- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz
El Gringo #1384 üzenetére
Jelentem létezik ilyen megoldás.
A kombináció: S8+, Polar H10, Zenwatch 3.Az S8+-on futó Endomondo használja a telefon GPS-ét, a H10 pulzusértékét. Az órán szintén fut egy Endomondo, amin kívánságom szerint látszanak a telefonon összegyűlt értékek, így a pulzus is, természetesen élőben. Órán se GPS, se pulzusmérő nincs, így nem fake
-
El Gringo
senior tag
Fut valaki innen telefon+mellkaspánt kombóval, akinek esetleg van még karperece vagy okosórája is?
Működik az, hogy a mellkaspánt a telefonra küldi a pulzusszámot, a telefon dolgozik egy Xy programmal, majd a programban látott pulzusszámot kijelzi a karórára, karpántra is? És itt most nem Polar vagy Garmin órákra gondolok, hanem pl Mi Band 2-re vagy valamilyen androidos órára például. Minden eszköz Bluetoothszal kommunikálna.
-
El Gringo
senior tag
válasz
bringasisti #1380 üzenetére
én simán elvagyok telefon nélkül is hajnalban
Most találtam zipzáras tokot Alin. Eddig ilyen bujtatós tokot használtam, az azért nem volt nagyon hű de jó, a tetején fogott. ez meg csúszik mint a fene. A zipzárassal megpróbálom. -
El Gringo
senior tag
Sziasztok!
Pulzusmérő beszerzése a cél, GPS-szel.
Nekem megtenné a telefon mellé egy H10-es pánt is. Kérdésem azokhoz, akik telefonnal futnak: Hova a bánatba rakjátok a telefont?Volt nekem egy ebayes karpántom még egy régi Nokiához, az jó is volt, de az S8+ kicsit drága ahhoz, hogy kiessen belőle, plusz nagyobb is. Övtáska meg összevissza lötyög, fél perc alatt felidegesített. Szívesen meghallgatom az ötleteket
Ha semmi ötlet, akkor nézek egy órát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged