Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bgabi1

aktív tag

Most mappabuzerálás nélkül végre sikerült az rwp fájlokat telepítenem.
    Az amerikai oldalról leszedtem 4 pályát, abból kettő kifogástalanul működik egy két apró észrevétellel, egy félig meddig egy pedig egyáltalán nem.
    Ha nem fárasztalak feltennék néhány kérdést.

1.) Miből lehet tudni, hogy adott pálya mozdony egyéb objektum kompatibilis-e a 13-al. Végigolvasva a fórumot láttam, hogy a 12-es verzió kompatibilis a 13-al. Ez minden körülmények között igaz, vagy van ami nem?A három telepített pályacsomagból ugyanis csak 2 működik, a harmadik mozdony nélkül jelenik meg a negyediknek pedig csak a neve jelenik meg.

2.) A következő kérdésem az, ha pályát letöltök, akkor ott minden esetben meg kell lennie a vonatoknak, vagy van olyan is, ahová nekem kell telepítenem. Általában ezekben az esetekben egy fekete táblát dob ki edit illetve exit lehetőséggel, ahol felsorolja, hogy mi nincs meg. Editet választva azonban, a bűvös kockánál sem találom az adott mozdonyt, pl. az 1200-ast a Moszkvai erdőcskében, vagy ha igen, akkor hiába pipálom ki, nem lehet vágányra pakolni.

3.) A két kifogástalanul működő pályánál van egy apró esztétikai hiba, mégpedig a fotó hiányzik a kiválasztásnál. Sem a pályáról, sem a mozdonyról nincs kép csak egy üres téglalap. A neve viszont oda van írva. Ezen lehet segíteni valahogy utólag?

Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák