- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég hívták fel a figyelmemet a Strava szolgáltatásra, szerintem nézd meg, regisztrálj be (illetve igaz ez persze a többiekre is). Elég sok eszközt támogat, köztük a polar cuccokat is, egy közös, mondjuk úgy platformfüggetlen online log a mozgásadatoknak. Szimpatikus, mert különböző gyártóktól származó eszközöket használó emberek tudják egymás tevékenységeit követni, illetve ha eszközt és egyben gyártót váltasz, akkor nem vesznek el a felhőben tárolt adataid, mert átmész az új adataiddal másik gyártó felhőjébe.
-
zharkanyi
tag
Én a zerge.info oldalon nézném, ott elég részletes leírások vannak. Sok órához tesztek is.
Kb. egyetlen lényeges paramétert látok az esetedben, mégpedig az üzemidőt. Túrázásnál azért előfordulhat elég hosszú is. Nézd meg, hogy az üzemidő GPS használat mellett elég-e neked.
-
zharkanyi
tag
No ez érdekes. Mi az, hogy a telefon nem talál jelet?
Akkor annak valami baja van. Egy normális telefonban ugyanaz a tudású chip van, mint az órákban. Ami különbség lehet, hogy nem figyelnek annyira az antenna elhelyezkedésére.Túrázáshoz én nem vennék órát, vagy ha igen, akkor kb. a legolcsóbbat a Polar, Suunto, Garmin hármas GPS-es kínálatából.
Egy 50-100eFt-os óra tudásának nagyon kis részét használnád ki önmagában a trackeléssel. -
Coc@s
őstag
Az én FR235-öm azt hiszem talán az iPon-tól származik (kaptam).
Két év garancia van rá, de gond esetén az iPonhoz kell vinni, vagyis az un. "Bolti garancia" esete forog fenn.
Az iPon intézi a garanciát, valszeg külföldön.
Ilyen szerintem ez az RBX-es dolog is.
Megnéztem, az RBX nincs a hivatalos viszonteladói listán a Mavigate honlapja szerint.
Tudtommal a Navigate-en keresztül forgalmazott termékek 12 hónap garanciát kapnak, viszont azt a Navigate - mint a magyarországi - egyetlen ! - hivatalos forgalmazó intézi, és igen korrektül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó KTM női kerékpár!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest