- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanyo
friss újonc
@szkink, teljesen érthető amúgy.
@lovace, valójában Garmin Vivosportban is csak 5 tevékenységet lehet kiválasztani és "other" opciót. Én is squasholok, ott például az "other"-t kellene akkor kiválasztanom. Nem tudom mennyit számítana az, ha olyan óra van az emberen, ahol ténylegesen kitudod választani a tevékenységtípust... Kiváncsi lennék más mit gondol erről -
csanyo
friss újonc
Na hát ez tényleg bazi jónak tűnik. De úgy tényleg minden frankó benne... Ez már az én hülyeségem, hogy valamiért nincs akkora bizalmam a Huawei is Xiaomi felé.
Igazából mostmár nagyjából ott vagyok, hogy Garmin Vivosport vagy Fitbit Charge 3, de az bosszant, hogy a Garminban 5 aktivitás típus választható ki és hogy 2017-es modell.
Nem tudom, hogy számít-e az, hogy ha betudod állítani ténylegesen az adott tevékenység típust. Erről mit gondoltok úgy mindenki?
Meg arról is, hogy 2017 óta sokat fejlődhettek ezek a szenzorok? A Fitbitben sok tevékenység típus van, de igazából 2018-as eszköz az is.
Meg... jó volna az a fránya GPS, de nem is igen találok más ilyen terméket, ami szóba jöhet ilyen árkategóriában...
Nem tudom, hogy miért nem hoznak ki újabb termékeket, bár akkor azok amúgy is drágák volnának... -
Yoshida
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Baby design smart sportbabakocsi
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged