Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
ott van az adatlapomon

ja, anizotróp szűrés 4x, meg az AA is csak az első csúszkán legyen.
mávos jelző van, járművek is készülnek már

-
Lechero1st
tag
Neked milyen gépen fut? mert elég sértő számomra h beszaggat, amikor a Modern W 3, Battlefield 3 szagatás nélkül megy Full Hd-ben

-
Lechero1st
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
grat a nyomtávhoz...már csak vmi jó kis MÁV-os Mo pálya kénne
köszi a linkeket 
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lechero1st
üzenetére
railsim-fr.com
rail-sim.de
railworks-austria.atcsak aktiváld őket

ui.: albula2 amúgy 5* kinézetre, csak az az idegesítő LOD hiba ne lenne....ja meg méteres nyomtáv

-
Lechero1st
tag
de ha találsz ilyen cuccokat, nyugodtan szúrd be köszi Csizmás

-
Lechero1st
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
oksa köszi, sikerült...akkor azt nem rakom fel :S
nekem így is szokott szagatni időközönként, pedig atomerőmű van itthon... 
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lechero1st
üzenetére
elindítod, és vannak fülek, na ott a package manager-re kattintasz, nyomsz egy refresht, aztán ha lefutott, akkor install, és betallózod az RWP fileket, egyszerre lehet többet.
ui.: az albula 2 el van baszva, nálam fix 14 fps volt, vmi elcseszett az alkotó a sínek LOD-jával....

-
Lechero1st
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Milyen progival kell telepíteni Csizmás? és hogyan?
elmagyarázod lécci?
Package Managerrel?
Ja már meg van 
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
akkormár énis összedobok egyet barstow- san bernardinora
igaz kelleni fog hozzá egy két külsős add-on de általában ingyenesek
mondjuk a horseshoe pont nem az de pár hooper miatt kell -
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
érdekel persze
-
Mr.Csizmás
titán
villany teher scenario érdekel valakit?
mert jövőhéten gyakorlásképpen össze akarok dobni 1-2-t -
-
szállitó
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
köszönöm majd probálkozom vele...

-
szállitó
senior tag
a small ejectort és a cylinder cock ot mikor mire kell használni?
-
szállitó
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
például egy dorset ig gőzös ott megcsinálom pontban veszem fel az utasokat abban a perceben amikor kell és mégsem jó neki kirakja a piros x hogy nem csináltam meg vagy volt egy német ahol idöre kellet menni az utolso elöttinél pirosvolt valami problémát irt meguntam továbbmentem természetesen kisiklott itt nem tudtam a megoldást...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
van azért olyan scenario hogy cseszheted ha óvatos vagy mert olyan vonatod hogy nem tudsz megállni vagy időben lelassítani, lejtőnek lefelé jeges pályán ... aztán van 150-200 méter a jelzők között, zúgsz lefele 100-zal , lassítsd be blokkolás nélkül ..

előfordul hogy beleszaladok pirosba énis
class 50 scenariok közül a középsőben pl tök jót lehet gyorsulni egy HST ellen
ott nincs is kedved elvenni a gázt hiába sárga a jelző
-
szállitó
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

én ezeket nem találtam sehol...

-
szállitó
senior tag
válasz
Lechero1st
üzenetére
én nem tudom megtanulni mert van hogy bele kell menni a pirosba meg kiir problémákat és azt nem mindig értem meg és ezért ugrik a feladat de easy ben nincs gond hiba ott csak vezetni kell az szerintem mindenki számára megoldható még nekem is aki 95% fps eket játszik
-
subaruwrc
félisten
na milyen jó kis csapat kezd gyülekezni. végre

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lechero1st
üzenetére
van pár fain új pálya, guglizzatok rá:
altenburg - wildau 2.0
albula bahn 2.0
torino-genova 3.0mindegy TS2012-es...nagyon jól néz ki amikor behaladsz, és a peronlámpák bevillanak a vezetőfülkébe

-
szállitó
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én meg tegnap vettem meg eddig egyetlen egy nem volt meg ezek közül most probálkozom a játékkal az ide oda toli nem nagyon megy nehezen vált a 2d kép oda ahol szertném a váltokat álligatni...
meg hát az angoltudás sem az erösségem...
-
Lechero1st
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
oksa Köszi szépen
akkor tudom miért nem sikerült amikor 130al átmentem a pirosn
meg miért van vészfék easy módban 
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lechero1st
üzenetére
F3-al felhozod a segédablakot ott elvileg írja
de a sárga mindig azt jelenti, hogy a következő jelző megállj jelzésű, vagyis vörös. -
Lechero1st
tag
Sziasztok! Vki tudja hogy a sárga lámpánál mennyivel kell menni a vonattal?

piros meg zöld egyértelmű

-
szállitó
senior tag
2.99 euro ma a steam en 90% árengedményel...
-
subaruwrc
félisten
ez fincsi lesz

-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Aha, akkor reménytelen fizikai verziót keresnem.
Steamen gondolom nem fogadják el a hazai konvertibilis valutát...? 
-
mpierre
veterán
Hahó!
Szabad a gazda: Hol tudok ilyen játékot durrantani? (Nem virábótit...!) -
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
pedig egyszerű, a síneket kihúzogatod úgy, mintha terepasztalt csinálnál, váltókat csinálni macerásabb (hogy szép is legyen), aztán beszórod a jelzőket (ez az expert része, be kell kötni, mint a valóságban), aztán az objektumok lerakása már barbie babaház nehézségi szintű. (persze van pár segéd dolog, pl. erdőbe tenni hangforrást, meg ilyenek)
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
no
azzal még nem vagyok tisztában
scenariokat találtam ki de még azokat se tudom megvalósítani meg mindig ilyen fél 1 - 1 körül jutok oda akkor meg már nem sok agyam van. viszont fasza consistokat szoktam összepattintani, horseshoen vagy cajon passon keresztül
-
Mr.Csizmás
titán
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
be is dobnám az első kérdést ha már angol nyelvű ide tartozó fórumtémát nemigazán találtam
szóval
az AI vonatok normális coupler megnyúlással dolgoznak míg ha általam épített, vagy scenarioba előre összeállított vonatot vezetek, az első pár coupler hajlamos odáig megnyúlni hogy már grafika sincs hozzá, és a szerintem lehetséges max méret 2-3 szorosa. oké mondhatnánk hogy durván gyorsítok és azért. nade az AI vonatokon is lehet hallani hogy pár mp után már csőgázon vannak, úgy is gyorsítanak a couplerek mégse nyúlnak meg ilyen brutál mértékben. kérdésem lényege hogy erre van e valami féle bugfix vagy sima buhera, hogy azok is normálisan viselkedjenek és ne nyúljanak meg a végtelenségbe ? ha esetleg nem tiszta a kérdés, tudok képeket is prezentálni a problémára. -
Mr.Csizmás
titán
uppp, kérem a topic átnevezését

-
Talib
tag
Ami a legjobban tetszett az az advanced graf beállítások:

-
Killer1989
csendes tag
*cHcEffectDx.cpp
-
Killer1989
csendes tag
Mit kell telepíteni még a RS-hoz, hogy a cHcEffectDx..cpp ne hiányozzon?
PLEASE HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
hopiros
csendes tag
Ha valaki tud segítsen! Nekem sajnos nem indul el a játék. A gép a következőt írja ki: Rail Sim Launcher Applicotion működépse leállt. a program helyes működése hiba miatt megszakadt. A gépen Mobile Intel (R)945 Express Famyli videokártya van.
-
Jadro
veterán
válasz
I. Richard
üzenetére
"Nagyon várom, hogy a Protrain csapata mit fog kezdeni ezzel a játékkal, mivel a TShez nagyon jó kiegeket csináltak."
Ízlések és pofonok..

Egyébként nem fognak fejleszteni RS alá.
-
RoyalFlush
őstag
Akad a RAIL SIMULATOR 2007 demója
No uninstall -
RoyalFlush
őstag
No, melyik vonatszimulátort ajánlanátok nekem megvételre ?

-
konrad
aktív tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Nálam volt olyan hjogy az alagútban esett az eső
. -
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Tegnap bukkantam rá erre a játékra, gondoltam kipróbálom. Hááát, elég vegyesek az érzelmeim.
Először is a játék sebessége eléggé gyenge a gépemen, ha meg a grafikát lejjebb veszem, akkor a képi világa lesz gázos. A hangok tényleg jók lettek, valamint a fizika sem rossz, bár még itt sem nagyon láttam, h. a "cocpit" mozgását lemodellezték volna. Valóságban azért eléggé tud mozogni a vonat pl a váltókon keresztülhaladva.
A fő gondom a "küldetések" számával, a pályák hosszával és a vezethető mozdonyok számával van. Igaz, hogy a TSben sem volt túl sok, de itt sokkal inkább azt érzem, hogy a készítők megcsinálták a játék motorját, de a pályák, vonatok elkészítését meghagyják a lelkes amatőröknek / profiknak.
Nagyon várom, hogy a Protrain csapata mit fog kezdeni ezzel a játékkal, mivel a TShez nagyon jó kiegeket csináltak.Szóval marad egy darabig a TS a favorit, aztán meglátjuk, hogy miként alakul a játék sorsa, lesz-e akkora sikere, mint a TSnek.
-
HÁZIGAZDA$
csendes tag
ja

-
HÁZIGAZDA$
csendes tag
ti miről beszéltek h magamnak válaszolok

-
Bomc
aktív tag
Loco Mania

-
csabikaka
csendes tag
válasz
HÁZIGAZDA$
üzenetére
látom te sem bírod warez nélkül...
na minddeggyy az ijenekér bann jár ám! a vonatszimulátorok jók megéri megveni
-
HÁZIGAZDA$
csendes tag
nem tudtok vmi jó vonatszimulátort?
(nem demo) -
csabikaka
csendes tag
a trainz sokkal jobb volt (sztem)
-
Bomc
aktív tag
Fogalmam sincs én csak freeplayba játszok, mosta meg inkább pályákat csinálok. Nekem a beépitett pályákba nagyon szaggat a gép
mondjuk nem is valami erös gépem van... -
light01
tag
Azt én is megtaláltam,de okosabb nem lettem.Van 4 jel:az első egy sín ott látszanak a vonatok a váltók meg a sínek(piros,zöld,sárga,fehér színben),utánna egy nem tudom mi,ott van egy ilyen,hogy next destination-no next destination arrival time n/a wait time,utánna van az emelkedő,ahol mutatja,hogy a pálya hogy emelkedik,vag ysüllyed,utánna meg van ahol mutatja a kocsikat.
Szóval ebből hol kéne tudnom,hova menjek???? -
light01
tag
Ma szereztem meg a játékot.És egyszerűen nem megy.Hogyan kell átváltani a váltókat?
-
Bomc
aktív tag
Nekem nagyon bejön
Kis gyakorlással sokkal egyszerűbben lehet saját pályát csinálni mint a TS-ban meg az egész szimuláció, hangok sokkal élethűbbek... csak azt nem értem hogy szabad játékben nekem pl néha nem enged arra menni amerre akarok
saját pálya powa az a legjobb 
-
norby2
csendes tag
Hali!!!
Manapság szereztem meg a rail simulatort, ha tudtok segítsetek.
A következő hiát írja ki elépés előtt:
Hiányzik: c:\dev\.....\chceffectdx.cppElőre is kösz a segítséget!!!
Hello!!! -
kltz
tag
Hello! Meg van a játék szerintem elég jóra sikerült, de a pályaépítőben nem tudom, hol keresem a vonatokat h, rárakjam a sínekre. Valaki tud benne segíteni?
-
kltz
tag
Hello! A hivatalos oldalon már vannak fennt új vonatok, ha valakit érdekell.
-
KiLlHeIm13
csendes tag
Megszereztem a Game-t de ez a graf pfff.....
Szerintem a Microsoft TS 6-szor lekörözi!

-
HavocS
senior tag
MSTS nem lenne rossz, ha nem kéne minden route-hoz szabályosan összekukázni a komponenseket, hogy menjen, na meg ne esne 25 fps alá egy 3.2 gigára húzott core2duo-n...
Érdemes megnézni a Trainz-hez készült Debrecen-Nyíregyháza (azt hiszem) vonalat, na az über. Bár ott meg VB nincs, azt legalább beépítették az MSTS-be. Más kérdés, hogy elég hülyeségeket mutat néhol a sátorjelző 
-
ftc
nagyúr
Mi ez a vacak? MS: TS sokkal jobb még ma is

-
fdfrs
csendes tag
Hát ezzel tökéletesen egyetértek!
Valami nagyon nincsen rendben a tényleges játékgrafikával a szemlétetésekhez képest...

Nekem nagy csalódás volt az egész játék - uninstall megvolt!

Sokkal többre számítottam, de kiderült, hogy a TS még mindig sokkal nagyobbat domborít mindenféle téren, mint ez a "valami"! Főleg a magyar vonatkozású pályákkal... - Itt köszönném meg a modderek áldásos munkáját TS-hez!
Sokkal színvonalasabb graf és játékélmény jellemzi - szerintem...Rail Simulator... hm... elkeseredtem...

Csak fikázni tudnám, úgyhogy abba is hagytam...
-
HavocS
senior tag
Bakker, mi ez a graf?
Mintha az előzetes trailerekben nem ez lett volna 
-
vzsolo2225
tag
Hy!
Nekem viszont nem indul el a cucc! "Creating Main Window" után kilép a winbe
Tudja esetleg valaki, mi lehet a probléma? -
Jadro
veterán
"Annak idején pedig (2001, ha jól emlékszem) elég pofásan nézett ki a Microsoft Train Simulator."
Ugye most vicceslz?
Az alappályák rondák voltak, kidolgozatlanok. Emellett "csak" a játék motorjával van a mai napig is a legnagyobb baj. Persze időközben rengeteg mod és patch jelent meg, aminek hatására azért egész pofás lett a TS.Majd meglátjuk mi lesz az RS-ből pár hónap múlva. Ez az a fajta játék amit folyamatosan kiegészítenek, fejlesztenek. Ha ezt nem lehetne, hamar a süllyesztőbe kerülne.
-
tomej
aktív tag
Hát nagyot csalódtam a grafikában, sokkal többet vártam tőle, ennyi erővel sztem ha egy új motort gyártott volna a KUJU az MSTS-hez az add-on-ok miatt sokkal jobban jártunk volna (dehát a microsoft...
). Első blikkre a menet fizikája nekem elég tetszetős és a hangok is rendben vannak. Siklásnál azért nem hinném, hogy a villany a valóságban visszapattanna a fáról... -
cadgers
aktív tag
Megjelent a játék, és boldog tulajdonosának mondhatom magam

Vannak hibái a játéknak, de attól függetlenül nagyon jó

Csak kéne hozzá leírás
-
Archer
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerintem ne akarj MÁV modot, mert akkor gyakorlatilag abból fog állni a játék, hogy mindig tönkremegy valami a mozdonyon, minden vonat késik legalább fél órát meg indulás előtt egy tonna papírt ki kell töltened

-
Darth_Revan
veterán
Nem rossz játék. Ha ehez is jelenik meg MÁV mod,akkor lehet befektetek rá

-
-
snecy
senior tag
A játék Steamen érhető el, változó áron, gyakran van akcióban: Train Simulator 2013
Magyar fórum, ahol készítők is jelenvannak: http://marci.triak.hu/msts/index.php
osztrák (ÖBB) kocsik, objektumok: http://railworks-austria.at/
német objektumok, kocsik, mozdonyok, fórum: http://rail-sim.de
francia fórum, gépek, mozdonyok, egyéb dolgok: http://railsim.fr/
román LE3400 mozdony, és gyorsvonati kocsik: http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&Itemid=49
német kocsik, nagyon ügyes alkotó: http://rw-0381.blogspot.hu/[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Raspberry Pi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

grat a nyomtávhoz...már csak vmi jó kis MÁV-os Mo pálya kénne
köszi a linkeket 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Steamen gondolom nem fogadják el a hazai konvertibilis valutát...? 
No uninstall