- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
ambudriver #1341 üzenetére
Akkor nyitni kell routeren egy másik portot ami a nas ip-jének 8080-as portjára irányul. (tehát pl a 8018-as port a nas ip-jére és ott a 8080-asra irányuljon) És kintről ezt a portot kell beírni a cím után. xynas.com:8018. Elvileg így a nasra fog lépni a légkondi helyett. De ahogy fentebb is javasolták mindenképpen fixálni kell a dhcp-nél a nas ip címét, mert ha egy idő után másikat kap már nem fogod elérni.
-
plejik
addikt
válasz
ambudriver #1341 üzenetére
Hmm..., akkor esetleg még egy NAT-olást lehetne csinálni a routerbe. Nálunk a cégnél a kamera rendszer van ígí, 7000es port az alap az összes telephelyen.. ÉS NAT-olással megoldottok hogy arra lát rá de másik porton keresztül. PL.: Használja XY "szervíz" portot, de a végleges hely a 8080-as portra mutat. Talán ezzel még működhet.
-
plejik
addikt
válasz
ambudriver #1338 üzenetére
Mert a NAS nem DHCP-n hanem Fix ip-n van. Így hiába adna neki a router dhcp-n másik ip címet, ha a NAS mindenáron a fix ip címet használja.. Én azt mondom ip, de próbáld meg az előttem szólót, hogy másik portot adsz a NAS-nak. Vagy is próbáld meg mindkettő variációt valamelyik tuti jó lesz.
-
Alex91
félisten
válasz
ambudriver #1338 üzenetére
Port baja van. A NAS-on esetleg próbáld atalitani a szabvany portokat masra.
-
plejik
addikt
válasz
ambudriver #1336 üzenetére
Nem a portal lesz gond, hanem IP cím ütközés lesz szerintem. Én a helyedben azt csinálnám, hogy megkeresném a router-be a NAS ip címét és megnézném mi foglalj, vagy ha nem tudod, akkor egyszerűen állítsd át a NAs-t DHCP-re, akkor kap majd egy új IP címet, és azt a kapott IP címet fixáld le neki! De ne csak a NAS-on hanem után a routerbe is MAC address alapján. Akkor nem lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged