- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McAdam6
aktív tag
Megjelent a Train Sim World 2.
-
McAdam6
aktív tag
TS-2020 Játszik vele valaki ?
Magyar vonatkozású dolgok vannak hozzá ? -
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
A 2016-os TS (Dovetail) pályaszerkesztőjéből hogy kell kilépni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kisselandras #773 üzenetére
egy verziós a szoftver, ne vedd meg kétszer, mert felpatcheli magát 15-re.
-
v!ct0y
veterán
válasz
kisselandras #773 üzenetére
Multis rész ?
-
v!ct0y
veterán
Az tényleg semmi az alap gépeknél. De a kiegeknél már szerintem elég jók. Bár utána kell járni, hogy melyiknél milyen. Régebben néztem valami config fájlt kellet átírni de érdemi javulás nem volt. De egyébként nagy genyók mert simán lehetne ezeket javítani de le se szarják.
-
Kiss70
aktív tag
A világítás.
Sötétben elég kevés többet nem tud nyújtani? -
Kiss70
aktív tag
Értem köszönöm!
Kérdésem az lenne eredetihez nincs esetleg magyar nyelv?
Meg vásároltam steam en és nagyon jó játék de low az angol nyelv tudásom. -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
A 2015 nek nincs fóruma?
Elnézést a off ért. -
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! lehet elhangzott már itt nálatok de újra meg kérdezném ha lehet !
Olyat is ki hogy out of range 67.5/60 hz ezt írja
Monitorom az Lg Flatron l1718s
Hallom hogy a játék be tölt de kép akkor sincs csak a felirat amit out of range mint írtam
Segítségeteket előre is köszönöm! -
truefx
aktív tag
Következő kérdésem: Hogy működik a cruise control (ugyancsak NY-NH viszonylat)? Ha bekapcsolom, durván elkezd lassulni a szerelvény.
-
truefx
aktív tag
A "SIGNAL SPEED" egész pontosan mit jelent? New York - New Haven route-on van az Acelaban egy ilyen műszer. Én azt gondolom, hogy az a sebesség, amivel haladva nem kell megállnom a piros signalnál, illetve ennél a sebességnél mire odaérek zöld lesz, de valaki okosabb elmesélhetné. Sajnos a manualban nem találom. A jelzések logikája sem világos, persze le van írva, hogy melyik színkombináció mit jelent, de elég nehéz megjegyezni. (majd kinyomtatom
)
-
Cooper911
senior tag
TS2015 most 85%-os akcióban a steamen!
-
Cooper911
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #753 üzenetére
Minden jelzőt csekkolni kell, a zöldet is. Csak ott nem dob napraforgót csak bimbammol. De ha nem nyomod le akkor egy idő után ott is húzza a satuféket.
Ha van kedved angol vonalra scenariót íni akkor szivesen venném.
-
Cooper911
senior tag
Szia.
Ha veszel egy olyan DLC-t amiben van pl egy mozdony, akkor azt free modeban bárhol vezetheted, csak a scenariohoz kell az adott térképet tartalmazó DLC.
Úgy lehet még trükközni, hogy olyan DLC-ket veszel ami az alap pályákhoz ad mozdonyokat. Amit linkeltél az is ilyen és adja a mozdonyt az adott szinben. Ha jól tudom csak skin DLC nincs, mindig kapod a mozdonyt is vele.
Próbálgasd végig a helyszineket meg a mozdonyokat aztán rájösz, hogy mi jön be neked.
Aztán ha pl tetszik egy pályaszakasz akkor ird be a nevét a steam keresőbe aztán kidobja azokat a DLC-ket amik ahhoz valók.Csak 75% os leárazásnál vásárolj ez álltalában nyáron és karácsonykor van, kivéve ha a napi leárazásban van a progi.
Ez pl olyankor kevesebb mint 1 eur:
http://store.steampowered.com/app/24075/De érdemes még körülnézni a workshopban, ott is tudod szürni hogy milyen pályához keresel scenáriókat.
No meg itt a szakértők tudnak sok oldalt ahonnét lehet páylát és vonatot is leszedni.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Amur
addikt
a vészfékre már rájöttem: az "éberség" figyelőre nem reagálok folyamatosan(mert hogy nem is tudtam a létezéséről, amíg utána nem olvastam.. ez azért a játék szegénységi bizonyítványa, nem az enyém, hogy erre a tutorialban nem tér ki. konkrétan az uninstall forgott a fejemben,pedig tegnap vettem a steam-en..)
-
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás #750 üzenetére
Még nagyon új vagyok benne, elég is lesz nekem az alappal szenvedni.
Még egyetlen karrier módban végigvitt pályáért sem kaptam xp-t.
Általában a vészfékhuzogatás szívat.
Nagyon zavar hogy a játék úgy veszi alapból hogy én mindent tudok,találjam ki mi a baja...
A tutorialokat végigcsináltam, de abban semmi "vészhelyzet" nem volt, ezekről semmit nem tudok.
Fogalmam sincs hogy egy alagút közepén miért kell megállnom semmi kiírás,jelzés nélkül(ha nem állok meg leáll magától).
De nyílt szinen is egymás után háromszor állt le egy londoni útvonalon.
Tetszik nagyon a játék, de ilyenkor forr az agyvízem, mert tudom hogy én vagyok hozzá hülye, de ha nem mondja el a játék hogy mit vár el tőlem, magamtól nem fogom tudni!
Nekiállok elolvasni a user manualt,hátha az részletesebb mint a tutorialok!
(azzal is mit szenvedtem mire magamtól rájöttem hogy az egyik elektromos vonat azért nem indul el mert az áramszedőjét fel kell engedni... Persze kiírás semmi, bele a mélyvízbe. Hiányolom a játékból legalább az elején a tippeket,instrukciókat. Ez azért elég alap minden másik játékban, hogy végigvezet az elején, még néha sokkal jobban szájbarágósabban is mint kellene. Ez sajnos a másik véglet!) -
Amur
addikt
Böngészem a steam-en a dlc-k listáját, aztán amikor találok a lélektani határon belül (pár juróért) vonatot, mindegyikről kiderül hogy még 1 dlc-t kell vennem az adott útvonallal, mert anélkül nem vezethetem.
Van valahol lista azokról a vonatokról amit bárhol vezethetek?
Mert amíg az összes dlc-t végignézegetem megöregszem...Jól értelmezem hogy ez pl. csak festést,és egy útvonalat ad?
queen jubilee -
törölt tag
sziasztok! megvenném a ts 2014-et kérdéseim: vannak torrentről letöltött pályáim amik a 2013-on működtek ezek a 2014-en is menni fognak? a másik a 2014-ben milyen alappályák vannak? ugyanazok megvannak mint a 2013-ban? engem kizárólag német pályák érdekelnek pl Hagen-Siegen ,Altenburg Wildau
-
bope87
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #744 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy ott volt, bocsi
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #744 üzenetére
Sajnos nekem ott sincs. A feladóra rákeresve sem találja. Lehet hogy kicsusztam a pixisből.
-
-
bope87
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #742 üzenetére
RailSimulator.com - noreply@railsimulator.com
Nem értem akkor. Ha semmi nem jött azóta sem, akkor PÜ-ben megpróbálhatom elküldeni a kódot, de a levélből nekem az jött le, hogy ez személyre szabott
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok,
tudtok olyan addon-ról amiben Diesel-elektromos tolató mozdony van? Tehát aminek dizel motorja és áramszedője is van. Ilyesmi:
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #731 üzenetére
Hoppá, köszi!
-
bope87
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #731 üzenetére
Király! Köszi a linket, nem találtam volna rá
-
Mr.Csizmás
titán
ingyen az LA - San Diego pálya (40$ lenne)
-
gabesz222
csendes tag
Felberpass v2-vel is játszanék de azzal is ugyanaz a helyzet... mind1 még egyszer köszönöm a nagylelkű segítséget!
-
gabesz222
csendes tag
Elmondanám hogy vannak ingyenes kiegészítők is amihez nincs telepítő
-
gabesz222
csendes tag
Köszönöm a segítséget!...
-
gabesz222
csendes tag
van 3 mappa: Assets, Content és Manuals... ezeket bemásolom a játék főkönyvtárába
talán nem így kéne telepíteni? -
gabesz222
csendes tag
SZiazstok! Segítséget szeretnék kérni. Felteszem a kiegészítőket de nem tudja beölteni a pályákat.... legalábbis a legtöbbet... pl Berlin - Wittenberg utat... ezek a quick drive-ban sem jelennek meg, csak Standardban meg Free Room-ban... hiba üzenetnek csak annyit ír egy kis töltés után hogy railworks.exe leállt....
amik működnek: -london faversham
-Hamburg Hannover
-ECML Peterborough to London
-Ipswich To London
ezeken kívül szinte semmi nem működik... valami ötlet? -
seederking
őstag
Qva jó game.Gyereknek érzem magam mikor játszom vele.Küldetéseket még nem csináltam.A drive menüben szoktam bohóckodni úgy hogy magam rakom össze a szerelvényem.
Pl raktam 3DB mozdonyt meg egy halom vagont,azt hittem alig bírják majd megmozdítani,közbe meg másodpercek alatt 80km/h-ra gyorsultak.A grafikai beállításokat hogyan célszerű belőni hogy szép is legyen de ne zabálja meg a gépet.
Alul van 3 opció ami alapból off-on van.Azt ti bekapcsoltátok?Mert én igen és eléggé eszi a vasat de nem jöttem rá,hogy mi vagy miért.Az élsimítás nekem fxaa.Vissza olvasva látok sokaknak indulási problémái vannak.Adobe flash player telepítése kötelező.Csak hirtelen nem tudom melyik verzió.
-
törölt tag
-
akyyy
senior tag
Most tényleg, aki megvettem a 2012 vagy 2013-at, annak van Hagen to Siegen pályája, de nekem, aki csak a 2014-et vette meg, annak nincs?
Milyen legállis (vagy más
) módszerem van, hogy hozzá tudjak ehez a pályához jutni?
Próbáltam a letöltött verzióból kimásolni és bemásolni a saját könyvtáramba, bár látni látta, de elinditva egyből ki is lépett a játék.
Talán ezzel müködne, de nem 100%, s fölösbe cask ezért 12 euróm nincs. még 1 se. -
akyka73
csendes tag
Üdvözletem!
Szeretnék információt kérni arra vonatkozólag, hogyan lehet olyan mozdonnyal végigvinni egy adott útvonal "küldetéseit", melyet én választok. Konkrétan: Three Country Corner Route-t szeretném végigvinni egy külön megvásárolt MRCE ES64 U2-vel, azonban ezt a gépet nem kínálja fel a választhatók között, ha rábökök a change gombra. Hogyan lehetne ezt megoldani? -
akyyy
senior tag
Steamen nagyon jó áran van, beis szereztem végre a 2014-est
nagyon szépen megy az egész, brutál. megéri az árát
a gondom az, hogy a 2012-be ha az éberségi jelzett (és legalább nem csak belső nézetben hanem külsőben a müszerfalon ugy ejelezte a sárga jelzés) most semmit nem csinál, csak villog, és van amikor hiába nyomom a -q,t megáll a vonat
meg a sebessséget se jelzi a kis térépen lent mint régen meg itt a tutorialba, hanem csak a mozdony müszerfalán világit a jelzés hogy éppen ennyivel lehet menni.
-
truefx
aktív tag
Frost Fall CS c. scenario probléma: amikor elkezdődik a hóvihar, megáll a szerelvény akármit is csinálok. Mi a trükk? Várni kell? Én próbáltam homokot is szórni, de megálltam.
-
slayer006
addikt
A gond maga az Ati kártya. Amíg a készítők sz@rnak rá addig ez van.
Kivettem a 6850 -et, HD4000 -el ment hibátlanul. Visszaraktam; memory dump .... -
maczkolol
újonc
Sziasztok nekem is az lenne a problémám mint az elöttem szólónak...
nekem egy 7790 es radeonom van 2gb memóriával.
cccleaner megvolt, driverupgrade is...
ebben tudna nekem segíteni valaki? Vagy ennyire nem komálja a radeon kártyákat a játék?
Egyébként a kiegészítős pályaák jármuvek illetve az alapok müködnek csak az ingyenesen letölthetök nem.
Én most a Felberpassal próbálkoztam nem akar menni... -
bope87
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert teljesen tanácstalan vagyok. A képen látható hibaüzenetet kapom ha megpróbálok elindítani bármit. Eddig egy Radeonos notebookon játszottam vele gond nélkül, részben a játék miatt vettem asztali gépet szintén Radeon kártyával (R7770) és ezt csinálja
Mi lehet a megoldás?
Köszi előre is!
-
truefx
aktív tag
[link] (ha valaki szeretne cimbizni)
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #707 üzenetére
PZB90-et ír, ill. AFB-t és SIFA-t.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #705 üzenetére
Azt nem próbáltam ki (nem vagyok mazochista), de a "Breaking the ICE" c. scenarioban több oldalon taglalja a LZB-t. De lehet hogy összetévesztem a PZB-vel?
Ha leírod, hogyan kell aktiválni, akkor kipróbálom.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #700 üzenetére
Mármint a route, a hoozá tartozó lokók, és feladatok nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest