- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
bringasisti #2089 üzenetére
Nem szoktam mosógépben mosni az övet.
Amikor elteszem, akkor sem gyűröm össze.
Egész egyszerűen nálam a viselésnél ment tönkre több alkalommal. -
zolnagy
őstag
válasz
bringasisti #2087 üzenetére
Nálam is ez volt a soft strap-el. Mindig az lett a vége, hogy megtört az érzékelő, így megszakadt az áramkör, kuka. Most egy pro strap van, az eddig még bírja (kopp-kopp): [link]
-
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #2054 üzenetére
Kicsit benéztem az oldalt. Már késő este van
-
válasz
bringasisti #2048 üzenetére
Az a baj hogy a cég nem mond erről semmit. Csak találgatások vannak meg pletykák. Ez így elégtelen kommunikáció a részükről. És vajon mi van az adatainkkal?
-
szkink
aktív tag
válasz
bringasisti #1937 üzenetére
Nem.
-
válasz
bringasisti #1919 üzenetére
A Bluetooth kapcsolat instabilitását hogyan okozza egy teljesen más kapcsolódási szabvány hatótávja? Pláne mondjuk egy olyan (gagyibb) eszközben, amiben nincs inkább ANT+? 🤔
Nem kötözködésképp, de vagy nem írtad le pontosan hogy mire gondolsz, vagy teljesen irreleváns a válasz. -
vaakuum
addikt
válasz
bringasisti #1655 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy:
izotóniás itókát kezdtél inni ÉS leálltál a pulzuscsökkentő tablettával,
vagy úgy kell érteni, hogy
leálltál az izotóniás itókával és a pulzuscsökkentő tablettával IS? -
Viper26
nagyúr
válasz
bringasisti #1827 üzenetére
S4 párban van a mellkaspánttal, 1-2 bpm eltérés volt hozzá képest, szóval ezt nem tudom mire alapozod.
-
válasz
bringasisti #1831 üzenetére
De érted, hogy mi a különbség aközött amit leírtál, és aközött, amit írni akartál
-
válasz
bringasisti #1827 üzenetére
Az nekem is van, reggelente rendszeresen, néha délután is, mégse írom ki a fórumra.
Ez tipikusan az az eset volt, amikor egy vessző meg tudja változtatni a mondat értelmét. -
Viper26
nagyúr
válasz
bringasisti #1795 üzenetére
Protein persze, sör nagyon nem.
-
válasz
bringasisti #1792 üzenetére
Elhiszem de ő órához keresett pántot és ha rajta van a pánt, feltételezhető hogy az óra is rajta van, tehát a távolság nem lesz olyan nagy. Meg edzés közben se sörözzél
-
zharkanyi
tag
válasz
bringasisti #1773 üzenetére
Pántokról mesélhetek én is. No nem túl jókat.
Suunto pulzuspántom az idő előrehaladtával egyre több hülyeséget mért. Érzékeny lett arra, ha nem elég nedves és volt, hogy edzés közben 10-20 perces időszakra nyugalmi pulzus mért, majd megint rendesen.
Fél év után egy régi Garmin pántot kezdtem el használni vele, azzal nem volt ilyen gond.Fenix 5-höz HRM-Tri pántot adtak, de bő egy év után tönkrement. 4-5 nap alatt lemerített minden elemet. Ekkor vettem a HRM-Run-t, mert úszásra nem fogom használni, de a többi tudását szeretem.
Ha racionálisan közelíteném a kérdést, akkor egy alap Garmin modellt használnék a legolcsóbb decathlonos pánttal. Esetleg egy ősi Polar M400-at a sajátjával. (bár feleségemnek M400 van és ezzel is meggyűlt a bajunk)
-
zharkanyi
tag
válasz
bringasisti #1771 üzenetére
HRM-RUN new pántom van, de azzal nincs is baj. Az jól mér, most azt tekintem referenciának is, mert azért az évek alatt ha nem is sokat de változott a pulzusom.
Az optikai mérést kritizáltam csak.
-
válasz
bringasisti #1766 üzenetére
Ezért írja a használati utasítás hogy húzd szorosra a szíjat.
Egyébként az valóban tapasztalat hogy az alkar izmait is igénybe vevő tevékenység közben is romlik a mérés pontossága. -
válasz
bringasisti #1758 üzenetére
Inkább fordítva mondanám, van benne valami amit írtál, de max 10%. Annyi, hogy a csuklón mért pulzus kevésbé pontos, főleg annyiban hogy kevésbé pontosan követi a pulzus gyors változásait, mint a mellkaspánt, illetve a csuklóra nagy terhelést adó mozgásformáknál nem szerencsés.
De azt hiszem ez már ki volt beszélve a topikban. Elfogadom, hogy neked ez a véleményed, de sarokigazságként adod elő, ami megtévesztő. -
válasz
bringasisti #1752 üzenetére
"Csuklón nem tudsz mérni."
Miért ne tudna...
De kár ilyeneket írni. -
I02S3F
addikt
válasz
bringasisti #1685 üzenetére
Köszi!
-
noorbertt
őstag
válasz
bringasisti #1661 üzenetére
Hali,
egy ilyen pánt amit említettél mennyire látszódik pólóban?
Nem sportolok viszont sajnos a pulzusom magas és jó lenne figyelni. -
Snoop-y
veterán
válasz
bringasisti #1628 üzenetére
Hjam elsportoloknal
9-eves korom ota sportolok nekem nyugalmi helyzetben ha tenyleg full relaxalt vagyok 40-42
De atlagban 50-54. Szoval ha nem atletizalsz vagy Tour de France bajnok vagy akkor a 30 az eleg alacsony eredmeny szoval figyelj oda ra plane ha tenyleg kihagyott -
válasz
bringasisti #1634 üzenetére
Sokat hallani mostanában arról, hogy a mesterséges intelligencia és az automatizálás előretörése bizonyos foglalkozások terén az emberi munka nagy mértékű visszaszorulását, vagy átalakulását fogja eredményezni. Könnyen lehet, hogy az orvostudományban is lesz egy ilyen fajta átalakulás, hiszen a fejlett világban ma már olyan magas színvonalú és precizitású orvostechnológiai eszközök érhetők el megfizethető áron, amik elő fogják segíteni ezt. Viszont sajnos valóban számítani kell a saját pozícióit védő orvostársadalom ellenállására.
-
mcsm88
senior tag
válasz
bringasisti #1634 üzenetére
Majd ha az appok készítői és a polarhoz hasonló gyártók közösen finanszírozzák a klinikai teszteket, utána meg az orvoslátogatóik eleget pengetnek le az orvosoknak, akkor majd ajánlani fogják.
-
mcsm88
senior tag
válasz
bringasisti #1630 üzenetére
Ha eléggé megilyedsz attól, hogy alacsony a pulzusod, akkor nem megy fel? 😃
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1628 üzenetére
Én sem sportolok.
Nekem azt mondta erre a pulzusra, hogy nem jó, de akkor kell megijedni és azonnal mentőt hívni/bemenni a kórházba, ha emellé nem is érzem magam f@szán ill. szédülök. -
válasz
bringasisti #1621 üzenetére
Csak megemlítem ezzel kapcsolatban hogy amikor én írtam, hogy a Garmin mérése klinikai eszközzel terhelés alatt összehasonlítva pontos volt akkor az maga volt a topikeretnetség, de ezt most elhisszük, hiszen oda is van írva, hogy tényleg.
-
mcsm88
senior tag
válasz
bringasisti #1623 üzenetére
Lehet, hogy mostanában sort kell kerítenem a kardiológusra, néha magas a pulzusom és a vérnyomás is. Nem vészes, de jobb megelőzni a bajt. Ha sort kerítek rá, akkor már mért értékekkel tudok menni. Köszi a segítséget.
-
mcsm88
senior tag
válasz
bringasisti #1621 üzenetére
Még egy kérdés, a mért értékekről honnan tudom, hogy az jó, vagy sem? Az oldalukon nem találtam meg.
-
mcsm88
senior tag
válasz
bringasisti #1619 üzenetére
Kipróbálom, egyelőre a lite-ot, mert az ingyenes.
Egyébként mennyire volt pontos a EKG-hoz képest?
-
mcsm88
senior tag
válasz
bringasisti #1616 üzenetére
És ezt edzés alatt kell, vagy mondjuk egy egész napos tesztben?
-
mcsm88
senior tag
válasz
bringasisti #1610 üzenetére
Ez pontosan mit is mér?
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1612 üzenetére
Ok, így már teljes az infó, köszi.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1610 üzenetére
Köszi a választ. Ezt se rossz frissíteni, de én a fizikai pulzus jeladóra gondoltam.
Az a BT "Smart" a márka/típus?
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1448 üzenetére
@bringasisti
Régebben értekeztünk, hogy egy biz. telefon appal milyen adatokhoz lehet jutni a pulzuspántból.
A kérdésem az lenne - nem találtam meg visszafelé - , hogy te milyen pántot (pontosabban jeladót) használsz/használtál akkor, amivel sikerült az "extra" adatokhoz hozzájutnod? -
válasz
bringasisti #1600 üzenetére
Ezzel kapcsolatos érdekes tapasztalatom, nemrégiben a Fenixem optikai mérését összenéztük orvosi műszerrel és pontos volt. Lehet, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a csuklón mért pulzus nem elég pontos (például a kart erősen igénybevevő erőgyakorlatok tudomásom szerint), de átlagos felhasználásnál, és futásnál, biciklizésnél, túrázásnál szerintem nagyon is megfelelő.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1586 üzenetére
pl. ha úszásra is kell, ugye akkor egyből lecsökken a lehetőségek száma 2 garminosra. Ha jól rémlik van a triathlonos öv, meg egy csak úszásra való az bírja hosszú távon is a medencét, ami viszont nem vizes sportoknál kényelmetlen. A triathlonost viszont nem ajánlják rendszeres úszómedencés úszásra
Szóval 2-3 övvel mindent le lehet fedni...
-
Viper26
nagyúr
válasz
bringasisti #1584 üzenetére
Mindent.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1577 üzenetére
Én napközben folyamatosan viselek pántot. (kettőt felváltva használok)
Az minden este jön velem a fürdőkádba, ill az órát s minden este fürdetem.(Tudom, ez nem a csuklópántra válasz.
)
-
cekkk
veterán
válasz
bringasisti #1575 üzenetére
Erről sem hallottam még.Hol lehet kapni? Azért az gáz, hogy 0 fokban nem működik.
Valamint, hogy 1 év alatt a fehér szíj besárgult. -
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1563 üzenetére
Van olyan SoC amiben a BT-vel egyben van az ANT+. Ettől még lehet olyan BT-s telefon amiben nincs ANT+
Mint ahogy nekem sincs benne
Sőt, van ahol írják, hogy főleg régebbi chipset-nél, ha egybe van a bt és az ant+, egy chipbe integrálva, akkor egyszerre csak az egyik működik. (itt amúgy tényleg a Bt- stack-on keresztül megy az ant+, attól még az nem BT...)
"On the chips where ANT+ firmware is patched on at run time (and possibly others), the communication with the chip is through the Bluetooth stack. This means the Bluetooth stack the device runs will impact how ANT+ support is added."
A Galaxy A8 képet nem értem, kilistáztad a bluetoothos eszközeid, és? Néha írhatnál kommentárt a képekhez, mert nehéz megérteni, mit akarsz.
-
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #1563 üzenetére
-
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1560 üzenetére
A fenix3 óra Bt-n kapcsolódik a telefonhoz. Az ANT+ pedig a pulzusmérő öv, ami az órához kapcsolódik. Smart meg az újabb BT, 4.0-tól felfelé talán. A telefonomban nincs is ANT, semmi köze a Bt-hez, azt hittem ezt már megbeszéltük
-
válasz
bringasisti #1555 üzenetére
Akkor félreértettem amit írtál. Ezek szerint nem kell párosítani a telefont az övvel ahhoz, hogy egy app használni tudja? Az androidos telefonokhoz nem igazán értek, ioson csak akkor tudod bármilyen app-al használni, ha a telefon és a BT eszköz között a pairing megvolt. Furcsállom ha ez androidon nem így van, de attól még persze lehet.
-
válasz
bringasisti #1553 üzenetére
Értem, köszi, akkor ezt kinyomoztuk. Én se értek hozzá túlzottan, csak úgy következtettem, hogy úgy lehet ahogy írtam.
Amúgy látom bevált a polar. Mintha régebben írtad volna, hogy más márkákat is próbáltál. Nekem egy decathlonos van. Néha olyat csinál, hogy egy adott pillanatban ráellenőrzök, és az app nem mutat pulzusértéket. De később visszanézve rögzítette erre az időre is, csak úgy tűnik, mintha nem folyamatos lenne a kapcsolat, hanem, hogy is fogalmazzak, "csomagokban" küldi az öv. Tehát pillanatnyi pulzus nincs néha, csak akkor amikor éppen él a kapcsolat. Ez nekem annyira nem tetszik, de lehet, hogy az elemmel való takarékoskodás miatt így van.
A polar ezt hogy csinálja? Ott teljesen folyamatos? -
válasz
bringasisti #1551 üzenetére
Igen, tehát úgy működik, ahogy én írtam, és természetesen a telefon Bluetooth egységén keresztül kommunikál vele, azaz szükséges hogy a telefon kapcsolódjon hozzá.
-
válasz
bringasisti #1548 üzenetére
Nem értem, hogy hogyan lehetséges, hiszen az app nem tud közvetlenül egy hardverhez csatlakozni. Az app a telefon hardverén keresztül csatlakozik egy külső hardverhez, ebből kifolyólag ha a telefon hardvere nem csatlakozik a külső hardverhez, akkor az app nem hinném, hogy bármit is tud kezdeni vele.
De kíváncsi vagyok arra, amit írsz, az hogy lenne lehetséges? Szerintem nem tudsz egy app-al kommunikálni egy övvel úgy, hogy nincs az öv és a telefon között vagy bluetooth, vagy valamilyen más (ANT+, vagy esetleg wifi) kapcsolat.
-
válasz
bringasisti #1546 üzenetére
Már nem azért, de szerintem a telefonnak kell először csatlakozni az övhöz, és az app csak akkor látja, ha a telefon látja. Vagy láthatja az app akkor is, ha a telefon nem? Ezt valahogy tényleg nem tudom elképzelni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
bringasisti #1533 üzenetére
Pedig elvileg itt azt mondja lehet ezért kérdem hátha itt van valakinek vagy hallott róla..
-
tknof1871
őstag
válasz
bringasisti #1522 üzenetére
Csak pulzust mér? Megszámolja a szívverést? Azt hittem a mellkaspántok EKG pontosságúak. Tehát nem pulzust számolnak hanem EKG görbét "rajzolnak" a szív eletromos aktivitásából.
(#1521) lugosi
Igen, BT-n mennek az adatok a telefonra. Ezt tudom. Azt nem tudom onnan mi történik. Az app mire képes az adatokkal és a telefon hardverével. Talán tovább küldi az adatokat wifi-n, mobilneten valahova ahol egy AI átfut az adatokon? Fél éve olvastam valami cikket erről. Hirtelen nem tudom, hogy a jelen vagy a közeljövő az hogy ilyen adatokat AI elemez és még a rosszullét előtt jelez. -
maniszta
újonc
válasz
bringasisti #1513 üzenetére
Köszi a linket.
A kiértékeléssel nincs gond, azt írja hogy rendben van az állapotom.
Az értéket mindenképpen magasnak találom; minden határon felül van - vagy már nem kellene életben lennem vagy gyors ütemben építem le a szívizmot - ha igaz.
Éppen azért ezt az órát vettem, mert GPS+pulzusmérő egyben, de a pulzus most bukni látszik... Szeretném elkerülni hogy övet kelljen vennem, és mindenképpen szeretnék végére járni a dolognak. -
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1505 üzenetére
Az app a telefon "bt alrendszerét" használja.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1500 üzenetére
De először életre akarom kelteni a BT kapcsolatot.
Este nem volt sok időm, de elsőre csak olyan ingyenes appot leltem, ami a kamerát akarta csak használni. -
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1425 üzenetére
Ezt milyen néven találom a Play-ben?
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1495 üzenetére
Elvileg szereti a robotot is.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1491 üzenetére
Pántot nem vettem ehhez.
Volt az FR235-höz a gyári is (amit garanciáztattam, de sztem semmi nem történt, uh. a jövő héten viszem vissza, ill. van két olcsó kínai pántom ill.egy Spovan jeladóm.
Az óra meg eleve csuklón is mér. -
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1488 üzenetére
F3HR
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
bringasisti #1484 üzenetére
Hali. Nem nagyon értek a hasonló órakhoz, viszont újbóli életmód váltás miatt szeretnék egyet beszerezni. Egy olyan típusút szeretnék, ami közösségi életben is megállja a helyét, illetve kényelmes is aktív testmozgás közben (futás, súlyzós edzés). Árban nem tudom még mennyit szannék rá, viszont ne 100 ezer környékén kezdődjön
egyenlőre csak szemezgetnék velük
Illetve véleményeket és tapasztalatokat meghallgatnék.
]Bocsánat telefonról írtam és nem az Új lehetőséget választottam![/OFF
-
zharkanyi
tag
válasz
bringasisti #1480 üzenetére
Dekában van esélyed számla nélkül gariztatni, főleg ha van hűségkártyád.
-
válasz
bringasisti #1480 üzenetére
Kár. Kíváncsi lettem volna, hogy mit mondanak rá. Ugye jól emlékszem, hogy polárt vettél helyette?
-
válasz
bringasisti #1478 üzenetére
És gariztattad?
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1462 üzenetére
Az a baj, hogy mivel a Spovan valamit csak nem tud, nem tudom elmenteni ezt a görbét.
Ma beadtam a Garmin jeladót+ pántot az iPon-hoz gariztatni.
Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény ill. mennyi időbe telik, mert külföldre küldik ki.De az biztos, hogy nem kóser az a jeladó.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1455 üzenetére
Nem tuti, de ott mintha írtak volna RR-ről.
És a Garmin különböző jeladóinál sem teljesen egyforma dolgokat írnak HR ügyben.Azért próbálgatok még appokat.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1453 üzenetére
Nem mélyedtem eddig bele, de a fejlesztő válasza az volt, hogy a jeladó valószínűleg nem ad RR intervallumokat, csak pulzusszámot.
Nézelődve, van olyan jeladó, ahol írnak a pulzusszámon túl mást is.
Persze ettől még lehet, hogy ad ő, csak az app nem veszi.
Majd nézelődök még más irányba is. -
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1448 üzenetére
Az időközben kiderült, hogy az adóm csak a szívritmust adja, nem kompatibilis az appal.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1445 üzenetére
Ő lenne az.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1443 üzenetére
Mármint hogy nem tudom menteni?
Időközben már levettem az appot.
Ill. a fejlesztő oldalán sincs a Spovan a kompatibilis cuccok közt.
Nézegettem közben az ajánlottakat, azoknál a "sima" HR funkción kívül egyéb okosságok is szerepelnek.
Vagyis a Sprava szerintem (talán) nem ad megfelelő adatokat. Vagy a fejlesztő úgy gondolja, hogy aki használni akarja az appját, az vegyen abból a néhány fajtából jeladót.
De kíváncsi vagyok a válaszukra azért. -
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1427 üzenetére
Megtaláltam a szifonos megfelelőjét. Mérni mér, de nem tudom menteni, asszem a Sprava jeladó nem kompatibilis vele. Legalábbis valami kompatibilitási zagyvaságot ír ki.
Most írok a fejlesztőknek megkérdezni a dolgot. -
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1435 üzenetére
Hát majd keresgélek, aztán hátha ráakadok a megfelelőre.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1433 üzenetére
Tartósan szifont használok, így erre kellene megtalálnom a megfelelő appot.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1431 üzenetére
Nekem 20-a körül lesz Holter, jó lenne addigra találni valamit nekem is.
-
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #1427 üzenetére
Mikor a 24 órás EKG holter volt fent akkor ezt használtam. Tű pontos.
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1428 üzenetére
Hát pont ez/ek nincsenek, valamelyest hasonlók talán.
Apránként kipróbálgatok néhányat.
Köszönöm. -
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1425 üzenetére
Lehet. Ill. esetleg ha a jeladó "érzékenysége" különböző, nyilván akkor sem mindegy.
Ez milyen app egyébként?
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1402 üzenetére
Az ok, hogy az öv jelét az edző messziről látja, de tényleg nem erről szólt a kérdésfelvetés, hanem óra és telefon kapcsolatáról.
-
Crusoe
újonc
válasz
bringasisti #1409 üzenetére
Az óra válsztásnál az is szempont volt nálam,hogy a telefonra érkező hívások,értesítések megjelenjenek az órán.Na mármost ez bluetooth kapcsolat híján elmarad.Szinkronizálás alkalmával nyilván egymás mellé helyezem a telefont és az órát,de nem is ezen volt a hangsúly!
-
válasz
bringasisti #1407 üzenetére
Nos arról volt szó, hogy átmegy az egyik szobából a másikba, és elveszti a kapcsolatot a telefon és az óra. Átmenni az egyik szobából a másikba minek / mire, miért használna valaki pántot? Tényleg nem értem hogy miről beszélsz.
-
válasz
bringasisti #1405 üzenetére
Én megnéztem. Egy telefon és egy óra közötti kapcsolatban felmerült kérdésre írtad, hogy milyen övet vegyen. Totál irreleváns.
-
válasz
bringasisti #1402 üzenetére
Ez egészen szürreális. Erre te ezt nem írtad ugyanis. Ugyanarról a topikról beszélünk?
Hol volt itt bringázás, hűtő és öv stb? Nem lehet hogy volt egy kommented amit nem küldtél el? Mert itt ilyen nem volt, elkezdted keverni a telefont az övvel egyszerűen.
-
válasz
bringasisti #1400 üzenetére
Úgy érzem te értetted félre. A telefon és az óra közötti kapcsolatról volt szó. A telefonban meg nincs ant, ott Bluetooth a kapcsolat.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1400 üzenetére
Figy, övről csak te beszélsz végig. A kérdező a 92-esben ezt írta:
"Garmin fenix 5s bluetooth probléma.
Volt már valakinek olyan,hogy egyik szobából átment a másikba és leválasztotta a telefon az órát?Majd kis idő múlva vissza csatlakozott magától.Ennyire kicsi lenne a ható távolsága a telefonnak,vagy az órának?Iphone 7 telefonnal van párosítva,10.3.3 verzió" -
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1397 üzenetére
A telefon és az óra közötti kapcsolat Garminnál, pláne az említett modellnél BT low power. Semmi köze az ANT+-hoz amit a szenzorokhoz használ a Garmin. (bár asszem az újabb modellek mennek BT-s szenzorokkal is)
Nekem gipszkaron falnál 10m, 2 fal simán átmegy még. Betonfödémből egy is sok neki. Vékony válaszfal egy még ok, kettő, vagy főfal már kapcsolat szakadás.
-
El Gringo
senior tag
válasz
bringasisti #1380 üzenetére
én simán elvagyok telefon nélkül is hajnalban
Most találtam zipzáras tokot Alin. Eddig ilyen bujtatós tokot használtam, az azért nem volt nagyon hű de jó, a tetején fogott. ez meg csúszik mint a fene. A zipzárassal megpróbálom. -
Gondwana
addikt
válasz
bringasisti #1368 üzenetére
Milyen pànthoz? Nekem pl. Spovan HR-002 van, ez patentolòs (és kevesebbért vettem, mint most egy utàngyàrtott Garmin pànt)
Google tudhat segìteni, hogy milyen pànt jò a te szenzorodhoz. -
IzI
őstag
válasz
bringasisti #1365 üzenetére
Igen,nem is nagyon értettem
Elvileg ha 5cm bármerre is elmozdulsz,azt érzékeli,már ha körbe vagy véve szenzorokkal.
-
IzI
őstag
válasz
bringasisti #1353 üzenetére
Itt egy jobb,igaz ár nincs,de valszeg drágább.Focisták használják.
[link] -
válasz
bringasisti #1355 üzenetére
Köszi de ez se nem elérhető jelenleg, se nem ANT+, szóval ezzel nem megyek semmire.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1350 üzenetére
Ahogy olvasom eléggé le van korlátozva ez a BT:
"Bluetooth Smart: Bluetooth Smart (or BLE/BTLE for short) has become a bit of a secondary standard in the power meter market. The majority of new power meters being made are shipping with dual ANT+/BLE. However, I’d warn that the head unit support for Bluetooth Smart power meters remains a mess with different units working on different head units, even varying by firmware versions. Thus by and large even companies that support dual ANT+/BLE power meters on their head units (like the Wahoo ELEMNT), are recommending folks use ANT+ when connecting from the ELEMNT to power meters, as it tends to work better. In time that’ll resolve itself, but the industry is still growing there."
Én pl. decatchlonos sebesség, pedálfordulatmérőt, garmin pulzusmérőt használok a garmin órával (ANT+ minden), de vehetnék kínából egy ant+-os computert a bringára, és az is kezelné az összes kütyüt. Computer kezelhet két bringát is, azon más ant+ cuccok lóghatnak, úgy érzem ez BT-s eszközökkel kevésbé megoldott.
-
IzI
őstag
válasz
bringasisti #1345 üzenetére
Most jól elvetted tőle a kedvem,már közel álltam hozzá.
Ki kéne próbálni,majd vissza küldeni,ha nem jó.Csak én nem vagyok ilyen beállítottságú,aki ilyet megcsinál. -
IzI
őstag
válasz
bringasisti #1343 üzenetére
Nem csak gps-el tud mérni,hanem lépéshosszal,amit belehet kalibrálni 10m-t 10m-nek számolja ténylegesen.Legalábbis mint ha ilyesmit olvasnék külföldi teszteken,amit gugli fordítóval néztem
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1337 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan, hogy régi poénnal éljek.
Én pl. amellett, hogy mire akartam/akarom használni, számított az óra kinézete, mivel állandóan hordom.
Ebből a szempontból pl. a Polar kifejezetten nem jött/jön be. -
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1329 üzenetére
Amikor egy pántot és egy órát használsz együtt (de akár telefonnal is) pl. futás közben, akkor hány méterre van a kettő egymástól?
Nem a távolságtól kell elájulni, hanem az egyebek szólnak az ANT+ mellett. -
chewycl
tag
válasz
bringasisti #1294 üzenetére
&(#1295) IzI :Más igényem egyelőre nincs csak, hogy a futás közben a megfelelő pulzustartományban tudjak maradni. Ha erre megfelel egy ilyen óra, amihez tartozik egy egyszerűbb mellkaspánt, akkor már meg is rendeltem. Jó lenne egy komolyabb pánt óra helyett, csak ugye a telefonommal nem kompatibilis.
-
chewycl
tag
válasz
bringasisti #1285 üzenetére
Köszi, melyik konkrét típust javasolnád óra plusz öv kombóból? Telefon plusz öv sajnos nem játszik, egy lumia 930-as telefonom van, eléggé outdated minden szempontból. Elég lenne pld egy Polar FT1 plusz mellé egy öv a celomnak, vagy erdemesebb komolyabb cuccok felé nézelődni?
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1282 üzenetére
Az ANT+-nál a lényeg, hogy a telefon tudja-e, benne van-e a megfelelő chip.
A legtöbb telefonban nincs. -
IzI
őstag
válasz
bringasisti #1282 üzenetére
Baráti focin bevállalom a viselését,max tétre menőn nem
-
IzI
őstag
válasz
bringasisti #1280 üzenetére
Kösz.Még megpróbálom kideríteni,milyen pántot adnak hozzá,azt döntök mi legyen.
-
válasz
bringasisti #1270 üzenetére
Persze, teljesen egyetértek veled ebben.
-
válasz
bringasisti #1268 üzenetére
Én jelenleg 3 emberrel osztom meg ezeket a tevékenységeimet, mindegyikükben megbízok annyira, hogy eszembe se jutott ez amit leírtál.
-
válasz
bringasisti #1266 üzenetére
Nem annyira online a dolog, élőben nem láttam még, hogy tudna követni. Úgy működik, hogy hazaérek, leszinkronizál az órám a garmin appal a garmin felhőbe, és onnan valamennyi késleltetéssel átveszi a strava. Így sokkal inkább azt látják szerintem, hogy voltam, mint hogy vagyok mozogni. Legalábbis én még nem találkoztam benne élőben követős funkcióval. De ha lenne ilyen, biztos hogy nem használnám.
-
zharkanyi
tag
válasz
bringasisti #1246 üzenetére
Minek a Pro, mikor ezt tudja az ingyenes is?
Endomondo mellett van még pár tucat hasonló. Ráadásul vanak kifejezetten inkább túrára szánt alkalmazások és nem feltétlenül alapból futóknak szánt appok.
Azért a telefon is szépen tud merülni egy fél napos trackeléstől. Ha ez szempont, akkor powerbank, vagy tényleg GPS-es óra.
-
padi68
senior tag
válasz
bringasisti #1244 üzenetére
ezt most nem értem....
Telefonom van endomondo licenc mihez kell?melyik órához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged