
tag
elég azt havonta egyszer is.én 1-2 havonta üritem a gyorsitótárat petig nekem egyszerre 2-3 simulátor is fut. az.csak a váltok kijelzését a 2013ba.a többit fejböl tudom.vagy egerezek.az is igaz hogy 10 éve vasutszimulátorozok.a sebbeségkijelzöt csak a trs2006ba használok.a train simulatorokba nincs nagy kezelöszerv ahogy én tudom.mindent vagy billentyüzettel vagy egérrel irányitok.
-
taurus1044
tag
sziasztok vonatos társaim.a train simulator 2006-ba szeretném megszerkeszteni a magyar páját élethüen.van ötletetek hogy hogyan lehetne megvalósitani?
-
bgabi1
aktív tag
Érdeklődöm mi lehet az oka, hogy a Class66 mozdony miért nem működik egy pályán sem?
Megjelenik a mozdonyok között a piros és a zöld is, de mindenhonnan kidob hibaüzenettel.
Szerkesztőben is ott van, be lehet tenni pályára, lehet neki vezetőt is adni, de amikor rá pacskerolunk a mozdonyra kidob hibaüzenettel. Már mindent próbáltam, de semmi eredmény. Más mozdonyok kifogástalanul működnek.
Valaki esetleg tudna hozzászólni? -
bgabi1
aktív tag
Közben rájöttem a problémára. Amikor telepítettem átírtam a telepítési útvonalat és érdekes módon oda is telepített, meg oda is ahová ő akart. Mindezt egyszerre. Ilyet még nem láttam eddig ez nekem új. Az egyiket töröltem és kifogástalanul működik.
Kérdésem is lenne. Ha telepítek valamit, pálya, vagy egyéb, akkor a gyorsítótár ürítését minden egyes telepítés után el kell végezni, vagy mehet több telepítés egymásután és elég a végén a cache.
Kezelőfelületnél nincs-e valami utólag feltelepíthető kisebb kezelőszerv f4-re gondolok, mégpedig olyanra, ami kisebb helyen elfér a képernyőn, mert ha kilépek f4-el és a kezelőszervekre koncentrálok, akkor nem látom az utat. f3-nál pedig csak információk vannak, kezelőszervek nincsenek. valami laposabb, vagy kisebb utólag letölthető irányítópultra gondolok.
Még egy kérdés. Normális az, hogy az általam letöltött NERW csomagban az ASSET mappában legalább 30 almappa található? Az összes többi vonalnak együttvéve nincs 15 mappája az ASSET-ben. Telepítettem már a HDD-n és kifogástalanul működik, de nem tudom, hogy beszennyezzem-e vele az ASSET-emet az SSD-n. Olyan érzetem van, mintha a csomag készítője a saját ASSET mappájával együtt töltötte volna fel a pálya ASSET mappáját. Mondhatni dugig van. Maga a pálya pedig 1 vonalon 2 variációban használható, tehát egy viszonylag kis pályacsomagról van szó, óriási fájlállománnyal.
-
bgabi1
aktív tag
Valaki megmondaná nekem, normális-e az, hogy a steamapps mappa a tartalmával két helyen szerepel a könyvtárban? Én mindig úgy telepítem, hogy C/ Train Simulator. Azaz nem teszem be egyik Program Filesbe sem. Ugyanakkor a következő helyen is ott van egy csökkentett, azaz alaptartalommal. C/ felhasználók/nevem/ steamapp. Itt viszont nincs Train Simulator főkönyvtár. Nem igazán értem. Az utóbbi 12GB a Train Simulator alatti, ahová telepítek ott minden megvan, ez pedig 22 GB. Azért lenne jó ezt tudnom, mert most véglegesítem a programjaimat az új SSD-re és ez plusz 12 GB-ot elvesz a tárhelyből.
Amúgy megnéztem a HDD-n is mert arról sem töröltem még semmit és ott is úgy van. Lehet, hogy én rontok el valamit a telepítéskor, de az is lehet, hogy ez így normális. Valaki tud ebben segíteni?
Köszönöm az előző válaszokat is, kicsit eltűntem, de sokmindenre rájöttem kitartó munkával ezidő alatt. -
Cooper911
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az sajna csak a mozdony nevét irja ki meg a fontosabb helyekét a kocsikét nem.
-
Cooper911
senior tag
Hali,
Marshalling-et hogyan kell kivitelezni? Adott a feladat, hogy milyen sorrendben kell a kocsiknak az adott vágányon lennie, de nem tudom, hogy azok a számu kocsik hol vannak. Térkép nézetből sem derül ki, akkor honnan tudom hogy mit kell odahúznom? Oké ha felcsatolok valamit akkor kiirja, meg scenario editorban is nyilván meg lehet nézni, de mi ennek a rendes módja?
Köszi.
-
Mr.Csizmás
titán
1 ha TS13-as, akkor okes.
2 a gyariaknal vannak kotesek, pl. az ICE csak a muncheni palyan mukodik a vonatbefolyasoloval egyutt
3 valtozo, neha bepipalja random....
4 telepitesek utan mindig ajanlott. a blueprint az a regi neve asszem. esetleg az utilities.exe-t probald meg. -
bgabi1
aktív tag
4 kérdésem volna.
Ha letöltök pl. egy mozdonyt és exe telepítője van, azaz nem rwp és nem Asset, akkor az nem kompatibilis a 13-al?Ha letöltök egy TS.13 kompatibilis mozdonyt, vagy vagont, akkor azt csak meghatározott pályán lehet üzemeltetni, vagy bármelyiken?
Minden esetben ki kell pipálni egy mozdonyt a bűvös kockánál? Editorban, vagy World editorban kell?
Telepítettem már sokat próbaképp, de nem igazán jöttem rá a szisztémájára. Van amelyiket kipipálom ráteszem a sínre, adok neki mozdonyvezetőt, majd amikor elmentem kidob a játékból a program hibaüzenettel.A Cache-k törlését mikor kell elvégezni és hol? Én a játék menűjéből törlöm telepítés után Clear Cache, de Te a blue printet említetted. Az merre található?
Remélem nem kapok a fejemre ennyi kérdésért!
-
bgabi1
aktív tag
Amiket linkeltél az 5db. zip file, a G-Trax Huskie Container setet nem igazán találtam, legalább is a mellékelt linken nem.
Ezeket kellene telepítenem a NERW-hez, hogy működőképes legyen? -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszönöm a segítségedet! Már kicsivel előrébb vagyok. Tudtam regisztrálni a fórumra és az egyik pálya a vonataival is rendben van. A másik viszont még nem, majd tanulmányozom és ha elakadok szólok.
Nagyszerű játék ez a Train Simulator. Amióta megvan, szinte semmi mással nem játszunk. -
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem ezek szerintem nem voltak meg. Akartam regisztrálni abba a 3D Trains Forumsba, amit linkeltél, de valami oknál fogva nem tudok. Mindent kipipál, majd amikor a Security Code Confirmationt másolom be a végén a befejezésnél, akkor ott mindig egy újabb számsort dob ki. Hiába írogatom be egyenként odafigyelve, valamit nem jól csinálok.
Lehet, hogy ezt rontom el - Union Pacific Rail Road. Ide mit kell beírni? Négy karaktert kér. -
Mr.Csizmás
titán
Required assets:
Scale rails Freeware Edition - All 3 editions are required from this page - http://www.3dtrains.com/forums/index.php?showtopic=17128
Scale roads Freeware Edition - Be sure to get the update also here - http://www.3dtrains.com/forums/index.php?showtopic=15933
Rural Landscapes Freeware Edition - Get it here - http://www.3dtrains.com/forums/index.php?showtopic=15573
You will have to be a member of the 3DTrains forum to access these files.
G-Trax Huskie Container set - Get them here http://www.gtraxsims.com/ Click on the picture of the Container Cars.
ezek megvoltak?
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Clear Blueprint Cache lehet, hogy nem volt, mert én a játék menűjében egy helyen törlöm a cachet mindig.
Az konkrétan a Main Menu - Game Settings -Tools - Clear Cache.
A NERW pedig innen van:http://railworksamerica.com/index.php/download-library/route-collection?view=document&id=21:nerw-north-eastern-pa-div&catid=20:route-collection
Köszi előre is!
-
bgabi1
aktív tag
Szia! Köszönöm a válaszokat!
Most egy konkrét példát említenék, amin újra elbuktam.
NERW nevű csomag amerikai oldalról letöltve. Külön volt Assets Mappa és még 2 másik. Mindhármat letöltöttem. Elolvastam a telepítési utasítást amelyet pontosan követtem és az eredmény egy nagy nulla.
Exe file futtatva rendszergazdaként, mert így kérte. Amúgy Windows8-om van, de ez nem lehet probléma, mert az ég világon erre mindenféle játékot rá tudtam gond nélkül telepíteni. Az Assets sikeresen települt, melyet ki is ír a telepítő a végén. Utána Utilitiest megnyitva Package manager fül, frissités majd telepítés, az előzőleg egy külön mappába kitömörített rwp file-vel. Itt is sikeres a telepítés. Utána még bemásolom a kezelési utasítást a helyére, majd a játékot elindítva kikeresem a menűből a clear cache.t és törlök. Játékot újraindítom és még csak nyoma sincs egy szónak sem, ami az új csomagra utalna.
Egyáltalán jó helyen törlöm a cache állományt? Játékon belül kell, vagy van valami másik módszer?
A pályákat nem kell a bűvös kockánál kipipálni?
Valamit biztosan nem jól csinálok, mert 10-ből 2-3, ami sikerül.
Jó lenne, ha valamit tudnál hozzászólni!
Sajnálom, hogy Téged kell maceráljalak, de más nem nagyon jár itt, csak elvétve.
TSX mód disableden volt telepítés közben.
További szép estét! -
Mr.Csizmás
titán
12-13 nem jelent problemat, a regebbi verzios dolgok esetleg. (rw1-2...)
hianyzo dolgok: valszeg asset hianyzik, mert lego modjara az asset keszletre hivatkozva epit fel mindent.
az edit-es dolognal meg az adott scenariobol hianyoznak jarmuvek, ezeket ajanlja fel cserelni.
a foto eltunese passz. TSX mod ki-be?
-
bgabi1
aktív tag
Most mappabuzerálás nélkül végre sikerült az rwp fájlokat telepítenem.
Az amerikai oldalról leszedtem 4 pályát, abból kettő kifogástalanul működik egy két apró észrevétellel, egy félig meddig egy pedig egyáltalán nem.
Ha nem fárasztalak feltennék néhány kérdést.1.) Miből lehet tudni, hogy adott pálya mozdony egyéb objektum kompatibilis-e a 13-al. Végigolvasva a fórumot láttam, hogy a 12-es verzió kompatibilis a 13-al. Ez minden körülmények között igaz, vagy van ami nem?A három telepített pályacsomagból ugyanis csak 2 működik, a harmadik mozdony nélkül jelenik meg a negyediknek pedig csak a neve jelenik meg.
2.) A következő kérdésem az, ha pályát letöltök, akkor ott minden esetben meg kell lennie a vonatoknak, vagy van olyan is, ahová nekem kell telepítenem. Általában ezekben az esetekben egy fekete táblát dob ki edit illetve exit lehetőséggel, ahol felsorolja, hogy mi nincs meg. Editet választva azonban, a bűvös kockánál sem találom az adott mozdonyt, pl. az 1200-ast a Moszkvai erdőcskében, vagy ha igen, akkor hiába pipálom ki, nem lehet vágányra pakolni.
3.) A két kifogástalanul működő pályánál van egy apró esztétikai hiba, mégpedig a fotó hiányzik a kiválasztásnál. Sem a pályáról, sem a mozdonyról nincs kép csak egy üres téglalap. A neve viszont oda van írva. Ezen lehet segíteni valahogy utólag?
Köszönöm előre is!
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet hogy ez a baj már konkrétan, hogy agyon próbálgattam a szerencsétlent. Ha újrahúzom akkor egy konkrét mozdony telepítésén végigvezethetnél aztán csak rájövök a mikéntjére.
-
Mr.Csizmás
titán
ez buktad, mert nem tudom mi a kinja lehet, hogy mappakra szedve kell gajdulnod.....
meg az RS ota (2007) foglalkozok valtozoan a cuccal, sorban RW1-2 2012, 2013....de ilyen mappabuzeralas nem volt soha.
nehany cucc az assetbe keri a bemasolas, a tobbi meg paketbol telepul
wtf...ha nincs sajat cuccod (epitett palya, stb) huzd ujra a rakba egy tiszta konyvtarba, lehet megoldja...
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi az elsőt megtaláltam, csak az a kis mozdonyos ikon nem volt aktív, de rájöttem, hogy a lakat kinyitásával aktív lesz és onnantól jön a mozdonyos, vagonos tábla.
Free Roamban már szépen megy a vonat és egyéb tereptárgyak telepítgetése.
Career Scenarioban még nem, de gondolom ott nem elég mozdonyvezetőt pakolni a masinába, hanem valami feladatot is ki kell adni neki, ezt majd még próbálgatom. Standard Scenarioban is vélhetően hasonló lesz a gondom.
Hogy kompatibilisek-e a letöltött dolgaim, arra csak azt tudom mondani, hogy vélhetően igen, mert az általatok linkelt oldalakról a TS13-hoz letölthető addonokkal próbálkozom.Azzal a managerrel egyáltalán nem megy a dolog, pedig írja, hogy települt a járgány.
Ma reggel sikerült egy kék mozdonyt - amerikai oldalról - telepítenem, de úgy, hogy a mappáit ízekre szedtem és rakosgattam közvetlen RSC-be is, majd Keithmross mappába is és még néhány helyre, majd ma megnézem, hogy melyik az a mappa, ami kell neki. Azonban ez a mozdony csak abban a játékban jelenik meg, ahová felraktam a kocsijaival együtt. A Quick Drive-ben és a másik 3-ban sem látható a kiválasztható mozdonyok között. Más mozdonyok meg megjelennek egyből a kiválaszthatóak között, főleg amelyek az említett 3 mappából állnak Assets, Manual,Content.Végigolvasva a fórumot láttam, hogy Te vagy itt az egyik legnagyobb szakértő ezért külön köszönet, hogy foglalkozol lámaszintű kérdéseimmel.
-
Mr.Csizmás
titán
vonatos tabla:
scenario marker, le lehet tenni maskepp is, nem kell ujranyitos-lerakosat jatszani. van kulon ikonja az egyik fulon, ahol van a sapka, a tankolos, es stb.
kulso cuccok: megjelenik az, csak pipald be, es varj egy kicsit. megfelelo verzioval hasznalod?
ha a neve megjelenik, akkor katt ra, vidd sinre, es betolti egy kis ido mulva.
-
bgabi1
aktív tag
Ha World Editorba belépek és egy új szerelvényt akarok feltelepíteni egy vágányra, azt mindig csak úgy tudom elérni, ha előtte legalább egy embert, vagy bármilyen más objektumot felteszek a pályára azt elmentem és úgy jön ki a vonatos tábla, amiről válogathatok. Lehet ezt ezen lépés nélkül is megvalósítani, vagy ez van ezt kell elfogadni.
Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódva, sajna nem tudok külföldi oldalakról letöltött mozdonyokat, kocsikat betenni a játékba, pedig csurog a nyálunk. Végigolvastam a topikot, de így sem megy. Package Manager fül, refresh, a megfelelő fájl betallózása, majd install. Ezután ki is írja, hogy telepítette sikeresen, de mozdony sehol. Bűvöskockában kipipálom rendre, ahogy írjátok. A mozdony neve megjelenik, de sajna a mozdony már nem.
Valaki esetleg szájbarágósan nem tudná elmondani nekem? Könyvtárba másolgatósan sem mennek. Volt néhány mozdony, ami úgy felment. Ezek olyanok voltak, ahol 3 mappa volt az Assets, Manual és a Content.
Azokkal semmi gondom. -
bgabi1
aktív tag
A CFR 43-at letöltöttem, de nem jelenik meg az editorban csak a neve. Én is az Assets mappába másoltam ki a teljes tartalmat és az editorban kipipáltam a kockánál felugró ablakban ezt a tartalmat, de csak a név jelenik meg baloldalt a mozdonylistában . Sínre pakolni nem lehet a mozdonyt. Valószínűleg nem a megfelelő mappába teszem, vagy nem a megfelelő mappát teszem oda ahová kellene. Biztos nem jól csinálom, kicsit zavaró, hogy a mozdony nevét nem találom a mappákban.
Valaki tudna segíteni? -
Mr.Csizmás
titán
CFR 43-ast keresd meg, valamelyik korabbi hozzaszolasomban. az is jo gep, elethuen kell uzemeltetni
a class86-al az a baj, hogy a menetkapcsolo egy k.nagy kamu script, mert eredetileg nem tamogatta amikor keszult (azota igen, lasd a CFR ASEA-t), de a keszitok bsztak modositani... -
bgabi1
aktív tag
Köszönöm a Tutorialt, bár egyet kettőt megnéztem előtte is, de talán ez segített hozzá a megoldáshoz.
Az amperes dolgot már tudtam, de azt nem, hogy a gázkart meg kell mocorgatni egy párszor és rögtön felveszi az áramot. Érdekes egy mozdony ez, de talán ezért jó vele játszani. Amíg nem ismertem azt mondtam
ez nem lesz használva, most meg ez megy folyamatosan a kisfiam legnagyobb örömére is. Egyet nem tudunk még ezzel a mozdonnyal kapcsolatban. Mégpedig az a sárga felkiáltójel időnként aktiválódik. Éberségi kapcsolónak gondoltam, de biztos nem az, mert egy idő után nem kiabál, csak főleg indulás után.. Ha nem gond jelentkeznénk még jó néhány kérdéssel a továbbiakban, mert ez a játék az összes többit maga mögé tolja nálunk. Köszi még egyszer! -
bgabi1
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a Class 86 - os mozdony ha megáll bárhol, miért nem lehet elindítani?
Arra már rájöttem, hogy hogyan kell felgyorsítani vele, de arra még nem, hogy hogy indul újra.
Volt amikor egy fél perc pihentetés után újra felvette az Ampert, de legtöbbször hiába próbálom.
Köszönöm előre is. Az előző kérdésemre pedig megtaláltam a választ. -
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
OFFOFF, de amúgy rettentő zs módon árazzák be a DLC-it a játéknak. jópár DLC áráért bőven teljes játékokat lehetne kapni...
-
bgabi1
aktív tag
Üdv. mindenkinek.
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a West Coast Main Line North pakkot ha bemásolom a mappákba, akkor miért nem indul ez a pálya? Assets, Manuals, Contents mappákba bemásolok mindent szépen, de amikor elindítom a játékot, csak a fotó van bent a pályák között a neve már nincs és el sem indul. Az összes többi pakkot így másolom be és mind működik. Train Simulator 2013
A kicsomagolt mappában van még két file egy ncf és még valami. Talán ezeket rakom rossz helyre, nem tudom. Ha valaki tudna segíteni megköszönném! -
Lenry
félisten
ezt mondta a Sztím

-
djfules
tag
Most nézem hogy ez tulajonképpen Train Simulator 2012, de van már Train Simulator 2013 is! A kettö mennyire kompatibilis egymással , úgy értem a 2012-es cuccok jók a 2013-as hoz?
-
djfules
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi! Nem vágom mi az a "kuju"? Erre gondoltál-> http://railsimulator.com/support.php
És a pálya építésnél mi a helyzet az obiektumokat is ezzel lehet szerkezteni és berakni? Talán azt is csinálok... Van magyar jelző csomag mint az MSTS-hez anno?
-
djfules
tag
Sziasztok, még új vagyok ebben a fórumban, régebben játszottam az MSTS-el, de nekem gyenge volt a grafika, igy nem is foglalkoztam a dologgal, általában Flight Simulátorozok... ez mindegy... Megvettem a Railworks 3-at , ez már tetszik
Majd lesz kis időm elolvasgatom a fórumot, de addig is kérdezném ill. segítséget kérnék, hogy ha rajzolok egy mozdonyt 3ds max-ban azt be tudom importálni a játékba? A régihez sok kieg. készült és a jó grafika miatt megérné nekem vesződni vele, 3dmax-ban jó vagyok
Ráadásúl vasutas 
-
minas
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Úgy tűnik nem vagyok elég ügyes, mert nem megy. Na majd még próbálkozom vele. Azért kösz.
-
minas
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez már előzőleg megvolt.
utilities.exe-t futtatom, kijön az ablak, kiválasztom a package manager fület. Aztán nyomok egy refresh-t, majd betallózom az rwp-t és install. De mégsem látom utána a mozdonyok között. -
minas
aktív tag
Hogyan tudok a különböző francia, osztrák, német oldalakról letöltött mozdonyokat (rwp) beletenni a programba, hogy azok kiválaszthatóak legyenek (pl quick drive-ban)
Package manager - refresh - install? Ezt megcsináltam és mégsem érem el őket. Van még valami fontos? -
Mr.Csizmás
titán
ban plz

-
v!ct0y
veterán
Ezt ti elhiszitek ?[link]
-
Mr.Csizmás
titán
-
v!ct0y
veterán
West Coast Main Line. + Class 390 125 mph a max sebesség a vonalon annyit is megyek jön egy elég éles kanyar a vonat majdnem elrepül. A G erő mutató full pirosban van jönnek a - pontok ezrével
Nem értem miért nem veszik visszább a sebességet ilyenkor... -
v!ct0y
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha csinálnának hozzá normális pályákat is jobb lenne

RWP file-t mivel lehet feltenni?
-
v!ct0y
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Végül megvetted ezt a fény kieget ?
-
BigBlackDog
veterán
Boldog új évet mindenkinek!
Jönnék egy érdekes sztorival; TS2013, Altenburg-Wildau 2.0, Delivering gravel to Wildau scenario.
Rudolf Bach állomás bejáratánál vörös jelző fogadott. Érdekes, mivel az előző térközjelzőn "szabad jelzés+szabad jelzés várható a következő jelzőn" kép állt. Mind1, nagy nehezen megálltam. Fél perc múlva jön velem szembe egy személyvonat, vezérlőkocsival. Ez nem túl jó jel, de ezt ő nem fogta fel, fékezés nélkül közeledett tovább. Mint később kiderült, neki sárga jelzése lehetett. Kb. 50 méterre járhatott, amikor a mozdonyom lesett a sínről és valahol a teherkocsik között feltűntek az ellenfél személyvonat vagonjai és a végén lévő mozdony. Ezek után tudatosítottam magamban, hogy ez a scenario a vasúti balesetek súlyosságának prezentálása végett született (vagy én rontottam valamit nagyon el).
-
v!ct0y
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kaphatnának a dlc-k is annyit mert rohadt drágák. Bár mondjuk sok nincs amit megvennék.
Meg mondjuk csinálhatnának többet is mondjuk Franciából is pl TGV az venném tuti
-
BigBlackDog
veterán
Aki akarja, most vegye a TS2013-at. Steamen akciós (75%), kicsivel több mint 10 €. Ha jól láttam, akkor 10 óráig él még az ajánlat.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
ha ki lesz adva, nem én csinálom, csak tesztelésre volt nálam
(jelzők-sátorjelző miatt) -
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mikorra lesz public?

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
altenburg-wildaut átjelzőztem kézzel magyarra, és szergejjel csináltam rá próbálnak egy tolatgatós actot.
szóval a bonyolultsággal nincs gond, le tudja kezelni a progi, csak tudjuk észbentartani a tervet

-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Adunk majd, nyugi
. -
Cooper911
senior tag
Ha valakinek lenne saját scenarioja a Great Western main line és az East coast main line hoz leginkább a Class47-el, vagy lenne kedve csinálni az érdekelne.
Meg persze Doncaster Works-hoz is, de gondolom az nem sok embernek van meg.Meg még mindig nem tudom, hogy a free scenariokat be lehet valahogy fejezni, hogy kipipáltnak vegye?
-
Mr.Csizmás
titán
frissítettem az #1 hsz-t!

-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na igen, nem ingyenes. "Nem egy nagy összeg", de lassan már a fákért is típusonként kérik el azt a "nem egy nagy összeget". Egyenlőre én is hanyagolom, de az eredmény nem néz ki rosszul annyira (esküszöm néhány számérték van csak átírva egy config fájlban
). -
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
dlc-kért nem fizetnék

amúgy van már működő sátorjelző script, M62-ben szuperál (tudom, még nincs kiadva, de ami nálam volt modell, az biztató nagyon)
illetve a magyar jelzőcsomagban a pályaoldali scriptek is faintosok.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az előfordulhat, nem volt egy fullextrás példány, azt tudom.
Ezt a magyarosított pályát próbáltad már? Nagyon kíváncsi lennék, csak hát ugye jelfeladás meg sátorjelzős hungarikum nélkül nem sokat ér.

Most ezt találtam, eléggé jónak tűnik. Annyi baj van csak vele, hogy nem cseréli minden pályán a fényeket, csak az előre meghatározottakon. Mi a véleményed róla?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
ööö hát most pont nincs, de jövőre előveszem a témát újra
btw. a blueprint changerrel simán be lehet tenni másik gép helyére, a scenario xml-jét piszkáltatva vele.valszeg igen, az alap sz*rok hiánya miatt......
van ingyenes taurus, de az msts-ből konvertált "gagyi", a disc féle fizetős viszont mindenkapcsolós szó szerint.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ott megtaláltam, hála kitűnő nyelvérzékemnek, meg az "mire való ez a kapcsoló" stílusomnak.
Esetleg nincs valami átalakított scenariod, amiben LE3400-é a főszerep? Vagy csak simán lecserélem bármelyik beépített scenarioban a mozdonyt, működni fog?
Innét a Ruhr Sieg magyarosított pályát próbáltam legutóbb beüzemelni, de csak fekete képet kaptam, fehér vonalakkal a felső vezeték helyén. Esetleg azért, mert nincs meg hozzá az alap pálya (ugye azt is kivették TS2013-ból már
)?Pedig mintha már lett volna Rail Simulatorhoz is taurus (ingyenes), bár lehet, hogy msts-ből maradt meg a két zöld óra emléke.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
pl. az aseán van külön kapcsolható távolsági fény
far centrala vagy mi a neve, keresd ki a kapcsolók között.magyar mozdonyok, meg hát passz. készülnek. taurus már van, igaz fizetős (2ezer talán...)
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor újabb kérdés. Világításnál létezik külön távolsági fényszóró is? Vagy csak kiegészítőkben? Ami alapból van, sokszor elégé holdvilág hatású csak.
Magyar mozdonyok (Szili/Szergej) mikorra várhatóak?
Esetleg készül magyar pálya is? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
szokj hozzá, nekem bejött

-
BigBlackDog
veterán
Van egyébként legális módszer (nem külső program) megcserélni az A és a D gombokat? Úgy tűnik MSTS-re állt be a kezem eléggé.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
bemész az editorba, és a bal oldalon keresel egy kék kockát, arra katt, és aztán a jobb oldalon a listában beikszelgeted, hogy milyen asseteket lásson.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezt a bűvös kockát hol találom?

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
bővös kockában ikszeld be, hogy lássa az editor, aztán rakj össze vele valamit.
előre szólok, nekem több éves gépészeti ismerettel és gyakorlattal 20 perc volt elsőre beindítani

-
BigBlackDog
veterán
Ezt a gépet hogyan kéne telepíteni? Bemásoltam a zip tartalmát az asset mappába, de nem látom se a választható mozdonyok között, se az editorban. Hasonló a helyzet az oldalon található román kocsikkal is.

-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Úgy tűnik, hogy a kettő kiegészítő után jól működik (+ le kellett tölteni a pályához mellékelt pdf-ben lévő három csomagot is). De ez az én szememben is alattomos húzás marad.

Hogyan lehetne megoldani egyébként, hogy ne mindig a kontrollert akarja alapértelmezettnek beállítani? Mindig visszaállítja. -
v!ct0y
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem értem miért vették ki. De adtak helyette 30 eurós kiegeket....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
nem...csak a 13 előtt lehetett

-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Megvettem az a két asset csomagot, amit javasoltak, bánta 1500 Hufom (legalább akciós volt). Most tölti, aztán kíváncsi vagyok az eredményre. Gondolom TS2012-öt már nem is lehet beszerezni, igaz?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
dede, jól mondod
idiot dev team kivette az alap vackokat.......
ohh ****
Új hozzászólás Aktív témák

- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért majd szóljatok, ha lesz a topik temetése. Mindenképp ott leszek egy szál virággal a kezemben!

wtf...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dehogy
).
)?