- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike784
tag
Köszi! kipróbálnám de nem tudom telepíteni és a listában sincs. (be van állítva a frissítés és manuálisan is ráfrissítettem)
4.3.6.0923 verzió van a nason és se az Mc-t se ezt nem tudom telepíteni.
Innen töltöttem le és ezt a hibát írja (mind a kettőt próbáltam):Wrong architecture: QBittorrent 3.3.16 is built for arm-x41
Meg találtam a Qbittorent 4-est is de az se megy felFailed to install QBittorrent 4.1.5.0. Installation package is incompatible. Use the correct package.
Ugyan ez a hiba az Mc-vel is.
-
Geth
veterán
Nekem TS-251 van, de még nem váltottam 1000-es netre, a 100-asat meg nyilván röhögve kihajtja (de gondolom azt még az ARM-os is).
Olyat már olvastam valahol, hogy 90 MBps-el töltött, de eléggé maxon terhelte a CPU-t, és emiatt nem is volt stabil, de sajnos a pontos torrent klienst és annak beállításait nem részletezték. Ha rosszul van beállítva, akkor akár le is lehet térdeltetni
Viszont akármi is lesz az eredmény, én biztos nem cserélek NAS-t, mert amúgy nincs vele semmi bajom.
A kérdés inkább az, hogy érdemes-e még ennél is sokkal többet rákölteni, csak hogy ki legyen hajtva a net? -
-
-
Amúgy épp most néztem a lényeget .
Szépen becsomagolom , futár , aztán kész .
-
-
-
-
Másra is használnám , nem arról van szó , de a torrent is had menjen , ha már van rá lehetőség .
Arról nem beszélve 2000/500-as netem van , a modem bírja , a kábelek kat 7-es mindegyik , tehát a feltételekkel nincs probléma . Most van nálam 3.-ik napja , de két ünnem között megy vissza .
Egyedül ez ami nem tetszik , ha a sebességet tudná akkor maradna , de így ... -
Geth
veterán
Én Deluge-t használok
Annak a webUI-ja használható (nem rókáztam tőle, mint a Transmissionétől), és minden normális böngészőn ugyanúgy működik. Erős jelszóval van védve, a QTS-en automatikusan frissülő Let's Encrypt-es https mellett.
Droidon van hozzá több app is, de nem használom, az RSS feature nekem elég
just worksErőforrást gondolom többet zabál (python vs c/c++), de nem érdekel
x86-on legalábbis bőven nem fekteti meg, szépen dolgozik cacheből (most 1GB amit adtam neki).
Nem tudom megmondani mennyit hoz a celeronon, mert 100as a net. -
-
-
-
Laca0
addikt
Gratula! Én is csak pár napos tulaj vagyok, de nekem is jók az első benyomásaim
Szerk.: száműztem a szobából minden 3.5"-os winyós tárolót a rezonanciák miatt, a letöltések, filmtárak is 2.5"-os winyókon vannak. Tartottam egy kicsit tőle, hogy 2db 2TB-os nagy winyó megint "csinálja majd itt nekem a fesztivált", de nagyon kellemesen csalódtam! Alig hallható, rezonancia nincs!
Egy kérdés mindenkitől:
Nem megy semmilyen letöltés, backup, semmi most még, csak a dlna, foto, video szerver fut a háttérben. Időnként hallom, hogy felpörögnek a winyók. Egy smart tv bekapcsolása (csak tévéadás nézés) okozhat ilyen felpörgést? Amikor a tévé ellenőrzi a hálózati szolgáltatásokat, akkor ez a keresés egyből beindít egy hozzáférési eljárást? -
Alex91
félisten
1. Mihez kepest?
2. Klienstol fugg, de ehhez a nethez nem lesz acelos... (Sajat letoltoje, elegge korlatozva van, max. 15 torrent futhat benne, es max. 5-ot tolt le egyszerre. Inkabb a 15-os korlat a gaz, nem lehet seedelni tobbezer torrentet.)
3. Mit? Fotot tudsz app-pal, a tobbihez iCloud/PC.
4. Ja.
5. Gondolom ez menni fog, mondjuk itt is mivel?
6. Nem, a HDD hangja lesz zavaro.
7. Mint minden NAS-t, ha ugy van beallitva a halozatod, meg a NAS-od...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest