- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hát jaja,mentem volna inkább dugni az "install" gomb megnyomása helyett...így sajna rossz végén voltam a fütyinek.
Már restartkor kékhalál volt a csodadriver,miután nagy nehezen megszabadultam tőle(sosincs amúgy gond a driverekkel,legalábbis az installok szépen szoktak menni),no akkor jött a lényeg,hogy bármilyen driverrel akartam telepíteni,akart felmenni minden,hydravision,ccc....de a driver nem
Vicces,nem talált videokarit a pakk.Még viccesebb,hogy egyáltalán akinek nincs ati karija,miért teszi fel a többi komponenst?
Gondolom az nvidiások sok ati drivert tesznek fel,mert jó nekik is valamire...
Némi driversweeper+manuál akció aztán végülis irtotta a dolgot...aztán némi eszközkezelőzés után megint egy jó kis 6850 tulajdonosa voltam,a win szerint is
De a Rage nem jó.Pedig a 11.10 prew2-est javasolják hozzá...az akadás kisebb gond,a jobnumthreads 0-val már menne....de textúra a kezdőhelyen volt csak,az első küldi után valami barlangba kell lemenni vagy mibe,ott már homályos paca volt minden,bármit csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Arc Raiders
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát jaja,mentem volna inkább dugni az "install" gomb megnyomása helyett...így sajna rossz végén voltam a fütyinek.