- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Mr Bond 007 #1890 üzenetére
A linkelt hozzászólásba még azt is írták (megnéztem, mert kiváncsi voltam, és tényleg):
a purple data sheet-jén fel se tüntetik a Mean Time Between Failures (MTBF) paramétert -
Biga123
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1773 üzenetére
Mostmár engem is érdekel mi lehet a vége ezeknek , kicsit benéztem a milyen nast vegyek topicba és ott 25-30 MB/s es maxokat írnak kb a J1900 as és hasonló nasokra és épített rendszerekre is .
Ez meg KB 250 Mbps nek felel meg. -
Biga123
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1722 üzenetére
Igen sajna énis csak eddig jutottam
-
sony309
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1719 üzenetére
Igen, telepítve van.
-
Stingie
tag
válasz
Mr Bond 007 #1688 üzenetére
A legfrissebb van most fent, de az eggyel korábbival is ez a helyzet... DDNS-t használ itt valaki a QNAP-hoz, ha igen akkor melyiket ?
-
Biga123
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1675 üzenetére
Néha azért bejön
Bár arra kíváncsi lennék mitől ment tönkre, egy addig rendesen működő renszer -
Biga123
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1657 üzenetére
Kb én is erre jutottam.
Köszi -
krobiboy
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #1637 üzenetére
Köszönöm! Kipróbálom.... :-)
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1636 üzenetére
Ja és a kérdésedre válaszolva csak akkor használ cpu-t ha lejátszol.
-
krobiboy
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #1634 üzenetére
De a plex felnyomja a proci használatot...ha rá van csatlakozva egy eszköz ha nincs. Vagy rosszul tudom?
-
8nemesis8
veterán
válasz
Mr Bond 007 #1622 üzenetére
Köszi a tippet!
Ha jól látom, amikor Browse-olja a mentés helyét, ot tlehet megadni új FTP kapcsolatot? Ergo, ha a NAS nem itt lesz helyileg, akkor FTP adatokat megadva, ugyanúgy lehet a végcél!? -
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1617 üzenetére
Nem mintha tervezném leváltani a NAS-om, de jó, hogy csináltak ilyen táblázatot
-
Cölöp
tag
válasz
Mr Bond 007 #1617 üzenetére
Köszi!
x12-t ír csak. Ebbe bele lehet érteni a 212p-t is?
A QTS verzióm a legfrissebb, a linkelt guide viszont régi verziókkal készült. Gondolom a lényeg, hogy az új NAS-on is legalább az a kiadás kell, hogy fusson, mint a régin. -
Stingie
tag
válasz
Mr Bond 007 #1605 üzenetére
Ezt kipróbálom otthon, köszi. Kerestem a szükséges portok listáját a CloudLinknél, de valamiért elkerülte a figyelmem reggel. Networkosként én sem ajánlom senkinek az uPnP-t, mert egy dolog hogy az átlag felhasználó életét megkönnyíti, de ezáltal kontrollálatlanul enged ki-be forgalmat.
-
plejik
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1584 üzenetére
Köszi.
A jogosultságokat lehet, de az FTP-s jogosultságokat én a jelenlegiben sehol nem találtam. De lehet megoldom másképp.
-
modeart
tag
válasz
Mr Bond 007 #1576 üzenetére
Lemez nélkül is teljesen halott. Ha berakom a két lemezt (azok is újak egyébként) akkor bekapcsoláskor ad egy hangjelzést, illetve felváltva villognak a power és a vinyó státusz ledek és ennyi... se kép se hang.
-
krobiboy
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #1528 üzenetére
Koszi most a 17.1 van fent, de a QTS 4.2.2 rendszeren.... valahol azt olvastam, hogy a 4.3-as rendszeren nem fut. A regi Nas-emen is fent volt a 4.3 meg a kodi 17.1 es amikor elinditottam a kodit kidobott...
-
fkenny
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #1519 üzenetére
A virtuális gépeket egy "rendes" szervergépről üzemeltetném így csak Iscsi un-ként használnám. A kérdésem az volna, hogy kettő darab egyforma Q-nap tud-e failover cluster módban menni, vagy sem.
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1508 üzenetére
Köszi az infót, annyira nem fontosak az adatok, ezért is csak 1 hdd van benne, de nem biztos, hogy tovább növelném a hibalehetoseget.
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1506 üzenetére
Meglátom, most így nem zavaró az 1GB RAM, de ha úgy alakul megfontolom.
-
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #1492 üzenetére
Nem tudom milyen konfigot használ, az biztos, hogy ha jó a helyi hálózat akkor nincs gond.
-
mr.tejjfel
tag
válasz
Mr Bond 007 #1439 üzenetére
Szia,
Mindent kilőttem. Maradt a HD Station:- Kodi (17), Spotify, HD Player.
Ami elkeserítő, hogy elvileg a ASUSTOR AS6202T ugyan azt a hardvert kapta és ott nem gond a h265 sem a h264.. -> [link]Mathiask: Köszönöm, megpróbálom azt is.
-
Mathiask
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #1439 üzenetére
-
Bdanyy
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1395 üzenetére
Igen, én is ezt olvastam
Akkor marad szerintem a chromecast, kényelmesebb is, hogy az eszközt le lehet lockolni.
-
válasz
Mr Bond 007 #1395 üzenetére
Kis kiegészítés: a Kodi nem XBMC alapú, hanem maga az XBMC. Mivel a prject anno az első Xboxra készült, ezért kapta az Xbox Media Center (XBMC) nevet. Pár éve a dev-ek időszerűnek látták a névcserét, mert kevés (semmi) relevanciája nem volt már, tehát az XBMC nevet eldobták, és azóta Kodi-nak hívják ugyanazt az sw-t.
-
antistati
tag
válasz
Mr Bond 007 #1389 üzenetére
rTorrent alapból ingyenes, azt használom mobilos eléréssel is
-
Shirchy
tag
válasz
Mr Bond 007 #1388 üzenetére
Akkor jelenleg nincs olyan torrent kliens a nas-ra amelynek van pc-ről vezérelhető kiegészítője... Ez így fantasztikus...
Egy ekkora gyártónak ilyen hibát nem illene elkövetnie.
-
válasz
Mr Bond 007 #1381 üzenetére
Egyelőre nem akarok rajta torrentezni, máshol oldom meg
-
válasz
Mr Bond 007 #1360 üzenetére
Aham, köszi, akkor gondolom portolták a gyári Transmissiont, aztán ennyi.
Más: meg is vettem tegnap a TS-251-et. Jó móka, egy 2 fiókos HP Microserver feeling az egész (nanoserver
). Tettem bele ramot, és bootoltam rajta memtest-et pendrive-ról. Olvastam valamelyik külföldi fórumon hogy elvetemültek esxi-t is tesznek rá. Mennyire vicces lenne már xpenology-t hajtani rajta így
szerk.: oké, nincs új a nap alatt: http://xpenology.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=7158
-
antistati
tag
válasz
Mr Bond 007 #1360 üzenetére
Igen fapadosabb ez "Transmission", de nekem stabil:-)
-
válasz
Mr Bond 007 #1356 üzenetére
Mi hiányzik belőle amúgy ami a stock Transmissionben benne van, és ebből kimaradt?
-
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #1356 üzenetére
Nekem nem szempont a torrent, csak kérdeztem. Tudom, hogy van elég sok lehetőség és az rtorrent talán a legjobb.
-
válasz
Mr Bond 007 #1347 üzenetére
Köszi! Akkor szerintem eldőlt
-
ambudriver
tag
válasz
Mr Bond 007 #1343 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, megpróbálom portnyitást. (meg mindent amit írtatok)Csak este tudom kipróbálni.
Lehet jelentkezem még.
Köszönöm!! -
plejik
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1332 üzenetére
Kösz, ez már segített is.
-
pikar
tag
válasz
Mr Bond 007 #1318 üzenetére
Itt, [link] meg már 4.3.3.0095 build 20170216 Beta -nál írta azt, hogy final a 4.3.x.
Most akkor lehet, hogy a 4.3.x-re érti, azaz lehet az 4.3.9-is?
-
TMS0
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #1301 üzenetére
Szia, nekem még a 4.2 van fent, javasolja is a frissítést,de nem akartam felrakni a 4.3.2-t mert írtátok többen, hogy nem fut vele a transmission. Cloudlink nekem nincs is felrakva, igazából nem is tudom h kell-e nekem, van valami előnye? Általában böngészőben szoktam beírni a címet és portot. De majd otthon lehet h megpróbálom újrarakni a kapcsolatot. Az UPnP meg csak azért zavar mert ha bekapcsolom a Routeren (egy trékomos Technicolor 72000-as a drága...) akkor nem tudok belépni többet a routerbe (illetve a felhasználónevet/jelszót elfogadja, csak aztán pár sor szöveget dob csak ki és nem hozza be az admin felületet...) ezt csak factory settingses hard resettel tudom megoldani ami nem túl szerencsés, mert utána mindent lehet újra beállítani
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #1294 üzenetére
Na az jó lenne. Van ilyen tervben is amúgy?
Transmission kezd nagyon elhanyagolt lenni.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #1283 üzenetére
Csak x86os van? :-(
Csak kéne nas-t cserélnem lassan. Nem gondoltam volna, hogy TS-420as ilyen gyorsan "elavult" lesz -
antistati
tag
válasz
rTorrent-et instaláltam a NAS ra.
Távoli elérés sikerült Transdrone-al(androidos telóról), már tölt is le!
Köfi
-
antistati
tag
válasz
Mr Bond 007 #1287 üzenetére
Viszont rápillantottam a linkre amit írtál és ott írja, hogy van
Transdroid 2 néven -
antistati
tag
válasz
RTorrerent mobil app al vezérelhető androidon....?
Köfi
-
fogtunder
nagyúr
válasz
holnap szabi van, nem lesz otthon a gyerek se, szerintem most már felrakom a 4.3 bétát, hogy lesz időm, aztán vagy deluge, vagy rtorrent megy a tm helyére.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1282 üzenetére
Akinek x86-os cpu van a nason az felteheti a 4.3-at, mert a qnapclub repóban van rtorrent. [link]
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1231 üzenetére
Ja...majd állíthatok vissza mindent.
Bár ez a DLNA-s gond nem tudom mitől lehetett, meglesz-e még, ha igen, akkor másik DLNA alkalmazás kéne :/ -
ZS3NI
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1221 üzenetére
Egy fénykép mappa van még biztonsági mentésként, de azt feltoltam már felhőbe és külső hdd-n is megvan. Akkor szerintem próbálok egy RAID 0-át.
Akkor a mostani adatok és beállítások nem fognak elveszni ugye? Csak bővíti a helyet? Nem használtam még raidet soha, fogalmam nincs hogy működik.
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1218 üzenetére
Akkor marad, remélem elegendő lesz számomra.
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1214 üzenetére
Valóban mindent elérek a webes felületen, ez kétségtelen, csak megszoktam, hogy van egy külön alkalmazás a torrent kezelésére, de így is rendben van.
RAM-ok, látom neked nem HS van, hátha majd valaki tud segíteni.
ha egyáltalán jól értem, hogy a HS 251 esetében bővíthető.(#1217) Gsx-rr:
Tegnap került hozzám, ha jól értem nem kellett volna frissítsem a QNAP rendszerét, a korábbihoz még volt, a legújabbhoz jelenleg nincs (hivatalos forrásból).
-
ZS3NI
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1212 üzenetére
100+
Torrenten kívül csakis KODI filmnézésre van használva, 1x local networkon 1x pedig külső FTP-vel.
A teljes letöltési sebességet amúgy sosem érem el. PC-n lazán jön adat 50-60 mb\s-sel, itt pedig 16-18-nál nem tud feljebb menni. De inkább 10 körül jön.
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1209 üzenetére
Siker, mostantól a Deluge/Downloads mappába tölt. Köszönöm.
Kerestem, mivel kezelhetem távolról (nem webes felületen) a NAS-on futó Deluge-t, de nem találtam, te mivel oldod ezt meg, vagy mindig webes felületen nézed?
Illetve olvastam, neked is több RAM-od van, honnan sikerült beszerezni, vagy ugyanolyan kell ezekbe, mint a TS sorozat tagjaiba?
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1205 üzenetére
Sikerült a webes felületet elérni, le is tölt, de nem oda, ahova szeretném.
Biztos, hogy valahol, valamit rossz helyre , vagy rosszul írok.
Csináltam a NAS gyökérkönyvtárában egy Deluge és azon belül egy Downloads mappát, mert így értelemszerű és nem bonyolítanám a dolgot.A containerben a létrehozásnál (hálóaztnál Host-t állítottam be) itt pontosan mit és hova írjak, már próbáltam a "/share/Deluge" útvonalat beírni, de hogy jó helyre írtam-e vagy rosszul, nem tudom.
Átírtam a Deluge beállításaiban is a letöltést a "/data/Downloads" mappára.
Felteszem a Deluge telepítésénél rontottam el valamit, mert ha megnézem a beállításait, ezt látom:
/share/CACHEDEV1_DATA/Container/container-station-data/lib/docker/volumes/3ad275d50b41985b87a1323dd2bfa4723708983e7dafeb06b7b45f211b6b3924/_dataés ebben a Downloads mappa, amiben a letöltött anyag.
-
antistati
tag
válasz
Mr Bond 007 #1196 üzenetére
Mennyi helyez foglal ez a container station vizualizáció?
Köszi,
LAci -
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1201 üzenetére
Kimerítő írás, köszönöm, persze miután futott a deluge el is akadtam.
Kipróbáltam egy másik transmissiont, ami fut is a container alatt. Majd ebben az esetben is nyugtáztam, mint a deluge esetében, hogy okés, hogy fut az alkalmazás, látom a CPU terhelést, memóriahasználatot, aktuális használt sávszélességet, de ennyimármint a megszokott, általam keresett alkalmazás felületet nem találom (mint a transmission remote GUI-ja, de lehet webes is). Linux alatt, sőt igazából ezen a téren semmiben sem vagyok járatos, így valami nagyon tudatlanoknak való módszer érdekelne
Reméltem a Qnap kicsit felhasználóbarátabb és nem kell semmiféle érdemi tudás egy jobb torrent kliens alkalmazásához, de ez most nem jött be -
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1201 üzenetére
Bocs túlcsúsztam a szerk időn.
Ezután meg ha tényleg minden okés akkor lehet áthelyezni a régi torrent könyvtár tartalmát a deluge/downloads-ba a nason, és újra bele kell pakolni a torrent fileokat hogy menjen a seed.
Érdemes még beállítani hogy a konténer a nas indításakor automatice fusson, azt meg container stationben a beállításoknál az automatikus indítás csúszkával lehet aktiválni.
Remélem nem annyira zanzás, a felét fejből írtam és van már pár hónapja hogy megcsináltam.Látom közben megoldottad, csak hátha másnak is jól jön inkább leírtam.
-
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1198 üzenetére
Hát, végül is egy próbát megér, ezt hogyan telepíthetném a NAS-ra, mert az appcenterben nem található.
Köszi, annyit megértettem, hogy virtuális környezetben futtathatok appokat.
Telepítettem is, elindult a Container station. Igen, sok mindent tudhat, de nem találom, hol telepíthetek ebben a környezetben bármit is, na meg honnan. -
citkar
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1196 üzenetére
A transmissionnek örülnék (de meg se tudom nyitni így), mert távolról elérem a remote GUI-val. Ha ezt meg lehet oldani megpróbálnám, de ezt nem értem: "container stationben fut docker alatt".
Ezt elmagyaráznád mit jelent, mit is kéne tennem, hogy futhasson?
Nem gond, ha a transmission mappába fog menteni (gondolom ez is megadható, egyéb alkalmazásnak, hogy az ide letöltött filmeket elérjem a TV-n vagy mobilon).(Ha annyira fapados, hogy a remote GUI-val nem elérhető, végül is, más is jó, de a gyári letöltésvezérlő esetében még azt sem értem, hogy megadom a Donwload könyvtárat, ahova letöltsön (az incomplete és a complete is), majd azon belül egy temp-be letölti s ott is marad).
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1185 üzenetére
Köszönöm szépen
Ezzel is megerősítést nyert, hogy nem túlárazott Syno-t veszek...
Ha minden jól megy, szerdán meg is lesz.Milyen merevlemezt ajánlotok?
2db. wd40efrx-re gondoltam.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #1179 üzenetére
Én is ezt mondom, teljesen új termék, semmit nem jelent, hogy nincs rá béta, ami talán már akkor volt a régiekre, mikor ez megjelent.
-
rol33
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #1151 üzenetére
hát pont amit írtál is, hogy mondjuk én is nézek róla + még a le-fel töltés is megy, és attól tartok ekkor valakinél akadozni fog...
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1107 üzenetére
Fejlemény: Írtak a qnap-tól hogy akár 1-2 napon belül jön a 4.3.3 és ha azzal is fennál a gond, akkor szóljak vissza, és továbbítják a problémát a myqnapcloudos fejlesztőcsapatnak hogy nézzenek rá mi okozhatja.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1110 üzenetére
Feltettem a plexet, indexeltem is a sorozatokat, filmeket.
Ha el akarok indítani egy filmet az android boxon (plex programból) akkor azt kapom hogy: "The server is not powerful enough to convert video".Mitől lehet? Én nem akarok transzkódolni semmit, jóféle releasek vannak a tárhelyen, csak streamelni akarom 1:1.
-
pikar
tag
válasz
Mr Bond 007 #1105 üzenetére
Lehet még DNS feloldási probléma is. Ha a DNS beállítások nem azonosak az eszközeidben, érdemes végignézni és tesztelni a DNS szervert. Vagy egy próbára átállni a google szerverre.
Google Public DNS IP addresses
The Google Public DNS IP addresses (IPv4) are as follows:
8.8.8.8
8.8.4.4 -
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1104 üzenetére
Külön érdekesség hogy ha éppen megy és be tudok lépni a myqnapcloudos címen, akkor a cloudlink diagnosztikája szerint a webes elérés nem jó és a 80 és 8081-es portokat zártnak látja. Ugyanakkor ha direkt ip cím alapján lépek be, akkor zöld pipa, és ez a 2 port is nyitva.
Azért írtam egy ticketet a supportnak is, meg le futtattam egy cloudlink debugot amit elküldtem, kíváncsi vagyok mire jutnak. Egyébként egy 212-es nassal is jártak így, napra pontosan a qnap fóruma alapján, úgyhogy lehet nem is elszigetelt az esetem. -
válasz
Mr Bond 007 #1102 üzenetére
A router WAN részénél lévő IP cím azonos azzal, amit pl itt kapsz? Ha nem azonos, akkor ügyfélszolgálat megint.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1097 üzenetére
Új fejlemény! A Nas-t most se lehet elérni. (myqnapcloudos címmel) Szóval be kell üzemelnem valami ddns-t. A nagy hibakeresésben rájöttem hogy 4.3.2 bétánál a 3-as Virtualization Station (szintén béta) elég keményen nyammogja a cpu erőt akkor is ha nem fut vm. Miután leállítottam, nyertem 20% cpu erőt, ami azért nem csekély. Van még mit javítania a srácoknak.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1096 üzenetére
Telefonos appon keresztül restartoltam a webszervert meg a cloudlink appot. Most megy rendesen. Valószínű a 4.3.2 egyik bugja talált be
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1095 üzenetére
Közben felhívtam őket, de azt mondták nem vagyok natolva.
Most nyomtam neki egy restartot, de semmi. A nasra belépve a portokat nyitottnak látja. Nem tudom mi a gyíkja.
Lehet a myqnapcloud szolgáltatás nem megy?
-
pikar
tag
válasz
Mr Bond 007 #1043 üzenetére
Természetesen.
Snapshotal mégtöbb vész el, bár annak lehet némi haszna. -
Somansky
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #1011 üzenetére
Köszi! Tükrözni szeretném igen, fő a biztonság
Akkor a video alapjan megcsinálom.
-
Somansky
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #1009 üzenetére
Tehát ha beteszem és aktiválom a RAIDOT akkor nem lesz gond?
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #958 üzenetére
Szuper! Köszönöm a segítséget! Feltettem de munkahelyemről nem tudom elindítani, pedig próbáltam megadni a portot megnyitásra, de majd otthon
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #934 üzenetére
Az a baj, hogy nekem nincs meg a config fájl.
Igazából csak a felhasználónév illetve jelszó páros amit nagyon szeretnék átállítani.
Maga a fájl gondolom valahol meg kell legyen valahol a NAS könyvtárain belül, csak mivel és merre keressem?(#931) hunyadyt : Nem vettem meg a twonky-t. Letöltöttem egy régebbi free licence verziót. (Remélem nem számít wareznak)
A remote gui fut rendesen, és megy minden, csak az admin center nem akar menni
(#936) blakey:Megnézem ma én is a seviio-t csak amikor letöltöttem ott is az fogadott, hogy 14day trial, mondom akkor ez is kuka, de akkor valószínűleg nem voltam figyelmes és pro-ra volt írva a tiral...
-
hunyadyt
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #934 üzenetére
Aha értem. Így már világos. Köszi a "fordítást"
-
hunyadyt
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #932 üzenetére
Ja, hogy ez! Köszi. De, ha ez nem jelenik meg, hogy tudja megnyitni a programot? Vagy kizárólag a Remote GUI-n keresztül vezérli. Boccs, ha lámer kérdés, de csak egyszerű felhasználó vagyok.
-
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #911 üzenetére
Nos, használd úgy ahogy akarod. Zárjuk le, köszi.
-
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #898 üzenetére
Hosszú lenne leírni, maradjunk annyiban, hogy nem médialejátszó ahogy a lejátszók sem NAS-sok, bárki is próbál velül letölteni, stb.
A médialejátszóknak egy bizonyos kritériumnak kell megfelelni a NAS is attól NAS, hogy valaminek megfelel. Ha komolyabban érdekel akkor olvasd el, hogy mit tud manapság egy médialejátszó, a QNAP a töredékét tudja. Az rendben van, hogy bizonyos szempontból alkalmas lejátszásra de nem nevezném médialejátszónak. -
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #896 üzenetére
Azért azt amit a QNAP tud nem nevezném médialejátszásnak. Jobb olyan lejátszót venni ami valóban az és a QNAP maradjon NAS.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #891 üzenetére
ez elég fura, a Kodi nem a QNAP féle codex csomagot használja?
-
nagy__sandor
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #889 üzenetére
Köszi a választ! Mindkettőtöknek.
Igen, láttam, hogy már említésre került korábban is, de reméltem, hogy több ember is kipróbálta, így több tapasztalat van.Egyelőre nem szándékoztam feltenni - mivel napi használatban van a NAS - de kíváncsi vagyok, vajon mikor kerül ki béta állapotból. Ezek alapján olyan sokat már talán nem kell várni rá.Kodi van a 4.3-ban is gyárilag? Vagy marad a mykodi17?
-
vagany18
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #883 üzenetére
Persze igazad van hogy a dlink kb a negyedét tudta,sokkal kevesebb a software rá frissítések is ritkán jönnek ki rá. Ma kipróbálok egy synology-t kíváncsi vagyok hogy az mit tud gyengéd hardware van alatt 1mag 1.2ghz 512mb ram.
A Downloadstation meg a Transmission amúgy csak 1magot használnak úgy is. -
vagany18
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #879 üzenetére
Az a vicces hogy Régebben volt egy Dlink nasom 320as az is ennyit tudott letöltésbe,de az egy 20eFt cucc.
Ez a qnap 50eft-os és ez is ugyan azt tudja.
Megnéztem pár gyártó eszközeit (Synology,Asustore) ami ilyen árba van,és az asusba is arm7 proci van 512mb rammal.A synologyba 216se meg 1magos 800mhz proci 256mb rammal,akkor ez mit tudhat? -
fogtunder
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #862 üzenetére
nekem nem vele bajom a múlt héten, mondjuk én nem raktam fel a béta QTS-t.
amúgy lehet valahogy ebben a csodás appban minőséget állítani? vagy én vagyok fogyatékos, vagy kihagyták belőle a funkciót, és a J1800-on akadnak a videók 1080p-ben.
-
antistati
tag
válasz
Mr Bond 007 #855 üzenetére
qnap/qnap
-
Boki0022
csendes újonc
válasz
Mr Bond 007 #834 üzenetére
az elején nagyon utáltam a vasat de a 4.3.2 megváltás lett hiába beta, nincs bajom vele
egy kínom azért mégis van, Surveillance station-on Hikvision IPcam-ok mennek, de a Foscam-omat nem látja sehogy sem (pedig böngészőből működik a kamera)
van mellette egy HP proliant gen8, most akarok arra is valami hasonló rendszert felrakni
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #811 üzenetére
Közben látom hogy felületesen olvastam a kommentedet. De akkor is csak részletkérdés mert van deluge is qts-re vagy bármi amit akarsz, csak docker alól kell mennie amíg nincs kész az új transmission.
-
antistati
tag
válasz
Mr Bond 007 #809 üzenetére
Én nem sietnék a 4.3-al, mert nekem erre még nincs kompatibilis Transmissionom, ezért az egyszerűbb QTransmissiont kellett felraknom a TS251-re...
"
I updated system version to 4.3.2.0026 Build 20161211 for my TS-453 pro
But it noticed this:
Transmission is incompatible with this FW version. Please update Transmission in App Center or download it from the official website.
There's no Transmission in App Center.I have all my torrents in this Transmission.
" -
kalolaci
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #806 üzenetére
Az nem lehet rossz, èn csak a gyàrit tudom hasznàlni.
-
krobiboy
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #775 üzenetére
Igen, fel van telepítve. Kodi lejátsza a gyári hd player kiirja, hogy nem ismert hang formátum.... kép van csak. Az átkódoló csak annyit ír, hogy sikertelen!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mr Bond 007 #765 üzenetére
Mar ugy is problatam. Mind a 3 verziot.
-
Klupido
tag
válasz
Mr Bond 007 #728 üzenetére
Szerintem nem rossz.
Persze kapott csilli-villi felületet,meg szép grafikonokat. -
TomMusic
őstag
válasz
Mr Bond 007 #719 üzenetére
Még nem vettem meg, ezt jó tudni, hasznos információ.
Köszönöm! -
ubid
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #708 üzenetére
3 újraindítás után helyre is jött
azóta működik, de kikapcsoltama bétázást mostmár.
bár nincsenek annyira értékes adatok. de azért mégis
Kösz a tippeket amúgy. nem is tudtam hogy van ilyen soft reset, és a hdmis trükköt sem
köszi -
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #707 üzenetére
Az is lehet hogy a lan port adta meg magát. Garis még?
Sry túl csúsztam a szerk időn.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #660 üzenetére
Jut eszembe (bocs már nem tudom szerkeszteni az előzőt): A Hd player is Kodi, csak egy régebbi verzió, és át van skinezve. Ha az ott van a listán, akkor azt is felrakhatod.
-
cse978_1
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #656 üzenetére
Szia,
A HD Station progik között nincs KODI prog ami telepíthető.
(Chrome, File station, Plex, QTS, Chlemente, stb mellett)TS-253+ legfrissebb FW van rajta, minden alkalmazás frissítve.
Mi lehet a gond?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #632 üzenetére
csak az x86 alapúaknál van memória upgrade és ott se mindnél, mert pl a 251c-nél alaplapra van forrasztva.
-
poli27
veterán
válasz
Mr Bond 007 #593 üzenetére
sry igen elírtam véletlenül
-
poli27
veterán
válasz
Mr Bond 007 #591 üzenetére
hali
az utorrent csinálja, de érdekes mert eddig működött egy évig hibátlanul, és most kezdte el... mi a fenét csináljak vele, a legfissebb szoft van a nason az urorrent meg a 2.84-b24..
-
fant0mi
őstag
válasz
Mr Bond 007 #534 üzenetére
Köszi! blakey is köszi!
-
válasz
Mr Bond 007 #533 üzenetére
Az volt, plusz admin fiókkal próbálom, de továbbra sem jó. Webdav passz, RSyncnél a job szerkesztőben beolvassa a könyvtárat, jobot elindítva pedig auth hibával kibannolja a Diskstation... Mondjuk a hivatalos fórum se sok jóval kecseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest