Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Azért örülök ilyenkor megvallom

Egyetlen kikapcsolódásom a játék, és erre állítjuk össze a gépemet (pár ph-s barát)
Ismét igazolást nyert az NV helytállása (ha nem is tökéletes, és csúcs), de nagy általánosságban kompatibilisebb a játékokkal mindenkor szinte.
Nagy körültekintéssel választjuk ki a karimat erre a célra, r-gó nem a legerősebb kari a legjobb választás, ezt megtanultam, mert megtanították nekem, hála több ph-s barátomnak.
Ennek ellenére nem becsülöm le az AMD karikat sem, mert jók azok is, csak mindegyik más szemszöget vesz alapul.
Ennek ellenére azt mondom, hogy kell a verseny, ne puhuljon el a fejlesztés egyik oldalon se, és jó dolognak tartom ezt.
Igaz a kari nem minden, mert sok összetevője van a dolgoknak, hogy jól működjön a rendszer.
Az igazat megvallva még most sem tudom igazán eldönteni merre is húz a szíved
, és az írásaid alapján ......... 
Sok mindent lehet tanulni a fejtegetéseitekből abu-val, mert sokszor értelmes hangnemben, és jókat írtok, máskor meg csak az acsarkodás megy
Félreértés ne essen nem állok egyik oldalon sem, én is a közös megoldás híve vagyok.
A vitákat jónak tartom ha eredményre vezetőek, és itt a RAGE sokra megtanított minket, főleg hogy másképpen nézzük ezentúl a dolgokat.
Azért remélem (reméljük) nem ez lesz a jövő, hogy mindegyik oldal ennyire széthúz, és mi isszuk majd meg a levét, mert ez már tisztán látszik.
A felhasználó sem teljesen hülye
Azért csak be próbálkoznak, mint a példa is mutatja
Minden jót, és szebb jövőt:
Új hozzászólás Aktív témák

- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, fekete, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és az írásaid alapján .........