Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
válasz
Mr Bond 007 #1576 üzenetére
Lemez nélkül is teljesen halott. Ha berakom a két lemezt (azok is újak egyébként) akkor bekapcsoláskor ad egy hangjelzést, illetve felváltva villognak a power és a vinyó státusz ledek és ennyi... se kép se hang.
-
modeart
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hátha volt már valakinek ilyen tapasztalata. Pár Qnap NAS-t kezelekmár, szóval kezdő nem vagyok hozzá. Ismerősnek ajánlottam, így vettem neki is egyet (TS-228). A szokásos módon beraktam a vinyókat, hálózaton firmware frissítés szépen lefutott, majd közölte hogy beállítások alkalmazása, majd újraindítás... és már akartam használatba venni, amikor egész egyszerűen nem akart újraindulni, a webes felületen sem tudtam elérni, az összes led villogott egyszerre. Kb. félórát vártam és hosszan megnyomtam a kikapcs gombot, ekkor hosszan sípolt egyet és kikapcsolt. Ezt követően nem éledt fel újra. Bekapcsol, kap áramot, de csak a power led villog, már a vinyókat is kiszedtem, de teljesen halott...
Hálózaton sem látszik az eszköz (LAN csatinál a ledek sem égnek). Reset rést is nyomvatartottam már (látszólag nem reagált semmit rá).
Nekem még egy NAS se csinált ilyet, akármi történt, lemezhiba, frissítéshiba, sose döglött még így meg. Úgy tűnik mint aki meghalt..ennyi volt, garba menjen vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged