Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaad71
csendes tag
Kösz a segítséget, a driver csere nem segített... Ha nincsen bekapcsolva a Train Simulator 2012 Game Engine Technology opciót akkor milyen hátrányok érnek? Mert e nélkül minden tökéletes..
-
kaad71
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem.
A játékban ha bepipálom a Train Simulator 2012 Game Engine Technology lehetőséget, akkor a környezetet teljesen elrontja. Minden "havas" lesz, ha felkapcsolom a lámpát azon nem látni, nem láthatók a jelzők... stb. Ha kikapcsolom, minden rendben.
Esetleg van valakinek ötlete?
Kösz, András
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jól sejtem, hogy ő is a fejlesztők között van?
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor első kézből kaphatjuk meg a fejlesztés aktuális állását.

-
m1sk4r
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az jó, lesz esetleg magyar pálya is? Egyébként honnan van az infó, ha nem titok? -
m1sk4r
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az jó, készül a Teknő. Sziliről és a Szergejről nincs hír? A Púposról is láttam videót.
Szerk.: Ez hivatalos DLC lesz?
-
Mr.Csizmás
titán
készítik ezt is:

-
m1sk4r
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor vettem meg én is, most jól jött volna egy-két jóárasított DLC. Leginkább az UP Big Boy Add-onra, meg a Challenger DLC-re fáj a fogam. Imádom ezeket a hatalmas gőzösöket.
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
Lechero1st
üzenetére
Akciós a játék most Steamen, csak éppen a DLC-k nincsenek leárazva.

Szerk.: Nem válasz akart lenni, félrenyomtam.
-
Lechero1st
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
persze, ráér, majd ha lesz időd...előre is köszi
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lechero1st
üzenetére
keress vissza, csinaltam parat, illetve fogok is. ha picit raer, kesobb tudok linkelni.
-
Lechero1st
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tudtok vmi jó scenariot, amit lehet játszani és mükszik, mert a játékban lévőket már kijátszottam....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lechero1st
üzenetére
nincs, elég kevés szöveg van benne.
-
Lechero1st
tag
Üdv Néktek!
Elnézést, hogy csak most jelenkeztem, csak meló volt 12 órázás 2 hónapon keresztül semmi pihenéssel, meg is lett az ára, mostmár pihenhetek itthon...lesz idő gamelni

magyarosítás még nincs a game-hez? vmi béta verzió?
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tessék?

Kifejtenéd bővebben?
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, ezt próbáltam már, hiába van telepítve, nem látszik a játékban a mozdonyok között

-
Sziasztok!
Van valakinek működő ES64 Taurus mozdonya?
Szívesen fogadnám

-
Huba20
csendes tag
Sziasztok!
Belekezdtem Tatabány-Oroszlány vasútvonal megépítésébe. Valós domborzatot és a Google Maps "szőnyeget" is sikerült már beleraknom, de egy kis problémába ütköztem. Ha a földre fektetem végig a vágányt, akkor kapok egy hullámvasutat. Szerintetek hogyan tudnám lemérni a valós pálya emelkedését ill. túlemelését?
Pár modellező ismerősöm is segítőkész. Szívesen csinálnának nekem pár magyaros házat, ipari létesítményt. A játékban lévő BR52-est is át lehetne alakítani 520-as sorozatra. Az már más kérdés, hogy mit fog reagálni az eredeti gép alkotógárdája...
Más: Nem tudom, hogy észrevettétek, de kidobták az új javítást. Sokkal jobban fut már a játék

-
Mr.Csizmás
titán
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
patent
-
Mr.Csizmás
titán
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

jó -
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
de szép bauxit!
honnan van? -
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
M62!
-
Mr.Csizmás
titán
uppolnék

aki megtalálja a steam profilomon a screenshotokat, láthat magyarosch dolgokat

-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
letöltöttem és feltelepítettem 4GB-nyi assetet, erre a legeslegutolsó az fizetős

fakk.
nincs is kedvem megnézni, hogy megy-e nélküle. majd holnap -
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hát az...
egy jó nagy pakkot kezdtem felhegeszteni a gépre, de a Readmejében valami ~40 egyéb cuccot kell felrakni, ez csak az első (és ehhez is kellett még vagy 2 GB-nyi asset)
elég monstre
-
Lenry
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
cöhh
v63 legyen hozzá
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az nyet
telepítgetek
van mit .. -
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

gimme pálya -
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nah
reinstall donemostmár van hozzá moddolt coupling.bin-em is és végre nem nyúlnak meg másfél méterre a kapcsolók hanem szép közel maradnak egymást just in real life

-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jöhet
minden pusztulás egy új kezdet
most kipróbálok olyan cuccokat is amit eddig nem akartam -
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem, ennél még amatőrebb a hiba. feltelepítettem a bnsf packot és a kitömörített mappában assests néven vannak a dolgok. na ezt bemásoltam lett két dolog mondom átnevezem erre csinált 2 es meg 3 as másolatot az assets mappából majd azokat mondom lomtár aztán igenám de 3.2gb cucc ment a levesbe kb a lényege az egésznek aztán visszaállítás meg összefésülés után hopp nem lát semmit
zsírde mindegy, megvan minden hdd-n legalább egy csomó szart most nem rakok fel meg hátha elkezd működni ami eddig nem tette

-
subaruwrc
félisten
hah
miért ne basztassuk éjjel kettőkor a railworksot
asszem kinyírtam az egészet
nem lát se pályákat se vonatokat a főmenü
-
vidaila
senior tag
Magyar jellegű kiegészítő (mozdony, állomásépület, jelzők táblák stb.) jelentek mrá meg a Railworks-hoz? Ha igen tudnátok segíteni benne hol találok ilyen jellegű kiegészítőket?
-
Lenry
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
ugyanmár... az amcsiknak ehhez három mozdony kell?
4TE10S - from Russia, with love
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az normális hogy se a kék csík nem jelzi a nekem kijelölt útvonalat se a váltókat nem tudom állítani 2d mapen ?
-
subaruwrc
félisten
ez a kedvenc videóm lett mától
hogy rugaszkodik el 11000 ló, nemsemmi. kis lassúmenet az elején hogy az úgynevezet
" slack actiont " kiküszöböljék aztán szinte azonnal ami a csövön kifér üzemmód, zene füleimnek
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hallod 12 percet álltam az állomáson mire el tudtam indulni

mindezt hajnal 2 kor
de majd nekifutok ígérem. baromi könnyűnek tűnik ez a consist amúgy és olyan darabosan vezetek mint egy nagymama
-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
kaptam érte egy gyorshajtási figyelmeztetést

-
Mr.Csizmás
titán
én állítottam be, csak annyit csináltam, hogy klónoztam a 414-est, átírtam az időjárás scriptet, meg a dátumot, évszakot, leírást.
ja, megállásokat megvariáltam. hogy tetszett az ideiglenes 40-es lassú valahol félúton?

subi: L gyorsoldás, M sima oldás, Á vonatfék, Ű mozdonyfék húz, É old...???
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
kezdjük a legegyszerűbbel
mivel tolom neki ?
a fék az levan szaarvaaa XD
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nekem meg komplett az út se indul el

-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
teljesítve

nekem jobban bejött a 414-es éjszakai, havas környezete, de nem tudom, hogy a gép állítja vagy te...
-
Mr.Csizmás
titán
DZ415 scenario
414 javított, és átszerkesztett verziója. ha amaz fentvolt, akkor mehet mellé simán, újabb cucc nem kell.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
szóval nintendózzad ki, bazeg
ha lehet picit besírtam

ha olvasol 9gag-et akkor be fog ugrani a meme amire gondolok ..
németek ...

én ilyennel szivattam ma magam negyed órát hogy mondom 40mph-val leszel szives megérkezni a váltóhoz
ő meg egy baszom piros X.szel közölte h route blocked. mondom miazanyád
visszavettem 25-re mindjárt : újratervezész .. XD
ktsg egy game ez
de valahogy jó érzés látni amikor életre kel a műved és pontosan indul meg érkezik mindenki, jól mennek a dolgok .. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
egyrészt a kicsi állomások, 2 forgalmi vágány, és 1-2 iparvágány, másrészt a német forgalmi rend, miszerint minden jobbra megy, így xy állomás 1. vágánya mindig az A felé menő vonatoké, 2. vágány a B irány, és ez benne van a sínben is definiálva, mint forgalmi irány.
szóval nintendózzad ki, bazeg a kocsi feladást, és leakasztást

nem is enged alapból fordítottra, de a scenario toolban van a select, a kis sárga szaggatott vonalas izé, azzal lehet ilyen aranyosságokat, mint a vágány mindkét forgalmi irányra állítása, ideiglenes lassújel, ami lehet kettős lassújel, pályahiba, stb.

-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
chessie and ohio - alleghany route v4.5 baby

rajta csx sd70 mac *2 + conrail sd70mac + norfolk southern d9-40cw + 120 szén vagon
ennek a végére csattant a két mozdony amit végül sikerült tökéletesre bepozícionálni
amúgy nem egy túl élménydús scenario főleg annak aki nem amcsi vonatbuzi
ekkora vonatokkal nem egyszerű dolgozni
majd ha lesz energiám töröm a fejem valami kompaktabb, életszerűbb és élménydúsabbonaz korrekt lehet amikor kukázhatod a munkádat
de mi lett a gebasz ? -
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
öccsém
olyan pontosan állítottam be a dolgokat
tökkkéletes a csatlakozás ..
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hát buta az ai mint a segg az tuti
a művelet annyi lenne hogy A-ból elindulok B-ben megállok
B ben a szerelvény végéhez csattan két helper mozdony aztán folytatódik az út C-be
ezzel csak az az apró bibi hogy a váltó előtt van a jelző, viszont a váltón ugye át kell haladnom hogy kiengedje az AI-t a fővonalra de utána az meg megáll a vörösnél ..
oké mondhatnánk tolassak vissza de egyrészt egy 130 vagonos szénvonatról van szó ami nem úgy megy hogy csak hopp rátolatok, másrészt nem is csatlakozik fel hanem átbugol rajtamár fejben átszerkesztettem az egészet ami szerintem fog működni csak az én igényeimnek nem fog megfelelni mert valósághű scenariot szeretnék, de ez így nem teljesen lesz az ..
Új hozzászólás Aktív témák

- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy a videókártya beállításaiban kell(ene) állítani.
legalábbis alkotgat, de főleg TS-ből átkonvertált dolgokkal, semmi publikus kiadása nincs.

Az jó, lesz esetleg magyar pálya is? Egyébként honnan van az infó, ha nem titok?

![[link] [link]](http://noob.hu/2012/01/28/tn/2012-01-28_00003.jpg)

az 1-es scenario pack.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)