- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
Viper26 #2150 üzenetére
Most válaszoltak hogy van náluk ilyen (gondolom a fix áras csere keretein belül), de árat nem írtak... mivel valahogy a UK supporthoz került a ticketem, onnan továbbítják most a németeknek (Ausztriában lakom). Gondolom a Navi-Gate-nél is megér akkor egy kérdést, aki hasonló cipőben jár...
-
Alg
veterán
-
gulyasa
őstag
válasz
Viper26 #2056 üzenetére
Az első felvetésedre azt mondanám, a leggyengébb láncszem maga az ember (pl. egy Garmin alkalmazott). Elég csak egyet rávenniük a hibázásra és ott a baj...
Amúgy a Connect már legalább 2 hete részlegesen, több mint egy hete pedig már teljesen jól működik, azóta én semmilyen hibát nem tapasztaltam.
-
hitman77
senior tag
válasz
Viper26 #1801 üzenetére
Már én sem vagyok az elvakult Garmin imádó csoport tagja mióta kijött a 13.40 amiben jelentkeztek a problémák majd kiadták a 14.10-et ami nem oldotta meg. Amazfit stratos volt előtte ami egy frissítés után brutálisan merült. Arra ugyan volt trükk de gondoltam a transzreflektiv vonalon maradva egy nevesebb gyártó óráját is kiprobálom. Összességében a stratost 40eFt-ért vettem a Fenix 5-öt 130eFt-ért de nem érzem a háromszoros ár előnyét! Mondhatom, hogy mindent egybevéve megbántam a cserét.
Lugosi: sajnos nem egyedi problémák ezek. Tele van a hivatalos fórum is merülés, töltő csatlakozó korrodálós problémával.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged