- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Az első USB csatlakozóból ki van törve a kis műanyag pöcök középről és hiányzik is 2 kis lemez. Ezt hogyan tudnám orvosolni szervízeltetés nélkül? Azt gondoltam, hogy egy másik USB-t beleforrasztok. Szerintetek belekezdjek?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Majd elfelejtettem. Feltelepítettem a Gran Turismo 5-öt, első azonnali belépésnél beenged játszani. Másnap belépésnél valami hibát ír ki és be sem enged. Mi lehet vele a gond?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
#42308056 #74140 üzenetére
Akkor szerintem Bluetooth-os lesz. Csak sajna nincs vevőegység hozzá
Viszont most kaptam kölcsönben egy másik kart, ami vezetékes. Ennek az a baja, hogy a L2-R2 gombok autós játéknál (Pl: NFS Most Waned 2012) két ujjal kell nyomnom be a gombot, hogy reagáljanak. Szétszedtem, kipróbáltam műanyag gomb nélkül úgy, hogy csak a gumit nyomtam alatta. Úgy meg teljesen jó volt. Próbáltam papírfecnit dugni alá, de a hiba ugyan úgy megmaradt. Erre valami ötlet?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Van egy FAT konzolom. Van ahhoz egy vezeték nélküli elemes kar. Új elemekkel bekapcsolom, villognak a karon a ledek, de a gép nem érzékeli. Valami ötlet?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Sirandrish #71897 üzenetére
Már megtaláltam
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Sirandrish #71890 üzenetére
És akkor honnan érdeklődjem meg?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Cső. Van egy Sony Ps2-m (az újjabbik amelyik a filmet is játssza tehát a vékony gép, nem chippelt), és az a baja hogy a ps1 játékát játssza, a ps2-ére pedig csak annyit reagál hogy a PlayStatin2 feliratot behozza utánna előugrik egy fehét háttét és akkor ott megjelenik rajta a memóriakártya és egy lemez. Ha a lemezre viszem akkor vagy elfeketedik minden vagy visszavisz ugyan oda. ha a memóriakártyára lépek akkor meg valami olyasmit hoz be hogy mi van mentve a kártyára. Ilyenkor mi lehet a gond a géppel? Segítsetek lécci fontos lenne!!!!!!!!! Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest