-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
válasz
Sirandrish #64081 üzenetére
Ahha, akkor rendben. Adj hozzá nyugodtan, matrxhun314 UK profil, már ha számít.
-
Matr x
aktív tag
Rohadt szemét ICO! Egészen elfelejtettem már a régi időket, amikor nem voltak checkpoint-ok. És egy-egy elrontott ugrás _nagyon_ sok mászkálást von maga után. Aki kiplatinázza, annak
Más.
Sirandrish, mi a helyzet a Rayman-nel? Mit kéne csinálni ott?
-
Matr x
aktív tag
válasz
Sirandrish #62638 üzenetére
Create and share a character online. 20th Dec 2014 3:35:08 PM
megy az.. vagy azóta kapcsolták le? Platina megvan, dlc-k nélkül 65%-ban állt meg
-
Matr x
aktív tag
válasz
james001 #60810 üzenetére
No akkor fogok még egy párszor próbálkozni. Inkább kitartó vagyok, mint szerencsés ilyesmi helyzetekben. Amikor először sikerült alig sérülve lesebezni a dögöt annyira, hogy.. megjelent másik két hajó.. akkor pislogtam. Már csak ez hiányzik a 100%-hoz, nem fogom ennyiben hagyni
De tuti nem mostanában, majd egy kicsivel nyugodtabb pillanatomban. -
-
Matr x
aktív tag
válasz
istvansebok #60414 üzenetére
KGST piac rlz. A vásárolt játékhoz jár egy csík zárjegynélküli import cigi. Ha nem akarod megvenni, akkor egy AK csövét érezheted a veséd környékén
Habár... lehet, hogy az PolyStation, de ebbe ne menjünk bele
Más. GTA-ban én is beugranék, szigorúan csak azért, hogy meglegyen a csapat
-
-
Matr x
aktív tag
Létezik,hogy ez az agyhugyköves Heavenly Sword gyári hibás? Eddig akárhányszor indítottam, mindig sír, hogy hibásak a fájljai és kijavítja. Megcsinálja, nem lenne baj, de _kicsit_ sokáig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest