- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62842 üzenetére
Már megijedtem
Megérkezett a Driver: San Francisco, egyenesen Angliából
Kicsit aggódtam, mert a lemez nem volt a helyén, de nem karcos, nagyon jó állapotban van. A játék meg szépen, folyamatosan megy, nem szaggat, telepített is a lemezről, van benne splitscreen, tök jó
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #62842 üzenetére
Hat En ezt nem tudhatom
.... lehet mar sok is az a 35cm....
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62822 üzenetére
Te, ez a kép borzalmas... mit keres ott az Okami a gép alatt
Ilyent amúgy nem nagyon láttam sehol, bár régen a hangos, rezgő, melegedő vinyó alá CD tokot meg könyvet raktam a PC-be
Meg papírzsepit. Az felfogta rendesen, csak lefogatni nem volt szabad.
A párologtató biztosan használna valamennyire a szálló por ellen, ki kell próbálni.A laptophűtő tényleg jó ötlet, de amúgy a Fat gépekhez külön árultak ilyen hűtőtartókat, az drága? Mondjuk attól még feleslegesnek tartom, ha a gép amúgy nem melegszik különösebben, még terhelés alatt sem, de ártani nem árthat. Ha meg nem jól szellőzik, mert el van dugva, akkor nem hűtőt kell venni, hanem ki kell onnan venni a gépet
Elims: Ne aggódj, a gyári értékek átlagban 5-40 fok között vannak, nem hinném, hogy frigóban lenne tárolva a gép
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
A szekrény hátulja kivágott ha jól látom? Ha nem, akkor csodálom hogy nem fő meg a gép.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #62827 üzenetére
És a szomszéd nem panaszkodik a nyervogásra? :-P
Vagy nem nyávognak a porcicák? B-)
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #62827 üzenetére
Aha, egy nagyon egyszerű, 3 ventilátoros USB-s laptop tartó. Ezer forint volt talán. Egyedüli hátránya, hogy elfoglal egy USB-t, ami nem feltétlen jó, ha mondjuk a kamera is be van kötve és töltenék is valamit.
-
fausto
addikt
válasz
Én a Super Slimem alá raktam egy laptop hűtőt, biztos ami biztos.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Mindenki DvD lemezeket (s mindig két-két darabot) pakol a gépe alá? :-P
Látom ám hogy koricálsz a Nintendo Ds - 3Ds topicban is... B-)
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62818 üzenetére
Hátul ha nagyon forró levegőt fúj (meg hangosan), akkor már poros vagy kiszáradt. De 2 éves gépnél az utóbbi nem valószínű.
erahurka: Hát ha a vinyó zörög benne, akkor a fej elég durván nyírja már a lemezt, az azonnal feltűnik az embernek
Meg a kattanó hangok. Utána az nem is fog működni, hacsak nem a rossz rögzítés volt az oka. A folyamatos, reszelő, nyíró hang az átlagban csapágyas ventit jelent (főleg ha egy idő után abbahagyja menet közben), elég olcsó javítani. A BKV meg Sony-szerviz lett?
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #62818 üzenetére
En nem foglalkoznek vele....persze valszeg jobb lenne,de most sem xar sztem a huttese.
Ha az lenne akkor mar menuben kb 5perc utan kapcsolgat felfele a venti.....
Az elso FAT gepem a mai napig megy annal aki megvette tolem...Nalam ment boven es azota nala is.....soha senki nem szedte szet.
A mostani slimem("B"szeria) is elmult szept.ben 2eves mar...normal hangja van sztem....
Az uj fejhibas gepem aggaszt leginkabb,mert az elsoszerias "A" jelolesu....nem suvit,de hallhatoan hangosabb.Bar igaz,h ez a gyartastechnologia miatt is van...a "B" nel mar valtottak es az alapban csendesebb szeria....
Van "A" es "B" szeria is nalam,igy hallom a kulonbseget.....
Szoval amig nem suvit a venti alapjaraton vagy keves jatek utan,addig "no problem".... -
törölt tag
válasz
Sirandrish #62816 üzenetére
Jó az még
Majd ha nagyon meleg lesz, meg hangosan süvít akkor is, ha nem játszol, akkor érdemes szétszedni. Arra meg jó esély van, hogy nem 1 óra alatt csinálják meg, főleg, ha nagyon sok a dolguk.
Elims: A zörgést én sem várnám meg, ott már más gond van
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #62814 üzenetére
Sztem várjál vele egy évet.
-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish #62805 üzenetére
Szerintem rosszabbul jársz, ha valami ilyen olyan bolt piszkál bele.
Én is nemrég szettem szét az Xbox-omat négy év után és össze is tudtam rakni. És igen youtube alapján, de azért nem vagyok béna, csak jó tudni előre, hogy mi hogy van megoldva.
Hmm, mondjuk ahogy elnézem youtube alapján, a super slim elég bonyolult. Bár kis PC-s tapasztalattal el lehet vele boldogulni.
Pasztázás pedig szerintem felesleges, annyira nem lehet öreg a gép.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62782 üzenetére
Chip-eltem már pár gépet,csak nem baszom el. :-))
"Nem szívesen hagynám ott..."
Csak ezért csinálom magam.
Karak: "Használattól, a szobától..."
Teljesen igaz.
Viszont azt nem fogom megvárni,hogy zörögjön.. :-) -
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish #62803 üzenetére
Miért nem csinálod meg te magad? Vagy a PS-hez valami speciális szerszám is kell?
-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish #62801 üzenetére
Milyen takarítás?
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62799 üzenetére
Ízlések és pofonok.
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #62789 üzenetére
A prototype sztem is nagyon jó. Van benne lopakodás, repkedés, tank-, helikoptervezetés. Csomót lehet benne hülyéskedni. Én egy kicsit a just cause 2-höz tudnám hasonlítani.
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #62793 üzenetére
Én most 19-es vagyok, és a 20. szinthez olyan ~1 millió XP kell, amit össze lehet szedni randalírozással a városban, csakhogy egy közkatona: 1 XP, egy Blackwatch-őr: 5 XP, tank: 20 XP, helikopter 10 XP (asszem). Szóval enyhén szólva sok ideig tartana.
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #62791 üzenetére
Mindenképpen kell egy New Game + a platinához, mert nem lehet annyi XP-t összeszedni, hogy végigmenj a skillfán.
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #62789 üzenetére
Ja nem, végigvittem a sztorit, és hiányzott még 5-6 trophie. azokat meg megcsinálom. Mondjuk az egyikhez újra ki kell játszanom hardon, de csak a story-t csinálom végig, és van new game +, így nem olyan nehéz.
Amúgy vállalható játék, 10-15 órányi gameplay van benne (de max ennyi)
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62786 üzenetére
Semmi hangja,nem is melegszik,meg gondolom garanciás még,akkor meg 1-2 éves sincs.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62780 üzenetére
Szerintem a tiedet még teljesen felesleges megbontani!
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62780 üzenetére
:-))
Én simàn bevàllalnàm.Szépen ràérősen,nyugodtan,odafigyelve.Úgy kizàrt a hibàzàs.
Viszont fölöslegesen nem bontanàm meg,ezért kérdezem,hogy ràérne kb. két évente? (a szàmítògépet kb. 1.5-2évente megszoktam csinàlni.Alapos takarítàs+pasztàzàs) -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62778 üzenetére
"Egyedül arra kellett odafigyelnem hogy ne írjak olyat hogy "hát ez k*rvajó b*szod" meg ilyenek.."
:-DDDDD
Én azért olykor-olykor megemlítettem volna benne. :-))))Nem szòlom le,nem kis dolgok azért azok.... De az íras keményebb.Helyesbítek,a jò íràs keményebb.
Szerintetek milyen időközönként kellene ùjrapasztàzni a gépet?
Gondolkozom,hogy vmikor megejtem.
Csinàlta màr innen vki? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62769 üzenetére
Ezért a leírasért+az ascension leíràsért többet kellet tenned mint azért két platinàért.Ha vàlasztanom kellene inkàbb lenyomnàm két-hàrom nap alatt azt a két tròfeàt minthogy írjak két olyan cikket.Ahhoz kell igazàn idő,ràlàtàs,íràs tudàs... :-)
Én a fogalmazàsnàl elvéreznék.. Te nem! :-)Connor: Szia!
Az a 12-14eFt-os joy dolog kis tùlzàs.Ha kivàrsz és keresgetsz simàn talàlsz egy-két hét alatt 5eFt. körül nagyon szép gyàrit hasznàltban postàval.
Én is így vettem a màsodikat (4e körül).Ami a lényeg,hogy nem szabad elkapkodni.Sokan ezért veszik meg "annyiért".
Ha tényleg ilyen a consol corner akkor én simàn szòlnék még blokk nélkül is.Akkor,rögtön.Akàr itt a hardverapròn is megkeresném őket.
Viszont én megpròbàlkoznék mégvmivel..szétszedném a joy-t és megnézném,hogy tényleg nincs e benne az a reset gomb és ha màr szét van szedve kivenném az akksit is egy pàr napra majd vissza. Nem sok esély an a javulàsra,de hàtha megoldanà.
Egyébként van itt most a hardverapròn egy eladò Garantàltan eredeti joy.4e Ft-ra tarja az eladò,nem rezgős joy.Szép,jò àllapotù.
Az eladò garantàltan megbízhatò,korrekt ember.
Szerintem még egy ezrest le is tudnàl alkudni vagy postàval együtt 4e-ért.
Persze te tudod. :-) Ha fontos a rezgés akkor meg nézegess màs oldalakat.Azokon többször lehet làtni ilyen àrban csak vàrni kell. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #62771 üzenetére
Az sokba kerülne a Sonynak, és évek óta csak a veszteségeket halmozzák. Hamarosan kukázzák az Xperia részleget és megint fellendülhet a cég, talán akkor.
-
conorr
tag
válasz
Sirandrish #62773 üzenetére
Hát PS4-et akkor vennék ha kijön az MGS5. Még nem jelentették be a pontos dátumot így nem tudom mikor lesz, de remélhetőleg idén. Bár a józan eszem azt mondja toljam ki PS3-on, és ez miatt még ne ugorjak az új genbe annyi pénzért, mert még játékok sincsenek annyira rá (FF15, Silent Hill még amit várok).
Hát az útángyártattal annyi volt a gondom, amit ott adtak hogy az analog karok nem voltak a legjobbak, tehát ilyen fps-be nem volt a legbarátabb, de mivel csak második joyként használtam ps-en, illetve emulátorhoz pc-n, annyira nem volt zavaró. Illetve a reset gomb hiánya nekem most végzetes következményekkel járt.
Tehát útángyártattal is elehet lenni, de majd kíváncsi vagyok hogy amit rendeltél azzal mi lesz a tapasztalatod.
"Az OEM kiszerelésnél meg az ára lett volna árulkodó": (Én akkor dolgoztam sok napot egy huzamba ezért nem tudtam bemenni a boltba, ezért még be is telefonáltam. A telefonba meg kb csodálkoztak hogy miket kérdezek, így úgy jött le hogy alaptalanul gondolkodtam túl a dolgot.
Amúgy Console Corner-ba nem volt még gondom, vettem ott egy DMC4 limited-et jó árba PS3-ra, illetve feltörték az egyik X360-om és minden gond nélkül ment. Mondjuk ez után a Kontrolleres fiaskó után most nem fogok nagyon oda járni, ilyen elvi dolog miatt.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62763 üzenetére
Ilyet azért nehezebb összehozni.. :-)
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62765 üzenetére
Hát sajnos az nem mostanában lesz, úgy érzem
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62759 üzenetére
Jó lett, jó lett, szép munka
Na és az LBP 3 hol maradt? A boltban.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62759 üzenetére
Hatalmas.......
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62756 üzenetére
Kis szamojéd... a Golden Fury-t meg a Brown Rage-et tudja is
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62735 üzenetére
És a garden warfare? :-)
James: Így van.2-3év ebben a tempòban ilyen jàtékokkal és ott lesz ahol ti. :-)
2x platinàhoz azért ott kell görnyedni a tv előtt egy-pàr hònapot... Főleg olyan uncharted platinàkhoz.
De ne menjünk messzire,DanyiNorbi Gran Turismo 5 platinàja kb.10hònapjàba került.Ezekhez azért teljesíteni kell Keményen! -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62733 üzenetére
Lassan utolérsz
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #62729 üzenetére
Majd ha legközelebb ha megyünk ütögetni, akkor a fonákomnál gondolok rád.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #62706 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan, Szegedi Rókusi Tsco extrában NFS Rivals és Bf4 6495 ft Bf3 Premium Edition 3 3495 ft (ebből este még 2 darab volt)
Leendő anyósom elmondása szerint (ott dolgozik a másik Szegedi tescoban pénztárosként) a műszaki osztályt visszább fogja a cég kicsikét azért vannak most a készletkisöpréses akciók is. Én tegnap például ezeket szereztem be:
A tescos ütők darabja 199! forint volt a Dunlop Play27-es pedig 649-be került. A tescosból kapásból vettem 6 darabot (négy haveré lesz) a Dunlop sajna uccsó darab volt.
echterion: este ránézek erre én is, nálam eddig is volt pár Ps3 játékom rajta az eddigi Pc-sek mellett. Hátha én is kaptam ilyen ajándékot. jó lenne.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #62723 üzenetére
Továbbra is fenntartom, hogy a Boss fight lényegesen könnyebb, mint a játék többi csatája crushing szinten.
Visszaraktam a játékot és újra játszottam az utolsó fejezetet.
Most meghaltam 2x, de lenyomtam a fő ellent.
2 halál szerintem nem tartozik a nehéz kategóriába.
Inkább a rossz technika lehet a gond másnál (közel sem célzok a játékban profi módon, multi player-ben elkenték a számat rendesen!).
Nem akarok spoiler-ezni, de ha gondolod megírom a taktikámat (a boss fight ne vegye el a kedvedet a kiplatinázástól!) -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #62721 üzenetére
Én nem ezt írtam...
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #62712 üzenetére
Az első rész boss fight-ja elsőre sikerült... crushing-on...
Azzal nem értem, hogy mi a probléma, mert az nem nehéz kicsit sem, sőt... -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62706 üzenetére
Látod milyen képet csinált este lámpafénynél!
Előtte az SGS2-m szebb képeket lőtt,az N8-ról nem is beszélve,Kipróbáltam a PS1-et,egyből beolvasta a játékot,a videót is szaggatás mentesen játszotta.
A 2. lemezt másodjára olvasta,és itt a videó is szaggatott,a következőt egyből szaggatva,következőt vagy ötödjére,de folyamatos videóval,utolsót egyből szaggatásmentesen.
Gondolom ez a fej használtságától is függ,meg a lemezek karcosságától.
Lehet elég egy fejtisztítás neki.Kaptam 2db kontrollert hozzá,az egyik eredeti PS2-es,az darabokba van,de érzékeli ha bedugom.A másik utángyártott,de nem érzékeli,hátha a kettőböl össze tudok rakni egyet.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62703 üzenetére
A gép csak dísz,megkérdeztem annak mennyi az ára és ajándékba kaptam.
Elvileg nem olvassa a játékokat,vagy csak nehezen,de ma letesztelem./fotón eléggé kipottnak látszanak a gombok,pedig nem az/
Bocs a képért,de levettem a felbontást 1mp-re hogy mobilnettel fel tudjam tölteni,meg a G2 amúgy sem a kamerájáról híres.Voltam Debrecenbe a Tescoba is,volt kb.10db PS3 játék,de baromi drágák voltak.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62692 üzenetére
Az az oldal nem a Sony által létrehozott oldal hanem annak a bíróságnak az oldala akik a Sony-t képviselik (vagy valami ilyesmi) Ha most arra akarsz kilyukadni hogy ez az egész átverés,nem az.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62690 üzenetére
Igen arra az oldalra visz át amit linkeltem. Mindegy én se fogom kitölteni mert az USA profilom az a fő profilom aztán nem akarom hogy valami gáz legyen mert ugye fake címmel van regisztrálva
fausto majd írj ha kaptál valamit -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62617 üzenetére
Ha jól sejtem,hogy az assassins creed 2-ről van szó akkor azt mondom,max.2e Ft-ot ér. Max.!
Ennyiért mindenhol találsz lemezes példányt.Dilipok: "az h szerinted mi lenne a realis ar, nem hinnem h befolyasolja a valos arat
"
Nem hinnéd?? :-DDD
Karak: "A Platina jó, 11000 forint grammja
nem csoda, hogy James annyira vadászik rájuk."
Bizony! Fausto és Árpi is szereti.. ;-)
SirAndrish: "Megszületett az első Platinám!"
Gratulálok!!! :-)
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62669 üzenetére
Oké hogy beáll,de azon a Forgó kereken amit fel kell húzni nem tudtam felmenni.
Na ezt rakd össze. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62650 üzenetére
Már lassan az lesz hogy nem magamnak hanem másoknak szerzek platinát
De persze csak egy trófeában segítettem igazán a többi a te érdemed.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62650 üzenetére
Gratulálok hozzá.
Nekem ilyen sose lesz! -
törölt tag
válasz
Sirandrish #62647 üzenetére
Na, akkor ennek jó vége lett
-
Matr x
aktív tag
válasz
Sirandrish #62638 üzenetére
Create and share a character online. 20th Dec 2014 3:35:08 PM
megy az.. vagy azóta kapcsolták le? Platina megvan, dlc-k nélkül 65%-ban állt meg
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #62641 üzenetére
Ha nem menne az online, akkor felugorhatna egy figyelmeztetés, hogy biztos el akarod indítani néhány trófea már nem beszerezhető.
vagy
Módosíthatnák, azok számára a trófea listát, akik azután kezdtek bele a játékba, miután az online szolgálgatás megszűnt.
Akkor lenne a korrekt amúgy ez az egész, ha az összes online szolgáltatás addig üzemelne, amíg ps3 működik. Amikor eladták a játékot, akkor az árba bele volt kalkulálva a szerverek üzemeltetése. Engem az nem érdekel hogy már nem gazdaságos, mert nem hoz pénzt oldják meg, vagy írják rá a játék dobozzára hogy pl megjelenés után 5 évig van online szolgáltatás.
Turom nagyon jól ezek sajnos utópisztikus dolgok, de azért na.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62632 üzenetére
Persze, én ezt értem, csak mivel a trófea hiánya semmivel sem akadályozza a játékmenetet, ezért nem fogják javítani (annak is külön menete van, azon kívül, hogy még egy ilyentől is bugossá válhat más trófea, a Sony-ra is várni kell, hogy elfogadja, stb). A Platina jó, 11000 forint grammja
nem csoda, hogy James annyira vadászik rájuk.
Tegla80: Nem baj, akkor összegyűjtünk minden panaszt, és egyszerre postázzuk, ha már elfér
-
james001
veterán
válasz
Ja igen tényleg. Hát akkor ez bukta. Szerintem már nem nagyon érdekli őket a 3,most hogy kijött az új rész,pont ezért állították le gondolom a szervereket is.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ha korrektek lennének, csinálnának egy patch-et hogy aki belép a játékba, azonnal megkapja.
Sajnos az ilyen apróságokra nem figyelnek, ezzel semmibe veszik azokat, akik szeretik gyűjteni ezeket a dolgokat.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62627 üzenetére
Melyik trófeához kell online lenni? Én nem emlékszem semmi ilyesmire pedig én kiplatináztam (bár az már volt vagy 1 éve)
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62629 üzenetére
Miért csinálna bármit?
A fejlesztő dolga ez, ha nem tetszik, hogy nem lehet megszerezni a platinát, téglára kell írni a panaszt, majd az ablakukon keresztül postázni
Steam-en is van több ilyen játék, ott sem csinálnak semmit, igaz ott platina sincs. Mivel amúgy semmit sem érnek a trófeák, ezért biztosan nem foglalkoznak vele. Van még sok játék.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #62627 üzenetére
Van egy pár ilyen
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #62620 üzenetére
SoulCalibur 4?!
Nem mondtad eddig hogy van, abban is van online csapatás. Nekem is megvan.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #62617 üzenetére
Itthon most rakás üzletben 3500 forint az Ac sorozat lemezei, de ha rendelnél angliából akkor meg ebből a hatezerből meg tudnád venni a 2-t Brotherhoodot a Rev-et és a 3-at is...
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62613 üzenetére
Nem baj,nekem nem sürgős.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62601 üzenetére
Az Afrika projekttel hogy állsz?
Vagy nem is keresgéltél? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62599 üzenetére
Jaaa,de akkor a szemét is csukasd be vele,a kezével platináz,a szemével aranyoz.Hívd fel majd inkább telefonon ha végeztél vele. ;-))
Nem tudjátok véletlenül,hogy hol lehetne olcsón megvenni a kiegészítős diablo 3-at?Nézegettem,de 8e-nél olcsóbban nem találtam.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62588 üzenetére
"Lassan tényleg megejthetnénk azt a meccset..10sec..gyors ledarállak és annyi."
Hello!!!!Andrish!!! Ébresztő!!!!! Itt a föld!
Ébredj-ébredj.Véletlenül kiírtad amit álmodtál.. :-) James-nek írtál ilyet. :-)))
Javítsd gyorsan,mert a hvégén még a gépet is összetöröd idegeskedésedbe. :-DDDMr X: Itt a hardverapró/jatekaim.hu+szétnézhetsz még az olx/jofogas-on.
Ami fontos,hogy ne kapkodd el a vásárlást! Nézd meg több helyen.
Érdemes megnézni még külföldi oldalt is,pl. zavvi.com. -
Mr X
veterán
válasz
Sirandrish #62596 üzenetére
Köszönöm, akkor nézelődök arrafelé.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62592 üzenetére
Szerintem meg kell hogy adja,nem tudom.
-
james001
veterán
válasz
Majd szombat vagy vasárnap felugrok. De amúgy melyik trófeában segítsek? A perfect meg a great trófea megvan már?
-
Bogyi007
veterán
válasz
De kár hogy nincs Tekken 6-od, mindjárt visszavennél az agarakkal ha Robotika (Alisa) láncfürészes kombóival találkoznál. :-P
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62584 üzenetére
Hát nehezedni fog mindig ahogy lépkedsz felfele
Nem tudom most hanyas rangon vagy,de kb. Genbu és Byakko rangtól már nehéz lesz.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62581 üzenetére
Van hogy lehet visszavágni is,de asszem azt megmutatja a Fight Lab-ben is egyszer. Meg most pontosan nem tudom már hogy lehet ezt benyomni,rég játszottam már vele. De ott a practice mód,azért van hogy gyakorolj
Amúgy meg a fentebbi kérdésedre,van hogyha sokszor kikapsz akkor leesik a rangod,de ez nagyon ritka amúgy,kb. olyan random adja be mint azt a lucky box-ot -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #62581 üzenetére
Nincs valami Combo Breaker mozdulatsor, mint mondjuk az új Mortal-ban?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62576 üzenetére
Drága játék 10% kedvezménnyel is drága marad
Sehogy se jó ez, amúgy sem szeretem annyira az FPS műfajt. -
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #62568 üzenetére
Akkor feleslegesen spájzolok be a kapott accal a plus-os játékokból.
Xcom Bureau,Dark souls 2,Remember me,Minecraft volt valaha Plusos játék vagy ezeket 'megvette' a régi tulaj? Meg tudom ezt valahogy nézni? -
Bib
őstag
válasz
Sirandrish #62559 üzenetére
Dobsz rá molotovot és leég.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62562 üzenetére
Köszi!! :-)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sirandrish #62551 üzenetére
én is véletlen találtam meg. elhúztam felette az egeret és akkor láttam a lenyíló listában
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sirandrish #62549 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #62544 üzenetére
Próbát tenni a sorozattal, ahhoz pont jó ennyiért. Lehet egy MGS-t ismerő játékos végigviszi 1 óra alatt, de akinek ez lenne az első ilyen élménye, az biztos jóval több idő alatt csinálja végig. Ráadásul mivel ez a legújabb rész, talán itt a legjobb az irányítás, a játékmenet, szóval ha valakit érdekel a MGS, érdemes lehet ezzel belevágni és ha tetszik, akkor jön idén a nagy játék is.
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #62530 üzenetére
Inkább azért, mert PS6-ra is elérhető lesz digitális formában.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62522 üzenetére
Ja, főleg, hogy ebay-en már 700 ezer körüli PS4-eket követnek többen is
Azoknak a holmiknak megy le nagyon lassan az ára (vagy egyáltalán nem), amik a megjelenésükkor is valamiért limitált példányszámban jelentek meg. Szóval ha ma elraksz egy TLoU-t bontatlanul, az nem fog 10 év múlva sem százezreket érni.
Szerk.: Ezt részben Elims-nek szántam, mert szerintem nem érdemes 150 ezres AE-s PS4-re számítani belátható időn belül
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62526 üzenetére
Még magamnak sem tudok.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62520 üzenetére
Egészségedre akkor.
Elims : +1
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62516 üzenetére
Ha ennyire a pénzre utaznál, akkor várnál 5-6 évet vele, és feltennéd bontatlanul. Akár a sokszorosáért is eladhatnád, mint most. Az ilyesmire mindig van kereslet, ha még bontatlan és különleges kiadás is, az a főnyeremény sokaknak.
Vagy játszanál rajta abban a tudatban, hogy egy ilyen ritkaság izzad az Uncharted 4 alatt
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62516 üzenetére
Pedig pont attól lenne különleges,hogy kevés embernek van ilyen.
-
ekko98
tag
válasz
Sirandrish #62511 üzenetére
Azt nem ismerik mert nem reklámozza a tv
Ha megveszem a Metal Gear Soild Legacy Collection-t akkor az minden egy lemezen van akkor hogy tudok választani hogy melyik játékkal akarok játszani? Tudom láma kérdés de ez van még nem vennem ilyne "kolleksön" izét!
-
ekko98
tag
válasz
Sirandrish #62496 üzenetére
Már várom mikor lesznek ezek fenn OLX-en vagy Vaterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #62495 üzenetére
Ha ennyit dumálok róluk szerinted nincs ott regem? :-P
2008 óta vagyok tag ott...
-
törölt tag
válasz
A csaj még mindig jöhetne, akár PS4 nélkül is.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #62501 üzenetére
Az ilyen fantázia neves nehézségi szint megjelöléssel semmi bajom.
Ellenben aki kitalálta, hogy a Hard fokozat lófütty nehézségi szintet takar, gondolkodás nélkül az oroszlánok elé vetném!
A másik lehetőség, hogy beíratnám egy angol tanfolyamra stb! -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62501 üzenetére
Hát csak álljak ott egy helybe az milyen már?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62490 üzenetére
Ok majd hétvégén bunyózhatunk egyet
-
perge666
veterán
válasz
A fene a jóóó dóógukat.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #62490 üzenetére
Hogy ez mekkora idiótaság!
A D3-ban a Hrad = Very Easy
Még milyen más "hihetetlen játéktörténelmi újításra" kell számítanom?
Ha egy vörös tárgyat kell keresnem, az valójában kék lesz?
Ha nappal kell mennem, akkor az valójában éjszaka, esetleg észak helyett délnek kell tartsak?
Nálam a nagy név megvetette a játékot, de erőteljesen csalódtam. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62475 üzenetére
Megvan persze. Még megjelenés napján vettem eredeti lemezesen
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62446 üzenetére
Akkor részemről felejtős,ilyenekkel ketten jó hentelni,mert egyedül hamar ráunok.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #62472 üzenetére
Na, ez egy jó lecke volt, hogy csak trophy miatt ne szenvedj
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62468 üzenetére
Hát bugos az a trófea, az biztos. Még azt írták, hogy "Never mind, found out the match has to be won for the ranked match promotion from 1st Kyu to 1st Dan in order for the trophy to pop. If you lose enough times from 1st Kyu to 1st Dan it won't count towards the trophy. Hope this helps clarify things."
Igazából nem tudom, hogy miről van szó, de hátha segít
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62468 üzenetére
Játssz még egy párat hátha. Nekem asszem egyből megadta már nem emlékszem.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62463 üzenetére
Élvezetes ilyenkor a játék...
Amúgy a trófeára: "NOTE: Some people have reported not receiving the trophy immediately after reaching 1st Dan, and that they have to play another ranking match online with the 1st Dan character/s to earn it."
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62462 üzenetére
Nem adta meg?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62450 üzenetére
De, éppen azt mondtam, hogy magyar accról nem lehet megvenni digitálisan
Úgyhogy jobb híján lemezesen kell beszerezni.
Amúgy a Tekken is olyan akkor, mint a Mortal? Ott is ha felmegy az ember a netre, akkor az ultrabrutálmega kombók ellen esélye nincs az embernek. Van olyan karakter, amelyik úgy tud ütni, hogy a földre sincs időd leesni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest